Προς το περιεχόμενο

Το στούντιο του Hideo Kojima θα εξετάσει το ενδεχόμενο «νομικής δράσης» μετά την κυκλοφορία fake news

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, vste είπε

Έκανα tweet στον Kojima και του ανέφερα το περιστατικό με τον ΑΝΤ1. Αυτό ειχε ως αποτέλεσμα να μου κάνει καταγγελία ο Αντ1 στο λογαριασμό μου ότι διαδίδω εγώ fake news και το Twitter τον έχει μπλοκάρει. Για να τον ξεμπλοκάρει πρέπει να παραδεχτώ ότι μετέδωσα ψευδείς πληροφορίες και σβήσω τα τουι μου πράγμα που δεν πρόκειται να κάνω μιας και μετέδωσα κάτι το οποίο ισχύει. Προς το παρόν περιμένω το αποτέλεσμα της αμφισβήτησης.

Μακάρι να τους κάνει μήνυση και να τους πάρει μέχρι και τα σώβρακα.

Καλά το έχουν χάσει και οι admin... Είναι ίσως οι μεγαλύτεροι ιπαιτιοι της κατάσταση των φεηκ νιουζ. 

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

4 ώρες πριν, eko13 είπε

Εμένα η απορία μου ειναι τιμωρήθηκε κανεις για αυτήν την εξοφθαλμη μπαρούφα? Ή εστω έκανε επίσημη συγνώμη την επόμενη μερα? 

Να τιμωρήθηκε; Ίσα ίσα που θα του έδωσαν και bonus για την παραπληροφόρηση/τρολλάρισμα που προώθησε για να γίνει.

5 λεπτά πριν, chill είπε

Το είπε ο Ant1+

:P 

Κοίτα που καταντήσαμε με τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα. Ένα τέτοιο σχόλιο δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν είναι τρολ ή όχι.

• Like 1

6 ώρες πριν, butters είπε

Αξίζει να διαβάσετε μια είδηση, να πάρετε μέρος του κειμένου και να το κάνετε Google σαν αυτούσια φράση. Θα δείτε ότι πάει το copy / paste σύννεφο. Συνήθως από το ΑΜΠΕ ή από το site που είχε την "αποκλειστικότητα" της είδησης. 

Πλέον απλά γίνεται αναπαραγωγή περιεχομένου με έμφαση στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα. Η εξακρίβωση πληροφοριών στα άρθρα κτλ είναι ζήτημα αν γίνεται και σε ποιον βαθμό. 

Αυτό συμβαίνει. Την αυθεντική είδηση τη διανέμει το ΑΜΠΕ και στη συνέχεια όλοι την αναπαράγουν άκριτα. Αν κάνει λάθος το ΑΜΠΕ (κάνει αλλά σπανίως) τότε αναπαράγεται παντού λανθασμένα. Ακόμα κι αν τη διορθώσει, τα sites δεν μπαίνουν στον κόπο να προχωρήσουν σε ανάκληση ή σε διόρθωση της είδησης. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες ειδήσεις. Στον ANT1 κάποιος γκούγκλαρε για να κάνει το σχετικό copy / paste και έπεσε θύμα της ψευδούς είδησης (για να ξέρεις τον Kojima πρέπει να είσαι gamer,  ειδάλως μια χαρά δολοφονικός χαρακτήρας σου φαίνεται 😛 ) .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τωρα θα μεινει στην ιστορια οτι τον σκοτωσε ο γκοτζιλα,χαχα

θα περπαταει στο δρομο κ θα τον καταδιωκουν

ρε μηπως εβγαλε την ειδηση η πεθερα του?

1 ώρα πριν, Zus είπε

Αυτό συμβαίνει. Την αυθεντική είδηση τη διανέμει το ΑΜΠΕ και στη συνέχεια όλοι την αναπαράγουν άκριτα. Αν κάνει λάθος το ΑΜΠΕ (κάνει αλλά σπανίως) τότε αναπαράγεται παντού λανθασμένα. Ακόμα κι αν τη διορθώσει, τα sites δεν μπαίνουν στον κόπο να προχωρήσουν σε ανάκληση ή σε διόρθωση της είδησης. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες ειδήσεις. Στον ANT1 κάποιος γκούγκλαρε για να κάνει το σχετικό copy / paste και έπεσε θύμα της ψευδούς είδησης (για να ξέρεις τον Kojima πρέπει να είσαι gamer,  ειδάλως μια χαρά δολοφονικός χαρακτήρας σου φαίνεται 😛 ) .

ειδε το καπελο κ τον γκεβαρα κ πειστηκε, εκοψε φατσα...χαχα σου λεει αυτος ειναι σιγουρα

Επεξ/σία από Stefanos683

9 ώρες πριν, vste είπε

Έκανα tweet στον Kojima και του ανέφερα το περιστατικό με τον ΑΝΤ1. Αυτό ειχε ως αποτέλεσμα να μου κάνει καταγγελία ο Αντ1 στο λογαριασμό μου ότι διαδίδω εγώ fake news και το Twitter τον έχει μπλοκάρει. Για να τον ξεμπλοκάρει πρέπει να παραδεχτώ ότι μετέδωσα ψευδείς πληροφορίες και σβήσω τα τουι μου πράγμα που δεν πρόκειται να κάνω μιας και μετέδωσα κάτι το οποίο ισχύει. Προς το παρόν περιμένω το αποτέλεσμα της αμφισβήτησης.

Μακάρι να τους κάνει μήνυση και να τους πάρει μέχρι και τα σώβρακα.

Ακριβώς το ίδιο έγινε σε εμένα. Δεν είχε πολύ reach το tweet μου (8 retweets, 40 likes, 5-6 replies) και μου σκάει χθες το βράδυ ότι έγινε locked ο λογαριασμός μου. 11 χρόνια ούτε ένα warning δεν είχα, έκανα tag τον ΑΝΤ1 και πέσανε τα report. Μάλιστα... Δεν κάθησα να ασχοληθώ και δεν έκανα dispute γιατί θέλω να έχω access στο account.

Screenshot 2022-07-11 at 02.55.14.png

Screenshot 2022-07-11 at 15.24.32.png

Screenshot 2022-07-11 at 15.24.46.png

Screenshot 2022-07-11 at 15.25.00.png

• Like 3
  • Sad 1

1 λεπτό πριν, PadPoet είπε

Ακριβώς το ίδιο έγινε σε εμένα. Δεν είχε πολύ reach το tweet μου (8 retweets, 40 likes, 5-6 replies) και μου σκάει χθες το βράδυ ότι έγινε locked ο λογαριασμός μου. 11 χρόνια ούτε ένα warning δεν είχα, έκανα tag τον ΑΝΤ1 και πέσανε τα report. Μάλιστα... Δεν κάθησα να ασχοληθώ και δεν έκανα dispute γιατί θέλω να έχω access στο account.

Screenshot 2022-07-11 at 02.55.14.png

Screenshot 2022-07-11 at 15.24.32.png

Screenshot 2022-07-11 at 15.24.46.png

Screenshot 2022-07-11 at 15.25.00.png

Πραγματικά δεν έχω λόγια. Φίλε μου είναι κατάπτυστοι. Έχω πάνω από δεκαετία το λογαριασμό μου και με αρκετούς followers και interactions αλλά όχι δεν θα κάτσε να σβήσω κάτι αληθές ενώ κατηγορούμαι από τον ψεύτη.

Ακόμα κλειδωμένος είμαι και περιμένω την απόφαση.

• Like 7
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vste είπε

Πραγματικά δεν έχω λόγια. Φίλε μου είναι κατάπτυστοι. Έχω πάνω από δεκαετία το λογαριασμό μου και με αρκετούς followers και interactions αλλά όχι δεν θα κάτσε να σβήσω κάτι αληθές ενώ κατηγορούμαι από τον ψεύτη.

Αν δεν σβήσεις το Tweet σου από το Twitter δεν θα σου κάνουν unlocked τον λογαριασμό

Θα συνεχίσει να σε κατηγορεί για Fake News ο ΑΝΤ1 αυτός είναι "αθώος" δεν κάνει διασπορά "Fake News" πάντα διασταυρώνει τις ειδήσεις του πριν τις ανεβάσει...

για αυτό δεν βλέπω κανένα ΜΜΕ και κανένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ κανάλι (γενικά τηλεοπτικά κανάλια) οι τηλεοράσεις χρησιμεύουν μόνο για ταινίες/σειρές και κανένα παιχνίδι.

Επεξ/σία από ikorolis

Αυστραλία έφτασε η χάρη τους

This was then picked up by Greek and Thai news stations to spread further,

https://www.news.com.au/technology/gaming/pictures-of-unrelated-game-developer-hideo-kojima-were-briefly-circulated-as-those-of-shinzo-abes-killer/news-story/063b11d8c78b4ea30a20f1e2a5fdcbad

4a1ac9d0f2011744cb609a61a0d2c4a8

6 λεπτά πριν, vste είπε

Και εγώ ψιλομετάνιωσα που δεν το τράβηξα λίγο παραπάνω. Τώρα μόλις tweetαρα στο Twitter support τι έγινε μπας και (μπααααας και) γίνει κάτι αλλά πολύ αμφιβάλλω --> 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...