panomelene Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Μαξ 250-300 ιδανικά και λιγότερα 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουργια 5) Μέγεθος οθόνης; "Κανονικό" 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Dual-sim-NFC-5G 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Τα κλασικά facebook-instagram-τραπεζες. Επίσης σημαντικό θα ήταν χωρίς να γνωρίζω εαν είναι εφικτό σε αυτό το εύρος τιμής να παίζει HVEC βιντεο , για το αππ της γκοπρο , παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν Νομίζω το a52s η το note 11 pro είναι απο τις καλύτερες επιλογές Επίσης δεν έχω καταλάβει αν το α53 ειναι καλύτερο απο το α52ς Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δες και τα realme gt neo 2 , 9 pro plus, το a52s είναι πολύ καλύτερο από το 53 αν πας σε Samsung.
Kag1ante Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, panomelene είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Μαξ 250-300 ιδανικά και λιγότερα 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουργια 5) Μέγεθος οθόνης; "Κανονικό" 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Dual-sim-NFC-5G 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Τα κλασικά facebook-instagram-τραπεζες. Επίσης σημαντικό θα ήταν χωρίς να γνωρίζω εαν είναι εφικτό σε αυτό το εύρος τιμής να παίζει HVEC βιντεο , για το αππ της γκοπρο , παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν Νομίζω το a52s η το note 11 pro είναι απο τις καλύτερες επιλογές Επίσης δεν έχω καταλάβει αν το α53 ειναι καλύτερο απο το α52ς Ευχαριστώ Το A53 ειναι καλύτερο απο το Α52 (όχι το A52s). Σε αυτά τα λεφτά εγω προσωπικά προτείνω Α52s
panomelene Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Απο κάμερα ποιο τα πάει καλύτερα; Επίσης γνωρίζει κανένας τι παιζει με το hvec στο a52s και αν θα τρεχει τετοιου είδους βίντεο;
GATE123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, panomelene είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Μαξ 250-300 ιδανικά και λιγότερα 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουργια 5) Μέγεθος οθόνης; "Κανονικό" 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Dual-sim-NFC-5G 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Ναι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Οχι 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Τα κλασικά facebook-instagram-τραπεζες. Επίσης σημαντικό θα ήταν χωρίς να γνωρίζω εαν είναι εφικτό σε αυτό το εύρος τιμής να παίζει HVEC βιντεο , για το αππ της γκοπρο , παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν Νομίζω το a52s η το note 11 pro είναι απο τις καλύτερες επιλογές Επίσης δεν έχω καταλάβει αν το α53 ειναι καλύτερο απο το α52ς Ευχαριστώ HEVC για 4Κ ξέρω μόνο στα Windows 10. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από GATE123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα