eko13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, vste είπε Έκανα tweet στον Kojima και του ανέφερα το περιστατικό με τον ΑΝΤ1. Αυτό ειχε ως αποτέλεσμα να μου κάνει καταγγελία ο Αντ1 στο λογαριασμό μου ότι διαδίδω εγώ fake news και το Twitter τον έχει μπλοκάρει. Για να τον ξεμπλοκάρει πρέπει να παραδεχτώ ότι μετέδωσα ψευδείς πληροφορίες και σβήσω τα τουι μου πράγμα που δεν πρόκειται να κάνω μιας και μετέδωσα κάτι το οποίο ισχύει. Προς το παρόν περιμένω το αποτέλεσμα της αμφισβήτησης. Μακάρι να τους κάνει μήνυση και να τους πάρει μέχρι και τα σώβρακα. Καλά το έχουν χάσει και οι admin... Είναι ίσως οι μεγαλύτεροι ιπαιτιοι της κατάσταση των φεηκ νιουζ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, eko13 είπε Εμένα η απορία μου ειναι τιμωρήθηκε κανεις για αυτήν την εξοφθαλμη μπαρούφα? Ή εστω έκανε επίσημη συγνώμη την επόμενη μερα? Να τιμωρήθηκε; Ίσα ίσα που θα του έδωσαν και bonus για την παραπληροφόρηση/τρολλάρισμα που προώθησε για να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 καποιος ειπε τον σκοτωσε ο gotzilla κ το πιο κοντινο ηταν ο kotzima , solved Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANTiL00P Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 oh the Iranny 😒 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler https://www.ant1news.gr/tags/105984/fake-news Καλά πήγε αυτό! Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από godfather0991 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, herbalife3 είπε Καλά που δεν είπε ο Αντ1 ότι το έκανε ο solid snake Το είπε ο Ant1+ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, chill είπε Το είπε ο Ant1+ Κοίτα που καταντήσαμε με τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα. Ένα τέτοιο σχόλιο δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι τρολ ή όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, butters είπε Αξίζει να διαβάσετε μια είδηση, να πάρετε μέρος του κειμένου και να το κάνετε Google σαν αυτούσια φράση. Θα δείτε ότι πάει το copy / paste σύννεφο. Συνήθως από το ΑΜΠΕ ή από το site που είχε την "αποκλειστικότητα" της είδησης. Πλέον απλά γίνεται αναπαραγωγή περιεχομένου με έμφαση στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα. Η εξακρίβωση πληροφοριών στα άρθρα κτλ είναι ζήτημα αν γίνεται και σε ποιον βαθμό. Αυτό συμβαίνει. Την αυθεντική είδηση τη διανέμει το ΑΜΠΕ και στη συνέχεια όλοι την αναπαράγουν άκριτα. Αν κάνει λάθος το ΑΜΠΕ (κάνει αλλά σπανίως) τότε αναπαράγεται παντού λανθασμένα. Ακόμα κι αν τη διορθώσει, τα sites δεν μπαίνουν στον κόπο να προχωρήσουν σε ανάκληση ή σε διόρθωση της είδησης. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες ειδήσεις. Στον ANT1 κάποιος γκούγκλαρε για να κάνει το σχετικό copy / paste και έπεσε θύμα της ψευδούς είδησης (για να ξέρεις τον Kojima πρέπει να είσαι gamer, ειδάλως μια χαρά δολοφονικός χαρακτήρας σου φαίνεται 😛 ) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) τωρα θα μεινει στην ιστορια οτι τον σκοτωσε ο γκοτζιλα,χαχα θα περπαταει στο δρομο κ θα τον καταδιωκουν ρε μηπως εβγαλε την ειδηση η πεθερα του? 1 ώρα πριν, Zus είπε Αυτό συμβαίνει. Την αυθεντική είδηση τη διανέμει το ΑΜΠΕ και στη συνέχεια όλοι την αναπαράγουν άκριτα. Αν κάνει λάθος το ΑΜΠΕ (κάνει αλλά σπανίως) τότε αναπαράγεται παντού λανθασμένα. Ακόμα κι αν τη διορθώσει, τα sites δεν μπαίνουν στον κόπο να προχωρήσουν σε ανάκληση ή σε διόρθωση της είδησης. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες ειδήσεις. Στον ANT1 κάποιος γκούγκλαρε για να κάνει το σχετικό copy / paste και έπεσε θύμα της ψευδούς είδησης (για να ξέρεις τον Kojima πρέπει να είσαι gamer, ειδάλως μια χαρά δολοφονικός χαρακτήρας σου φαίνεται 😛 ) . ειδε το καπελο κ τον γκεβαρα κ πειστηκε, εκοψε φατσα...χαχα σου λεει αυτος ειναι σιγουρα Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Stefanos683 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, vste είπε Έκανα tweet στον Kojima και του ανέφερα το περιστατικό με τον ΑΝΤ1. Αυτό ειχε ως αποτέλεσμα να μου κάνει καταγγελία ο Αντ1 στο λογαριασμό μου ότι διαδίδω εγώ fake news και το Twitter τον έχει μπλοκάρει. Για να τον ξεμπλοκάρει πρέπει να παραδεχτώ ότι μετέδωσα ψευδείς πληροφορίες και σβήσω τα τουι μου πράγμα που δεν πρόκειται να κάνω μιας και μετέδωσα κάτι το οποίο ισχύει. Προς το παρόν περιμένω το αποτέλεσμα της αμφισβήτησης. Μακάρι να τους κάνει μήνυση και να τους πάρει μέχρι και τα σώβρακα. Ακριβώς το ίδιο έγινε σε εμένα. Δεν είχε πολύ reach το tweet μου (8 retweets, 40 likes, 5-6 replies) και μου σκάει χθες το βράδυ ότι έγινε locked ο λογαριασμός μου. 11 χρόνια ούτε ένα warning δεν είχα, έκανα tag τον ΑΝΤ1 και πέσανε τα report. Μάλιστα... Δεν κάθησα να ασχοληθώ και δεν έκανα dispute γιατί θέλω να έχω access στο account. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, PadPoet είπε Ακριβώς το ίδιο έγινε σε εμένα. Δεν είχε πολύ reach το tweet μου (8 retweets, 40 likes, 5-6 replies) και μου σκάει χθες το βράδυ ότι έγινε locked ο λογαριασμός μου. 11 χρόνια ούτε ένα warning δεν είχα, έκανα tag τον ΑΝΤ1 και πέσανε τα report. Μάλιστα... Δεν κάθησα να ασχοληθώ και δεν έκανα dispute γιατί θέλω να έχω access στο account. Πραγματικά δεν έχω λόγια. Φίλε μου είναι κατάπτυστοι. Έχω πάνω από δεκαετία το λογαριασμό μου και με αρκετούς followers και interactions αλλά όχι δεν θα κάτσε να σβήσω κάτι αληθές ενώ κατηγορούμαι από τον ψεύτη. Ακόμα κλειδωμένος είμαι και περιμένω την απόφαση. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vste είπε Πραγματικά δεν έχω λόγια. Φίλε μου είναι κατάπτυστοι. Έχω πάνω από δεκαετία το λογαριασμό μου και με αρκετούς followers και interactions αλλά όχι δεν θα κάτσε να σβήσω κάτι αληθές ενώ κατηγορούμαι από τον ψεύτη. Ακόμα κλειδωμένος είμαι και περιμένω την απόφαση. Αν δεν σβήσεις το Tweet σου από το Twitter δεν θα σου κάνουν unlocked τον λογαριασμό Θα συνεχίσει να σε κατηγορεί για Fake News ο ΑΝΤ1 αυτός είναι "αθώος" δεν κάνει διασπορά "Fake News" πάντα διασταυρώνει τις ειδήσεις του πριν τις ανεβάσει... για αυτό δεν βλέπω κανένα ΜΜΕ και κανένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ κανάλι (γενικά τηλεοπτικά κανάλια) οι τηλεοράσεις χρησιμεύουν μόνο για ταινίες/σειρές και κανένα παιχνίδι. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Αυστραλία έφτασε η χάρη τους This was then picked up by Greek and Thai news stations to spread further, https://www.news.com.au/technology/gaming/pictures-of-unrelated-game-developer-hideo-kojima-were-briefly-circulated-as-those-of-shinzo-abes-killer/news-story/063b11d8c78b4ea30a20f1e2a5fdcbad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, vste είπε Πραγματικά δεν έχω λόγια. Φίλε μου είναι κατάπτυστοι. Έχω πάνω από δεκαετία το λογαριασμό μου και με αρκετούς followers και interactions αλλά όχι δεν θα κάτσε να σβήσω κάτι αληθές ενώ κατηγορούμαι από τον ψεύτη. Ακόμα κλειδωμένος είμαι και περιμένω την απόφαση. Και εγώ ψιλομετάνιωσα που δεν το τράβηξα λίγο παραπάνω. Τώρα μόλις tweetαρα στο Twitter support τι έγινε μπας και (μπααααας και) γίνει κάτι αλλά πολύ αμφιβάλλω --> 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Omnio3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Ωχ ανακάλυψαν το /pol στον Ant1..έχει να πέσει πολύ διεθνές ρεπορτάζ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις