Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία επομένως εγώ από πλευράς μου πληρώνω τα ενοίκια που οφείλω και όχι το νερό(ακόμα και 50€ να ήταν, όταν παίρνεις 20 ενοίκια το μήνα δεν δικαιολογείται σαν μλκς να ζητάς το νερό από 3 σπίτια με 1 παροχή). Και αν ακόμα το ζητάει, καταγγελία στην ΕΥΔΑΠ για κοινή παροχή και μήνυση για κερδοσκοπία εις βάρος μου αν μπορώ να κάνω.

• Sad 2
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TheHunter122 είπε

Ωραία επομένως εγώ από πλευράς μου πληρώνω τα ενοίκια που οφείλω και όχι το νερό(ακόμα και 50€ να ήταν, όταν παίρνεις 20 ενοίκια το μήνα δεν δικαιολογείται σαν μλκς να ζητάς το νερό από 3 σπίτια με 1 παροχή). Και αν ακόμα το ζητάει, καταγγελία στην ΕΥΔΑΠ για κοινή παροχή και μήνυση για κερδοσκοπία εις βάρος μου αν μπορώ να κάνω.

Τρία και χρόνια δεν κατανάλωσες νερό;Τους άλλους δύο τους έχεις ρωτήσει αν και τι νερό έχουν πληρώσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Τρία και χρόνια δεν κατανάλωσες νερό;Τους άλλους δύο τους έχεις ρωτήσει αν και τι νερό έχουν πληρώσει;

Προφανώς και κατανάλωνα νερό. Τι σχέση έχει αυτό; Και οι άλλοι δύο πρέπει αν θυμάμαι καλά να τους έχει πει +10 ευρώ το μήνα να μου δίνετε και τα δίνουν

Επεξ/σία από TheHunter122
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TheHunter122 είπε

Προφανώς και κατανάλωνα νερό. Τι σχέση έχει αυτό; Και οι άλλοι δύο πρέπει αν θυμάμαι καλά να τους έχει πει +10 ευρώ το μήνα να μου δίνετε και τα δίνουν

Εχει σχέση ότι πρέπει να το  πληρώσεις αφού το κατανάλωσες.

Δηλαδή οι άλλοι τόσο καιρό πληρώνουν και εσύ όχι.

Ζητα να σου δώσει τον λογαριασμό να δεις πόσο βγαίνει ο καθένας.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχει σχέση ότι πρέπει να το  πληρώσεις αφού το κατανάλωσες.

Δηλαδή οι άλλοι τόσο καιρό πληρώνουν και εσύ όχι.

Ζητα να σου δώσει τον λογαριασμό να δεις πόσο βγαίνει ο καθένας.

Φίλε γνωρίζεις πόσα σπίτια ενοικιάζονται με το νερό μαζί; Τι σχέσει έχει αν το κατανάλωσα ή όχι; Οι άλλοι μπορεί να κάναν άλλη συμφωνία. Και σίγουρα αν είναι να το πληρώσω, που δεν ξέρω κατά πόσο σωστό είναι, είναι πολύ λιγότερο από ότι λέει.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheHunter122 είπε

Φίλε γνωρίζεις πόσα σπίτια ενοικιάζονται με το νερό μαζί; Τι σχέσει έχει αν το κατανάλωσα ή όχι; Οι άλλοι μπορεί να κάναν άλλη συμφωνία. Και σίγουρα αν είναι να το πληρώσω, που δεν ξέρω κατά πόσο σωστό είναι, είναι πολύ λιγότερο από ότι λέει.

Αυτά που νοικιάζονται μαζί με νερό το εχουν κανονίσει απο πριν.

Ζητα λογαριασμό νερού να δεις πόσο σου αναλογεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτά που νοικιάζονται μαζί με νερό το εχουν κανονίσει απο πριν.

Ζητα λογαριασμό νερού να δεις πόσο σου αναλογεί.

Δυστυχώς μόνο στα λόγια έχεις δίκαιο ναι όντως. Ρε φίλε το θέμα είναι γιατί να το πληρώσω αν μπορώ να μην; Πολύ νομοταγή σε κόβω. Παν μέτρον άριστον λέγαν οι αρχαίοι.

Επεξ/σία από TheHunter122
  • Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, TheHunter122 είπε

Δυστυχώς μόνο στα λόγια έχεις δίκαιο ναι όντως. Ρε φίλε το θέμα είναι γιατί να το πληρώσω αν μπορώ να μην; Πολύ νομοταγή σε κόβω. Παν μέτρον άριστον λέγαν οι αρχαίοι.

Μην νομίζεις ότι δεν έχουμε πάρει είδηση ότι είσαι τζαμπατζής.Αν δεν ήσουν μαζί με τα κλειδιά θα έδινες και τα ενοίκια που χρωστάς.

Πολύ ή λίγο  νομοταγής ασε να το ξέρω εγώ και αυτοί με τους οποίους συναλλάσσομαι.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Μην νομίζεις ότι δεν έχουμε πάρει είδηση ότι είσαι τζαμπατζής.Αν δεν ήσουν μαζί με τα κλειδιά θα έδινες και τα ενοίκια που χρωστάς.

Πολύ ή λίγο  νομοταγής ασε να το ξέρω εγώ και αυτοί με τους οποίους συναλλάσσομαι.

Κάτι λάθος θα κατάλαβες. Όταν κάποιος πληρώνει κάθε μήνα το ενοικιό του για 2 χρόνια και για χ ψ λόγους δεν έχει πληρώσει 3 ενοίκια που εννοείται πως θα τα πληρώσει, μάλλον αυτό που λες απέχει αρκετά από μένα.

Δεν είπα κάτι και δεν με ενδιαφέρει να μάθω αν είσαι νομοταγής ή όχι σαν πολίτης. Απλά σου απάντησα σε αυτό που είπες. Εσύ γενικά σε κόβω, αν ήσουν στη θέση μου και σου έλεγε ο άλλος χωρίς χαρτία, δώσμου 2000ρικα για το νερό, ίσως να τα έδινες.

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TheHunter122 είπε

Κάτι λάθος θα κατάλαβες. Όταν κάποιος πληρώνει κάθε μήνα το ενοικιό του για 2 χρόνια και για χ ψ λόγους δεν έχει πληρώσει 3 ενοίκια που εννοείται πως θα τα πληρώσει, μάλλον αυτό που λες απέχει αρκετά από μένα.

Δεν είπα κάτι και δεν με ενδιαφέρει να μάθω αν είσαι νομοταγής ή όχι σαν πολίτης. Απλά σου απάντησα σε αυτό που είπες. Εσύ γενικά σε κόβω, αν ήσουν στη θέση μου και σου έλεγε ο άλλος χωρίς χαρτία, δώσμου 2000ρικα για το νερό, ίσως να τα έδινες.

2 χρόνια έχεις πληρώσει;Και χρωστάς τους τρεις τελευταίους μήνες;Αμα σε κυνηγήσει μπορεί να ζητάει τα ενοίκια μέχρι να κλείσουν τα 3 χρόνια.Πρόσεξε το.

Απο αυτά που γράφεις βγαίνουν τα συμπεράσματα. 

Εγώ εκεί που μένω το έχω κανονίσει.Οπότε άσε πως με κόβεις εσύ.

Δημοσ.

Εγώ πάλι σε κόβω του σκεπτικού οτι επειδή δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο δεν έχω και υποχρέωση να πληρώσω τα 3 ενοίκια. Από την άλλη αυτό το τρίμηνο παρέδωσες τα κλειδιά ή παρέμεινες στο σπίτι; 

Σε περίπτωση που για Χ Υ λόγους δεν μπορούσες να πληρώσεις τον ενημέρωσες; Η λες στα μεζέα μου έχει άλλα 29 σπίτια. 

Κάπως δεν μας τα λές καλά φιλαράκο και όλο βγάζεις μπροστά το θέμα του νερού για ξεκάρφωμα. 

Πλήρωσε τα ενοίκια που σου είπαν και οι άλλοι και θα τα βρείτε τα του νερού αλλιώς σε βλέπω να τρέχεις δικαστικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, TheHunter122 είπε

Προφανώς και πρέπει να πληρώσεις τα ενοίκια που χρωστάς, προφανώς κ πρέπει αφου δεν καλυπτεσαι βαση συμβολαίου στο θεμα του νερου, να καθισετε με τον ιδιοκτήτη και βαση αποδείξεων να πληρώσεις για το νερό που Εσύ καταναλωσες και όχι τιμές στο ντουκου (εστω και το 1/3).

Στο αρχικό σου post εγραψες οτι Το μισθωτηριο εληξε τον Δεκέμβριο, τωρα εγραψες οτι ησουν ενταξει απεναντι του ηδη για 2 χρόνια κ ουσιαστικα πλεον εχεις το θεμα και κοιτάζεις τι μπορεις να αποφυγεις να πληρωσεις....

Δεν ηταν για 3 χρονια το αρχικό μισθωτηριο;

Επεξ/σία από Nvi
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nvi είπε

Προφανώς και πρέπει να πληρώσεις τα ενοίκια που χρωστάς, προφανώς κ πρέπει αφου δεν καλυπτεσαι βαση συμβολαίου στο θεμα του νερου, να καθισετε με τον ιδιοκτήτη και βαση αποδείξεων να πληρώσεις για το νερό που Εσύ καταναλωσες και όχι τιμές στο ντουκου.

Στο αρχικό σου post εγραψες οτι Το μισθωτηριο εληξε τον Δεκέμβριο, τωρα εγραψες οτι ησουν ενταξει απεναντι του ηδη για 2 χρόνια κ ουσιαστικα πλεον εχεις το θεμα και κοιτάζεις τι μπορεις να αποφυγεις να πληρωσεις....

Δεν ηταν για 3 χρονια το αρχικό μισθωτηριο;

σχεδον ολοι το αρχικο μισθωτηριο το κανουν για 2 χρονια..ασχετα τι ισχυει απο τον νομο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...