TheHunter122 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας! Έχω ένα πρόβλημα τώρα που έφυγα από το σπίτι το οποίο νοίκιαζα μέχρι και πριν 10 μέρες. Πριν 1 μήνα είχα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη ότι τέλη του μήνα θα φύγω καθώς βρήκα κάτι πιο φθηνό. Συμφώνησε και μου είπε όπως θέλετε. Πριν 10 μέρες, που πήγα να του παραδώσω τα κλειδιά μου λέει, "δεν τα δέχομαι γιατί από ότι είδα χρωστάς 3 ενοίκια και το νερό. Αν δεν τα πληρώσεις, είμαι έτοιμος να πάω σε δικηγόρο". Να σημειώσω ότι το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβριο του 2021 και μέχρι τώρα τον Ιούνιο δεν είχαμε κάνει κάποια ανανέωση. Τα 3 ενοίκια που του χρωστάω λέω να τα πληρώσω. Όχι όμως το νερό καθώς δεν θυμάμαι να είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο συν του ότι εκεί που έμενα, μέναμε και άλλα 2 άτομα (Είναι χωρισμένο στα 3 και υπάρχει κοινή παροχή νερού και για τους 3). Η ερώτηση είναι μπορεί να μου κάνει κάτι αν δεν πληρώσω το 1/3 του νερού που λέει και επίσης τώρα που δεν δέχτηκε να πάρει τα κλειδιά, υπάρχει περίπτωση να φαίνεται ότι ακόμα μένω μέσα; 2 2
1comment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Αυτό με τα κλειδιά μου φαίνεται αστείο. Πήγαινε άστα έξω από το σπίτι του. Αυτό είναι το θέμα; Ή ότι ενώ χρωστάς 3 ενοίκια που λες τελικά να τα πληρώσεις (λες και θα του κάνεις χάρη), θες και να αποχωρίσεις για να βρεις το επόμενο κορόιδο που θα του χρωστάς κι αυτουνού; Τραγικές τακτικές. 17
marmagia Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 hour ago, TheHunter122 said: Τα 3 ενοίκια που του χρωστάω λέω να τα πληρώσω. Λες Ε; Μωρε μήπως δεν πρέπει; Σκέψου το ξανά, μην παίρνεις βεβιασμένες αποφάσεις 🤣 2
Nabuko Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, TheHunter122 είπε Η ερώτηση είναι μπορεί να μου κάνει κάτι αν δεν πληρώσω το 1/3 του νερού To 1/3 του νερού πόσο είναι? 4 ευρώ? 1
Maurikycli Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Ζήτα του να σου επιστρέψει τα νοίκια που του έχεις δώσει για να μάθει! 3
filip123go Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Ζήτα του να σου επιστρέψει τα νοίκια που του έχεις δώσει για να μάθει! Και να του δώσει και το σπίτι μαζί..!! Spoiler Κάθε μέρα Παρασκευή στο insomnia 5
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Κατά 99% δεν υπάρχει συμβόλαιο, οπότε είμαι υπέρ με τον op μπας και βάλουν μυαλό και οι ιδιοκτήτες και κάνουν σωστό διαχωρισμό ρευμάτων και νερών. 4
marmagia Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, SabotazNic said: Κατά 99% δεν υπάρχει συμβόλαιο, οπότε είμαι υπέρ με τον op μπας και βάλουν μυαλό και οι ιδιοκτήτες και κάνουν σωστό διαχωρισμό ρευμάτων και νερών. Από που προκύπτει αυτό; Το ότι έληξε δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβόλαιο, θα μπορούσε να γίνει αορίστου διαρκείας δυνάμει του άρθρου 611 Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από marmagia 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, TheHunter122 είπε Καλησπέρα σας! Έχω ένα πρόβλημα τώρα που έφυγα από το σπίτι το οποίο νοίκιαζα μέχρι και πριν 10 μέρες. Πριν 1 μήνα είχα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη ότι τέλη του μήνα θα φύγω καθώς βρήκα κάτι πιο φθηνό. Συμφώνησε και μου είπε όπως θέλετε. Πριν 10 μέρες, που πήγα να του παραδώσω τα κλειδιά μου λέει, "δεν τα δέχομαι γιατί από ότι είδα χρωστάς 3 ενοίκια και το νερό. Αν δεν τα πληρώσεις, είμαι έτοιμος να πάω σε δικηγόρο". Να σημειώσω ότι το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβριο του 2021 και μέχρι τώρα τον Ιούνιο δεν είχαμε κάνει κάποια ανανέωση. Τα 3 ενοίκια που του χρωστάω λέω να τα πληρώσω. Όχι όμως το νερό καθώς δεν θυμάμαι να είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο συν του ότι εκεί που έμενα, μέναμε και άλλα 2 άτομα (Είναι χωρισμένο στα 3 και υπάρχει κοινή παροχή νερού και για τους 3). Η ερώτηση είναι μπορεί να μου κάνει κάτι αν δεν πληρώσω το 1/3 του νερού που λέει και επίσης τώρα που δεν δέχτηκε να πάρει τα κλειδιά, υπάρχει περίπτωση να φαίνεται ότι ακόμα μένω μέσα; Τι έπρεπε να σου πει αφού χρωστάς 3 ενοίκια;Πληρωσε τα ενοικια σου και μάθε πόσο νερο χρωστάς.Και γρηγορα γιατί βλεπω να χρωστάς και τέταρτο ενοίκιο. 3
SilentVoice Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, TheHunter122 είπε Καλησπέρα σας! Έχω ένα πρόβλημα τώρα που έφυγα από το σπίτι το οποίο νοίκιαζα μέχρι και πριν 10 μέρες. Πριν 1 μήνα είχα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη ότι τέλη του μήνα θα φύγω καθώς βρήκα κάτι πιο φθηνό. Συμφώνησε και μου είπε όπως θέλετε. Πριν 10 μέρες, που πήγα να του παραδώσω τα κλειδιά μου λέει, "δεν τα δέχομαι γιατί από ότι είδα χρωστάς 3 ενοίκια και το νερό. Αν δεν τα πληρώσεις, είμαι έτοιμος να πάω σε δικηγόρο". Να σημειώσω ότι το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβριο του 2021 και μέχρι τώρα τον Ιούνιο δεν είχαμε κάνει κάποια ανανέωση. Τα 3 ενοίκια που του χρωστάω λέω να τα πληρώσω. Όχι όμως το νερό καθώς δεν θυμάμαι να είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο συν του ότι εκεί που έμενα, μέναμε και άλλα 2 άτομα (Είναι χωρισμένο στα 3 και υπάρχει κοινή παροχή νερού και για τους 3). Η ερώτηση είναι μπορεί να μου κάνει κάτι αν δεν πληρώσω το 1/3 του νερού που λέει και επίσης τώρα που δεν δέχτηκε να πάρει τα κλειδιά, υπάρχει περίπτωση να φαίνεται ότι ακόμα μένω μέσα; Αν δεν δέχεται τα κλειδιά, φωνάζεις δικαστικό επιμελητή να τα παραλάβει και να τα παραδώσει αυτός. Κρατάω επιφύλαξη αν πρέπει να συνταχθεί και εξώδικό. Αλλά νομίζω δεν χρειάζεται το εξώδικο. Φυσικά, με παρουσία του δικαστικού επιμελητη, τραβάς και ενα βίντεο όλο το σπίτι, πλακάκια, μπάνιο , τοίχους, πόρτες, μπαλκόνια, για να μην βρεθείς εκπληκτος σε όποια άλλη κατηγορία. Οσο για τα νοίκια που χρωστάς, αν σε κυνηγήσει, θα τα πληρώσεις. Προκαταβολή-εγγύηση είχες δώσει;
haris_216 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, TheHunter122 είπε Καλησπέρα σας! Έχω ένα πρόβλημα τώρα που έφυγα από το σπίτι το οποίο νοίκιαζα μέχρι και πριν 10 μέρες. Πριν 1 μήνα είχα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη ότι τέλη του μήνα θα φύγω καθώς βρήκα κάτι πιο φθηνό. Συμφώνησε και μου είπε όπως θέλετε. Πριν 10 μέρες, που πήγα να του παραδώσω τα κλειδιά μου λέει, "δεν τα δέχομαι γιατί από ότι είδα χρωστάς 3 ενοίκια και το νερό. Αν δεν τα πληρώσεις, είμαι έτοιμος να πάω σε δικηγόρο". Να σημειώσω ότι το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβριο του 2021 και μέχρι τώρα τον Ιούνιο δεν είχαμε κάνει κάποια ανανέωση. Τα 3 ενοίκια που του χρωστάω λέω να τα πληρώσω. Όχι όμως το νερό καθώς δεν θυμάμαι να είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο συν του ότι εκεί που έμενα, μέναμε και άλλα 2 άτομα (Είναι χωρισμένο στα 3 και υπάρχει κοινή παροχή νερού και για τους 3). Η ερώτηση είναι μπορεί να μου κάνει κάτι αν δεν πληρώσω το 1/3 του νερού που λέει και επίσης τώρα που δεν δέχτηκε να πάρει τα κλειδιά, υπάρχει περίπτωση να φαίνεται ότι ακόμα μένω μέσα; Ρε φιλαράκι, αυτό το "τα 3 ενοίκια που του χρωστάω λέω να τα πληρώσω" άλλαξέ το σαν διατύπωση γιατί πραγματικά προκαλεί. Δεν του κάνεις χάρη. Και κανονικά πρέπει να είσαι "ταμειακώς οκ" κατά την αποχώρηση. Για την ακρίβεια ήδη είσαι κακοπληρωτής αφού το ενοίκιο δεν το πληρώνουμε όποτε θέλουμε. Μου αρέσει δε που περνάς ψιλό αβαβά αυτά που χρωστάς "με τη βούλα" εσύ και συζητάμε για το νερό. Δηλαδή πόσο είναι πια αυτός ο λογαριασμός;;; Και μην ακούσω καμία ατάκα "δεν είναι για τα χρήματα αλλά για το γαμ...το" γιατί είναι πιο γαμ...το το θέμα των ενοικίων που χρωστάς και μάλιστα σε φάση που φεύγεις. Δηλαδή μάλλον θα σε ψάχνει ο τύπος 3
sphinxgr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, TheHunter122 είπε Καλησπέρα σας! Έχω ένα πρόβλημα τώρα που έφυγα από το σπίτι το οποίο νοίκιαζα μέχρι και πριν 10 μέρες. Πριν 1 μήνα είχα ενημερώσει τον ιδιοκτήτη ότι τέλη του μήνα θα φύγω καθώς βρήκα κάτι πιο φθηνό. Συμφώνησε και μου είπε όπως θέλετε. Πριν 10 μέρες, που πήγα να του παραδώσω τα κλειδιά μου λέει, "δεν τα δέχομαι γιατί από ότι είδα χρωστάς 3 ενοίκια και το νερό. Αν δεν τα πληρώσεις, είμαι έτοιμος να πάω σε δικηγόρο". Να σημειώσω ότι το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβριο του 2021 και μέχρι τώρα τον Ιούνιο δεν είχαμε κάνει κάποια ανανέωση. Τα 3 ενοίκια που του χρωστάω λέω να τα πληρώσω. Όχι όμως το νερό καθώς δεν θυμάμαι να είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο συν του ότι εκεί που έμενα, μέναμε και άλλα 2 άτομα (Είναι χωρισμένο στα 3 και υπάρχει κοινή παροχή νερού και για τους 3). Η ερώτηση είναι μπορεί να μου κάνει κάτι αν δεν πληρώσω το 1/3 του νερού που λέει και επίσης τώρα που δεν δέχτηκε να πάρει τα κλειδιά, υπάρχει περίπτωση να φαίνεται ότι ακόμα μένω μέσα; Μας δουλεύεις έτσι? Λες να "του κάνεις τη χάρη" να του πληρώσεις τα ενοίκια που χρωστάς Αλλά έχεις πρόβλημα με τα 10-15 € που είναι το νερό Και ήθελες να έχεις κάνει και συμφωνία για αυτά, να πληρώσεις δηλαδή τους λογαριασμούς σου πριν φύγεις. Δεν είναι αυτονόητο δηλαδή. Ή ειναι αυτονόητο πως όταν φεύγεις απο ένα σπίτι, αφήνεις φέσι τους λογαριασμούς σου!?!?!?!? WTF δηλαδη?! Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από sphinxgr 3 1
Nabuko Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, TheHunter122 είπε δεν τα δέχομαι γιατί από ότι είδα χρωστάς 3 ενοίκια και το νερό. Πόσα ενοικιαζόμενα έχει αυτός και δεν κατάλαβε ότι δεν πληρώνεις ενοίκιο εδώ και 3 μήνες? Και όλο αυτό με το κοινό νερό κλπ. Λαμογιά μυρίζομαι από μέρους του 9 ώρες πριν, TheHunter122 είπε Να σημειώσω ότι το συμβόλαιο έληξε τον Δεκέμβριο του 2021 και μέχρι τώρα τον Ιούνιο δεν είχαμε κάνει κάποια ανανέωση. Τα αρχικά μισθωτήρια συμβόλαια ανανεώνονται αυτόματα για 3 χρόνια και μετά γίνονται αορίστου χρόνου. 9 ώρες πριν, TheHunter122 είπε Αν δεν τα πληρώσεις, είμαι έτοιμος να πάω σε δικηγόρο Αυτός σε δικηγόρο δεν πρόκειται να πάει, αλλά εσύ παρόλα αυτά θα πληρώσεις για να είσαι κύριος και παντελονάτος 2
zoupous Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Εχουν αρχισει ηδη να ακουγονται οι πιστολες.Τωρα αν θα παει σε δικηγορο δε ξερω,παρτον τηλεφωνο και πεστου δε σε πληρωνω(αφου δε γουσταρεις) και τα κλειδια ειναι πανω στη πορτα.Τα 3 ενοικια καταλαβαινω πως τα εβαλες στην ακρη για μετακομιση κ εγγυηση του επομενου αλλα πιστευω οτι το θεμα ειναι λιγο τρολια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις