Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιά οι επαναστάσεις γίνονταν με πιστόλες. Οι σημερινές (ελληνικές) "επαναστάσεις" γίνονται με πιστόλιασμα ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Κατά 99% δεν υπάρχει συμβόλαιο, οπότε είμαι υπέρ με τον op μπας και βάλουν μυαλό και οι ιδιοκτήτες και κάνουν σωστό διαχωρισμό ρευμάτων και νερών. 

8 ώρες πριν, marmagia είπε

Από που προκύπτει αυτό; Το ότι έληξε δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβόλαιο, θα μπορούσε να γίνει αορίστου διαρκείας δυνάμει του άρθρου 611 

"Να σημειώσω ότι το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβριο του 2021"

2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Τα αρχικά μισθωτήρια συμβόλαια ανανεώνονται αυτόματα για 3 χρόνια και μετά γίνονται αορίστου χρόνου.

Μηπως εννοεις οτι τα αρχικα μισθωτηρια εχουν 3 χρονια διαρκεια;

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Κατά 99% δεν υπάρχει συμβόλαιο, οπότε είμαι υπέρ με τον op μπας και βάλουν μυαλό και οι ιδιοκτήτες και κάνουν σωστό διαχωρισμό ρευμάτων και νερών. 

Εγώ θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω και θα αναφέρω το εξής απλό

Πόσο δύσκολο είναι για τους ιδιοκτήτες που ενοικιάζουν ακίνητα να έχουν παροχή/μετρητή για την ΕΥΔΑΠ και παροχή/μετρητή για την ΔΕΗ ανά ακίνητο που ενοικιάζουν αντί για τις κοινές παροχές/μετρητές που φυσικά είναι παράνομες...δεν επιτρέπεται ούτε από την ΕΥΔΑΠ ούτε από την ΔΕΗ.

Αλλιώς μην έχουν παράπονα αν μένουν με χρέη ή ξενοίκιαστα.

12 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

"Να σημειώσω ότι το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβριο του 2021"

Μηπως εννοεις οτι τα αρχικα μισθωτηρια εχουν 3 χρονια διαρκεια;

Εδώ να προσθέσω ότι συμβόλαιο/μισθωτήριο σε ισχύ είναι αυτό που έχει ανεβάσει ο ιδιοκτήτης και το έχει κάνει αποδοχή ο ενοικιαστής στο σύστημα της ΑΑΔΕ (ΕΦΟΡΙΑΣ) και έχει ισχύ για 3 χρόνια μετά κάνεις ανανέωση ή το οτιδήποτε 

Δεν ισχύει τίποτα άλλο για την εκμίσθωση ακινήτων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Δεν χρειαζεται να κανετε ανανεωση εγγραφως, με μια απλη ερευνα 1 λεπτου θα το εβλεπες και ο ιδιος στο άρθρο 611 περι σιωπηρης ανανεωσης.

2. Δεν του κανεις καμια χαρη, εμενες στο σπιτι αρα χρωστας τα ενοικια τα "λεω να τον πληρωσω" λες και κανεις χαρη ειναι για γελια και κλαμματα (και θα σου βγουν ακριβα αν βαλει δικηγορο).

3. Εσεις που προτεινατε δικαστικο επιμελητη, ξερετε οτι τον πληρωνεις ετσι ; 

Επεξ/σία από epp
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ikorolis είπε

έχει ισχύ για 3 χρόνια

Το γνωριζω,αλλα καλο ειναι να το ξαναλεμε.

Απλα ρωτησα το Nabuko μηπως εννοουσε κατι αλλο που δε γνωριζουμε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Πόσα ενοικιαζόμενα έχει αυτός και δεν κατάλαβε ότι δεν πληρώνεις ενοίκιο εδώ και 3 μήνες? Και όλο αυτό με το κοινό νερό κλπ. Λαμογιά μυρίζομαι από μέρους του

Τα αρχικά μισθωτήρια συμβόλαια ανανεώνονται αυτόματα για 3 χρόνια και μετά γίνονται αορίστου χρόνου.

Αυτός σε δικηγόρο δεν πρόκειται να πάει, αλλά εσύ παρόλα αυτά θα πληρώσεις για να είσαι κύριος και παντελονάτος

Έχει γύρω στα 30.

Για το νερό δεν με ειδοποίησε ποτέ γιατί δεν το έχω πληρώσει παρά μόνο τώρα στο τέλος.

Από ότι έμαθα έχει δικηγόρο που τον έχει πάγιο οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν θα πάει.

Δημοσ.

Ίσως αυτό με τα ενοίκια, έτσι όπως το είπα ακούστηκε κάπως. Δεν το είπα με την έννοια σου κάνω χάρη εννοείται ότι τα ενοίκια που έμενα μέσα θα τα πληρώσω. Άλλωστε αυτή την τιμή είχαμε συμφωνήσει κιόλας.

Το νερό με καίει εμένα και αν με κρατάει μέσα τώρα. 

Το σπίτι όταν έφυγα, το έβγαλα φωτογραφίες και επίσης υπάρχουν και μάρτυρες ότι έχω φύγει. Σκέφτηκα να τα στείλω με κούριερ και να έχω ως απόδειξη την απόδειξη πληρωμής ή να καταφύγω σε κάποιον δικαστικό επιμελητή.

Να σημειώσω ότι ο συγκεκριμένος μου είπε εντελώς μπακαλίστικα μπροστά μου: Ήσουν 2μιση χρόνια εκεί άρα 30 μήνες επί 10 ευρώ το μήνα το νερό = 300 ευρώ θέλω. Καλά, είναι δυνατόν να πληρώνω για μια κοινή παροχή 300 ευρώ τα 2μιση χρόνια μόνο εγώ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TheHunter122 είπε

Έχει γύρω στα 30.

Για το νερό δεν με ειδοποίησε ποτέ γιατί δεν το έχω πληρώσει παρά μόνο τώρα στο τέλος.

Από ότι έμαθα έχει δικηγόρο που τον έχει πάγιο οπότε δεν ξέρω κατά πόσο δεν θα πάει.

Ζήτησε ο αλήτης να πληρώσεις νερό που κατανάλωσες; Απαράδεκτο.

Εφόσον χρωστάς 3 νοίκια και νερό που κατανάλωσες. Γιατί δεν τα δίνεις και ανοίγεις θέμα στο ινσόμνια;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ideal09 είπε

Ζήτησε ο αλήτης να πληρώσεις νερό που κατανάλωσες; Απαράδεκτο.

Εφόσον χρωστάς 3 νοίκια και νερό που κατανάλωσες. Γιατί δεν τα δίνεις και ανοίγεις θέμα στο ινσόμνια;

Τα ενοίκια θα τα πληρώσω όπως προανάφερα. Όχι όμως το νερό

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TheHunter122 είπε

Τα ενοίκια θα τα πληρώσω όπως προανάφερα. Όχι όμως το νερό

Και τι δηλαδη, τόσα χρόνια που κατανάλωνες νερό από που ερχόταν, απο αυτοσχέδια γεώτρηση;

Απ' το να ψάχνεσαι να γλιτώσες κανένα φράγκο που θα έπρεπε να πληρώσεις, η δώσε τα 300 που σου ζητάει, η διαπραγματεύσου το ποσό και απέδειξε ότι κατανάλωμες λιγότερα από 10 ευρώ το μήνα. Λες και το μπάνιο που κάνεις, τα πιάτα που πλένεις κ.λ.π. χωριζόνται δια 3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης αυτό για τα 3 χρόνια ισχύς ενοικίου δεν ξέρω κατά πόσο ισχυεί στην περίπτωση μου καθώς είμαι φοιτητής και αυτό το σπίτι ήταν δεύτερη κατοικία και όχι κύρια.

3 λεπτά πριν, ideal09 είπε

Και τι δηλαδη, τόσα χρόνια που κατανάλωνες νερό από που ερχόταν, απο αυτοσχέδια γεώτρηση;

Απ' το να ψάχνεσαι να γλιτώσες κανένα φράγκο που θα έπρεπε να πληρώσεις, η δώσε τα 300 που σου ζητάει, η διαπραγματεύσου το ποσό και απέδειξε ότι κατανάλωμες λιγότερα από 10 ευρώ το μήνα. Λες και το μπάνιο που κάνεις, τα πιάτα που πλένεις κ.λ.π. χωριζόνται δια 3.

Ρε φίλε. Προφανώς και δεν ερχόταν από αυτοσχέδια γεώτρηση. Τι να πληρώσεις όμως; Το 1/3; Πόσο μάλλον όταν έχετε συμφωνήσει με νερό αλλά τώρα εντελώς τυχαία, "δεν ξέρω τίποτα το συμβόλαιο δεν γράφει κάτι τέτοιο". Από την πίσω πόρτα, κατάλαβες.

Επεξ/σία από TheHunter122
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...