Nabuko Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Μηπως εννοεις οτι τα αρχικα μισθωτηρια εχουν 3 χρονια διαρκεια; Ναι, ακριβώς. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, TheHunter122 είπε Τα ενοίκια θα τα πληρώσω όπως προανάφερα. Όχι όμως το νερό Ζητα απόδειξη για το νερό. 2
Nabuko Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, TheHunter122 είπε Ήσουν 2μιση χρόνια εκεί άρα 30 μήνες επί 10 ευρώ το μήνα το νερό = 300 ευρώ θέλω. Καλά, είναι δυνατόν να πληρώνω για μια κοινή παροχή 300 ευρώ τα 2μιση χρόνια μόνο εγώ; Το νερό είναι περίπου 12 ευρώ το 3μηνο για 1 άτομο. Άρα 120 πες του και πολλά είναι.
haris_216 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Αν και τον φίλο (ts) τον "έπιασα από τα μούτρα" στο αρχικό μου ποστ, αυτό με το νερό, αν όντως είναι όπως τα λέει, είναι λίγο too much. Εμείς 2 άτομα με τα μπάνια μας, λάτρα μας, μπαλκόνια, φυτά, γατιά και γενικά ότι συνεπάγεται ένα σπίτι καμιά 100τμ με ένοικους και του ζωικού αλλά και του φυτικού βασιλείου χτυπάμε κάνα 25άρι (λίγο πάνω, λίγο κάτω) την τριμηνία. Μέσα φυσικά είναι και τα πάγια και οι λοιπές χρεώσεις. Άρα το να ζητάς το ίδιο ποσό (σε 3μηνη βάση) από ένα άτομο, τη στιγμή μάλιστα που είναι με κοινό ρολόϊ είναι λίγο προς τη μεριά της αρπαχτής. Προσωπικά θα πλήρωνα τα ενοίκια άμεσα, να μην υπάρχει γκρίζα ζώνη ως προς τις υποχρεώσεις μου και θα τον κυνηγούσα για την μη ύπαρξη ρολογιού μέχρι να μου πει "καλά άστο, είμαστε οκ" 2
puelito Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αν και τον φίλο (ts) τον "έπιασα από τα μούτρα" στο αρχικό μου ποστ, αυτό με το νερό, αν όντως είναι όπως τα λέει, είναι λίγο too much. Εμείς 2 άτομα με τα μπάνια μας, λάτρα μας, μπαλκόνια, φυτά, γατιά και γενικά ότι συνεπάγεται ένα σπίτι καμιά 100τμ με ένοικους και του ζωικού αλλά και του φυτικού βασιλείου χτυπάμε κάνα 25άρι (λίγο πάνω, λίγο κάτω) την τριμηνία. Μέσα φυσικά είναι και τα πάγια και οι λοιπές χρεώσεις. Άρα το να ζητάς το ίδιο ποσό (σε 3μηνη βάση) από ένα άτομο, τη στιγμή μάλιστα που είναι με κοινό ρολόϊ είναι λίγο προς τη μεριά της αρπαχτής. Προσωπικά θα πλήρωνα τα ενοίκια άμεσα, να μην υπάρχει γκρίζα ζώνη ως προς τις υποχρεώσεις μου και θα τον κυνηγούσα για την μη ύπαρξη ρολογιού μέχρι να μου πει "καλά άστο, είμαστε οκ" Ωραίος είσαι κι εσύ. Δικαιοσύνη μέχρι εκεί που μας ευνοεί. Αλλά αν είναι να γλυτώσουμε και 50 ευρώ θα κουνήσουμε γη και ουρανό. Ρε πάτε καλα ? Νερό δεν χρησιμοποίησε ο άνθρωπος ? Να φέρει αντίρρησή για το πόσο θα πληρώσει ναι. Όχι να ρίξει και πιστόλι.
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, puelito είπε Ρε πάτε καλα ? Νερό δεν χρησιμοποίησε ο άνθρωπος ? Να φέρει αντίρρησή για το πόσο θα πληρώσει ναι. Όχι να ρίξει και πιστόλι. Τα έχει ήδη δώσει. 1
puelito Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τα έχει ήδη δώσει. Παραπανω γραφει οτι δεν εχει πληρωσει νερο 2,5 χρονια τωρα.
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, puelito είπε Παραπανω γραφει οτι δεν εχει πληρωσει νερο 2,5 χρονια τωρα. Α δεν το είδα αυτό. Θεώρησα ότι του ζήτησε για τον λογαριασμό που δεν έχει εκδοθεί. Εγώ θα έδινα κάνα 200 ευρώ
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τα έχει ήδη δώσει. Αναφορά σε κείμενο Για το νερό δεν με ειδοποίησε ποτέ γιατί δεν το έχω πληρώσει παρά μόνο τώρα στο τέλος.
TheHunter122 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Το νερό είναι πολύ 300 ευρώ για 2 χρόνια. Μάλιστα δεν μου έδειξε και αποδείξεις αλλά εντελώς μπακαλίστικα μου είπε τόσοι μήνες, 10 ευρώ το μήνα δώσμου 300. Υπάρχει περίπτωση να με πάει δικαστικά και να διεκδικήσει το 1/3 το οποίο οκ ίσως είναι λιγότερο από 300.
agnostos13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Κατ΄ αρχάς ποιά ήταν η συμφωνία (κυρίως γραπτά); Αν το μισθωτήριο είναι all inclusive (φώς, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα κλπ) δεν θα έπρεπε να ζητάει έξτρα το νερό. Αν το μισθωτήριο είναι το παραδοσιακό με τους λογαριασμούς να πληρώνονται έξτρα θα έπρεπε να έχετε συνενοηθεί εξ΄ αρχής πως θα ενημερώνεσαι για το μερίδιο σου και ιδανικά να υπάρχουν οι αντίστοιχοι λογαριασμοί από μέρους του.
haris_216 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, puelito είπε Ωραίος είσαι κι εσύ. Δικαιοσύνη μέχρι εκεί που μας ευνοεί. Αλλά αν είναι να γλυτώσουμε και 50 ευρώ θα κουνήσουμε γη και ουρανό. Ρε πάτε καλα ? Νερό δεν χρησιμοποίησε ο άνθρωπος ? Να φέρει αντίρρησή για το πόσο θα πληρώσει ναι. Όχι να ρίξει και πιστόλι. Αυτό κατάλαβες εσύ; Δεν είμαι πουθενά υπέρ του πιστολιάσματος. Αν δε ψάξεις παλαιότερα ποστ μου θα δεις ότι είμαι υπέρ της πληρωμής των σχετικών υποχρεώσεων σε σημείο...παρεξήγησης (να νομίσει κανείς ότι είμαι ιδιοκτήτης και νοικιάζω σπίτια, ή έστω σπίτι) Απλά από την άλλη μεριά όταν ο άλλος παρανομεί (ή μη ύπαρξη ρολογιού σε σπίτι που νοικιάζεται είναι παράνομη) και δεν βάζει τουλάχιστον ένα πρόσθετο να είναι εμφανές ποιος καταναλώνει τι, και μετά ζητάει ότι νομίζει αυτός, στρογγυλεύοντας προς τα πάνω, ε τότε θέλει κυνήγι (νομικό). 1
TheHunter122 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αυτό κατάλαβες εσύ; Δεν είμαι πουθενά υπέρ του πιστολιάσματος. Αν δε ψάξεις παλαιότερα ποστ μου θα δεις ότι είμαι υπέρ της πληρωμής των σχετικών υποχρεώσεων σε σημείο...παρεξήγησης (να νομίσει κανείς ότι είμαι ιδιοκτήτης και νοικιάζω σπίτια, ή έστω σπίτι) Απλά από την άλλη μεριά όταν ο άλλος παρανομεί (ή μη ύπαρξη ρολογιού σε σπίτι που νοικιάζεται είναι παράνομη) και δεν βάζει τουλάχιστον ένα πρόσθετο να είναι εμφανές ποιος καταναλώνει τι, και μετά ζητάει ότι νομίζει αυτός, στρογγυλεύοντας προς τα πάνω, ε τότε θέλει κυνήγι (νομικό). Πες τα ρε φίλε! Για βοήθησε με φίλε. Όταν λες κυνήγι νομικό, εννοείς καταγγελία για κερδοσκοπία εις βάρος μου ας πούμε; 19 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Κατ΄ αρχάς ποιά ήταν η συμφωνία (κυρίως γραπτά); Αν το μισθωτήριο είναι all inclusive (φώς, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα κλπ) δεν θα έπρεπε να ζητάει έξτρα το νερό. Αν το μισθωτήριο είναι το παραδοσιακό με τους λογαριασμούς να πληρώνονται έξτρα θα έπρεπε να έχετε συνενοηθεί εξ΄ αρχής πως θα ενημερώνεσαι για το μερίδιο σου και ιδανικά να υπάρχουν οι αντίστοιχοι λογαριασμοί από μέρους του. Το μισθωτήριο ήταν παραδοσιακό με τη συμφωνία μεσίτη και εμένα να είναι και το νερό μέσα. Αλλά δυστυχώς το συμφωνητικό δεν γράφει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τώρα αν είναι και παράνομο, 1 παροχή για 3 σπίτια πάντως ο ιδιοκτήτης όσο ήμουν μέσα, ποτέ δεν με πήρε τηλέφωνο να μου πει για το νερό. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από TheHunter122
Joshua21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, ppaio είπε Να γιατι ειναι τα ενοικια στα 400-500 ευρω... Ούτε καν... Ίσως στο πιστόλιασμα να αναλογεί ένα πολύ μικρό μερίδιο ευθύνης για τα υψηλά ενοίκια, όπως επίσης και στην υπερφορολόγηση, αλλά ο βασικός λόγος είναι ότι η ζήτηση έχει εκτοξευθεί ενώ η προσφορά έχει μείνει σχεδόν στάσιμη.
agnostos13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, TheHunter122 είπε Πες τα ρε φίλε! Για βοήθησε με φίλε. Όταν λες κυνήγι νομικό, εννοείς καταγγελία για κερδοσκοπία εις βάρος μου ας πούμε; Το μισθωτήριο ήταν παραδοσιακό με τη συμφωνία μεσίτη και εμένα να είναι και το νερό μέσα. Αλλά δυστυχώς το συμφωνητικό δεν γράφει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τώρα αν είναι και παράνομο, 1 παροχή για 3 σπίτια. Αν δεν υπάρχει στο συμφωνητικό οτι το νερό είναι μέσα στην τιμή του ενοικίου δεν καλύπτεσαι. Από την άλλη και η κοινόχρηστη παροχή δεν είναι η ενεδεδειγμένη αλλά αυτό είναι δευτερεύον, το κύριο είναι οτι εφόσον συμφωνήσει να σου εμφανίσει αποδείξεις καλό είναι να πληρώσεις το μερίδιο σου (1/3). ΥΓ. Μήπως η εγγύηση είναι 300 ευρώ και ψάχνετε να βρείτε ποιός θα τη πρωτο-συψηφίσει; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις