Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Black Bird - Apple TV+ Press (AU)

Υπόθεση: When high school football hero and decorated policeman’s son Jimmy Keene (Taron Egerton) is sentenced to 10 years in a minimum security prison, he is given the choice of a lifetime — enter a maximum-security prison for the criminally insane and befriend suspected serial killer Larry Hall (Paul Walter Hauser), or stay where he is and serve his full sentence with no possibility of parole. Keene quickly realizes his only way out is to elicit a confession and find out where the bodies of several young girls are buried before Hall’s appeal goes through. But is this suspected killer telling the truth? Or is it just another tale from a serial liar? 

Το cast αποτελείται από τους:

Έκανε πρεμιέρα τη Παρασκευή, έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα δύο επεισόδια, το κάθε ένα είναι διάρκειας περίπου μιας ώρας και συνολικά θα αποτελείται από 6.

( IMDB

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε

Καλο ειναι αξιζει?

Έχω δει τα πρώτα 2 επεισόδια, σήμερα βγήκε το 3ο. Για μένα που μαρέσει η θεματολογία με φυλακές, εγκλήματα κλπ, ναι. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά η σειρά τα σπάει μέχρι τώρα. Έχω δει τα 3 πρώτα. Εξαιρετικές ερμηνείες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε μ αρεσε καθολου το τελευταιο, ενω τα προηγουμενα 5 ηταν κορυφαια. Με τετοιο φιναλε θα του εδινα 5/10 στεγνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Δε μ αρεσε καθολου το τελευταιο, ενω τα προηγουμενα 5 ηταν κορυφαια. Με τετοιο φιναλε θα του εδινα 5/10 στεγνα

Και τι την ειχα στην watch list με αυτο που εγραψες ουτε καν θα μπω στον κοπο να την ξεκινησω. 

Βλεπω 9.1 στο imdb για το τελευταιο σε χαλασε κατι συγκεκριμενο?

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Η σειρά είναι γαμάτη με εξαιρετικές ερμηνείες. Θα δω σήμερα το τελευταίο επεισόδιο και θα επανέλθω. Οκ ο καθένας μπορεί να κρίνει διαφορετικά, μην ξεχνάμε ότι η σειρά είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και τι την ειχα στην watch list με αυτο που εγραψες ουτε καν θα μπω στον κοπο να την ξεκινησω. 

τα 5 πρωτα ειναι παρα πολυ ωραια, σε επιπεδα chernobyl, μου αρεσε παρα πολυ. Στο τελευταιο αυτο που χτιζανε το γκρεμισε στα 5 πρωτα λεπτα. Μπορει να ειμαι κ περιεργος εγω αλλα δεν μου αρεσε καθολου το τελος, σε μια τοσο σοβαρη ιστορια

Στα χαιλαιτς θα βαλω τον Ρει Λιοτα, πραγματικα πολυ καλος αν σκεφτεις πως ηταν και ο τελευταιος του ρολος, και η μουσικη ηταν αψογη

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Παιδιά γ@μησε η σειρά. Το τέλος πολύ δυνατό και επειδή είναι αληθινή ιστορία με υπαρκτά πρόσωπα έδειξαν ότι συνέβη και στην πραγματικότητα. Οι ερμηνείες όλα τα λεφτά όπως και το τραγούδι στο τέλος του επεισοδίου. (The Verve - Lucky Man)

• Like 3
Δημοσ.
Στις 6/8/2022 στις 4:28 ΜΜ, Arkin είπε

εντομεταξυ το τελευταιο μονο σε μενα δεν αρεσε, οσοι το ειδα απ τη δουλεια και φιλοι μου ειπαν τα καλυτερα 😛

Οποτε δες το, μη σε παρω στο λαιμο μου haha

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

εντομεταξυ το τελευταιο μονο σε μενα δεν αρεσε, οσοι το ειδα απ τη δουλεια και φιλοι μου ειπαν τα καλυτερα 😛

Οποτε δες το, μη σε παρω στο λαιμο μου haha

Θα το δω ναι αυτο βλεπω οτι αρεσε γενικα αλλα θελω και να δω για πιο λογο σε δυσαρεστησε γιατι γενικα συμφωνουν οι αποψεις μας σε σειρες ταινιες οποτε για να δουμε αν θα με ξενισει αυτο που δεν σου αρεσε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...