sokrates100 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Κατ'αρχάς να σε ευχαριστήσω που ασχολήθηκες με το θέμα μου πραγματικά το εκτιμώ. Να σε ενημερώσω ότι είμαι τεχνικός υπολογιστών 15+ χρόνια με κάποιες γνώσεις ηλεκτρονικών. Να σου παραθέσω το ιστορικό πως έχει: Την πρώτη πατέντα με τα pin την είχα κάνει σε μία φθηνή μητρική Biostar B550MH (η φωτογραφία είναι από αυτή). Εκεί δούλευε και ο ήχος κανονικότατα. Επειδή όμως έχω το σαράκι μέσα μου και δεν κάθομαι στα αυγά μου και επειδή η BIOSTAR δεν έχει ψύκτρα στα VRM (τα οποία και ζεματάνε) είπα να κάνω το ίδιο με μία ακριβότερη GIGABYTE B550M DS3H η οποία έχει ψύκτρα καθώς και 4 RAM slots. Προφανώς κάποιο pin δεν μου "κάθισε" καλά. Γι'αυτό ζήτησα από κάποιον ψαγμένο να μου πει ποιο pin μπορεί να ευθύνεται για να μην πειράξω τα υπόλοιπα. Το PC ανοίγει σε 4-5! δευτερόλεπτα SAMSUNG 980 PRO 500 GB PCIEX4 PATRIOT 3600MHZ CL14 (XMP profile 2.0) MSI 6500 XT SEASONIC M12II-520 EVO EDITION 520W 80PLUS BRONZE Μπορείς να μου δείξεις στην φωτογραφία ποιο κατά την γνώμη σου είναι πιθανό να ευθύνεται; Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Dr_Pepper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Στις 12/7/2022 στις 8:52 ΠΜ, sokrates100 είπε Κατ'αρχάς να σε ευχαριστήσω που ασχολήθηκες με το θέμα μου πραγματικά το εκτιμώ. Να σε ενημερώσω ότι είμαι τεχνικός υπολογιστών 15+ χρόνια με κάποιες γνώσεις ηλεκτρονικών. Να σου παραθέσω το ιστορικό πως έχει: Την πρώτη πατέντα με τα pin την είχα κάνει σε μία φθηνή μητρική Biostar B550MH (η φωτογραφία είναι από αυτή). Εκεί δούλευε και ο ήχος κανονικότατα. Επειδή όμως έχω το σαράκι μέσα μου και δεν κάθομαι στα αυγά μου και επειδή η BIOSTAR δεν έχει ψύκτρα στα VRM (τα οποία και ζεματάνε) είπα να κάνω το ίδιο με μία ακριβότερη GIGABYTE B550M DS3H η οποία έχει ψύκτρα καθώς και 4 RAM slots. Προφανώς κάποιο pin δεν μου "κάθισε" καλά. Γι'αυτό ζήτησα από κάποιον ψαγμένο να μου πει ποιο pin μπορεί να ευθύνεται για να μην πειράξω τα υπόλοιπα. Το PC ανοίγει σε 4-5! δευτερόλεπτα SAMSUNG 980 PRO 500 GB PCIEX4 PATRIOT 3600MHZ CL14 (XMP profile 2.0) MSI 6500 XT SEASONIC M12II-520 EVO EDITION 520W 80PLUS BRONZE Μπορείς να μου δείξεις στην φωτογραφία ποιο κατά την γνώμη σου είναι πιθανό να ευθύνεται; Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Δεν ξέρω, θα πόνταρα στο VSS και μετά στα 3 σχετικά με το USB αλλά μπορεί να ευθύνονται τα άλλα 2
sokrates100 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Φίλε μου τι να πω. Μένω υπόχρεος και εκτιμώ ιδιαίτερα που ασχολήθηκες με το θέμα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Μάλλον το VSS που είναι δύο μαζί θα είναι
Λύση Dr_Pepper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Λύση Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, sokrates100 είπε Φίλε μου τι να πω. Μένω υπόχρεος και εκτιμώ ιδιαίτερα που ασχολήθηκες με το θέμα μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Μάλλον το VSS που είναι δύο μαζί θα είναι Ναι φαίνεται να έχει και κάτι μαυράκια πάνω... Αν τελικά είναι αυτό βάλε ότι απάντησα το θέμα αν δεν βαριέσαι Αλλά εγώ συνεχίζω να μην συνιστώ να χρησιμοποιήσεις αυτό το CPU τουλάχιστον όχι σαν κύριο PC. Δικό σου το ρίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα