Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φιλε μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα....αν καποιος καλος φιλος εξαφανιστει για μεγαλο διαστημα οταν βρει κοπελα,σημαινει απλα ενα πραγμα...σε ειχε φιλο επειδη δεν ειχε καμια κοπελα να ασχοληθει....

και μολις βρηκε κοπελα,σε εγραψε κανονικα...

Εγω.ειχα  απο 20 χρονων 3 κολλητους...επειδη η φιλια μας ηταν τοσο καλη,ειπαμε τοτε οτι ποτε δε προκειτε να γραψει ο ενας τον αλλον για την καθε εκαστοτε πουτανα,γκομενα η μεγαλη αγαπη που γνωριζαμε...

τωρα ειμαστε 40 και οι 3 παντρεμενοι και οποιο σκ ειμαστε ελευθεροι,βρικσομαστε σε καποιο σπιτι μονοι μας η με τις γυναικες μας ολοι μαζι και περναμε υπεροχα....!!!!!!

Μια αληθηνη φιλια δεν θα σταματησει ποτε....

μην αγχωνεσαι...θα βρεθει καποιος καλος φιλος και για σενα....

Επεξ/σία από deukaleionas
  • Like 2
  • Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, deukaleionas είπε

φιλε μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα....αν καποιος καλος φιλος εξαφανιστει για μεγαλο διαστημα οταν βρει κοπελα,σημαινει απλα ενα πραγμα...σε ειχε φιλο επειδη δεν ειχε καμια κοπελα να ασχοληθει....

και μολις βρηκε κοπελα,σε εγραψε κανονικα...

Εγω.ειχα  απο 20 χρονων 3 κολλητους...επειδη η φιλια μας ηταν τοσο καλη,ειπαμε τοτε οτι ποτε δε προκειτε να γραψει ο ενας τον αλλον για την καθε εκαστοτε πουτανα,γκομενα η μεγαλη αγαπη που γνωριζαμε...

τωρα ειμαστε 40 και οι 3 παντρεμενοι και οποιο σκ ειμαστε ελευθεροι,βρικσομαστε σε καποιο σπιτι μονοι μας η με τις γυναικες μας ολοι μαζι και περναμε υπεροχα....!!!!!!

Μια αληθηνη φιλια δεν θα σταματησει ποτε....

μην αγχωνεσαι...θα βρεθει καποιος καλος φιλος και για σενα....

Ακριβώς αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pokemon640 είπε

αλλά 5-10 λεπτά με 30 λεπτά το μήνα τον διαθέτω για μια μικρή έξοδο με τους φίλους ακόμη και που είμαι εντός σχέσης. 

Γελαω ετσι 

35 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Το πρόβλημά σου είναι ότι, προφανώς, δεν έχεις άλλους φίλους. Ξεκίνα από εκεί και βρες τη λύση. Ο φίλος σου είναι μια χαρά, αφού σου αφιερώνει χρόνο. Τα σαβ/κα θα θέλει να τα περάσει με την κοπέλα του, να κάνουν κάτι μαζί, να κάνουν μια εξόρμηση κλπ. Είναι λογικό. Οκ, θα μπορούσε να βγει και μαζί σου κάνα σαββατόβραδο (μπορείς να το συζητήσεις), αλλά δεν χάλασε κι ο κόσμος που δεν το κάνει. Δεν μετράς έτσι τις φιλίες.

6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Συγνώμη ρε παιδιά, τόση ώρα συζητάμε γιατί ο φίλος δεν βγαίνει πλέον τα ΠΣΚ μαζί του; Γιατί έτσι γούσταρε να διαθέσει τον χρόνο του. Δεν είναι ότι σε έγραψε, είναι ότι μετέφερε τον χρόνο σας σε άλλες μέρες. Δεν βλέπω κάτι αφύσικο σε αυτό. 

Εσύ θες με το στανιο να συνεχίσετε την ίδια πορεία με τα ΠΣΚ το οποίο είναι χαζό να περιμένεις. Δηλαδή τι θα σκεφτείς αν βρει δουλειά που περιλαμβάνει ΠΣΚ απογεύματα και βράδια; Θα λες "ααααα μας γράφει για τη δουλειά του"; 

Εγώ που είμαι εξωτερικό δηλαδή και βλέπω τους φίλους μου μια φορά το έτος στην καλύτερη είμαστε χαμένοι επειδή δεν βγαίνουμε όπως παλιά; 

Αρα ρε μαγκες εχει τελιωσει αμα κανει καποιος σχεση τα πσκ δεν βγαινει πια με τους φιλους,εκει καταληγουμε εχει θεσπιστει νομος.

Τι να πω μακαρι να ειναι τοσο μαγικο αυτο το πραγμα η σχεση που να μην χρειαζεσαι καν φιλους 

21 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Εγώ θα στο πω χύμα είτε σου αρέσει είτε όχι

Οι λύσεις στο ερώτημα σου είναι δύο

Βρίσκεις κοπέλα και κάνεις σχέση αλλά δεν γράφεις τους φίλους σου γιατί θα σε γράψουν και εκείνοι και πίστεψε με δεν το θες γιατί θα τους χρειαστείς στην πορεία της ζωής σου.

Βρίσκεις φίλους με σωστά κριτήρια

Αυτός που περιγράφεις ως φίλο σου δεν είναι φίλος σου 

Τέτοιους φίλους εγώ δεν τους χαρακτηρίζω φίλους μακριά...

Εγώ ως 50άρης βρίσκω χρόνο να περάσω

Εγώ με την κοπέλα μου

Εγώ με φίλους μαζί με την κοπέλα μου και τις φίλες της για όσους φίλους μου δεν έχουν κοπέλα

Εγώ με φίλους

Εγώ με την κοπέλα μου μαζί με φίλους με τις κοπέλες τους

Μόνος μου

Άτομα σαν τον "φίλο σου" τα έχω κάνει πέρα και έχουν πάψει να ανήκουν στην κατηγορία φίλοι και πίστεψε με αυτοί έχασαν όχι εγώ.

Διατηρώ σχέσεις με φίλους από την εποχή του σχολείου/στρατού/κτλ...

Θα κανω αυτο ακριβως που εκανε και ενας φιλος του θα αρχιζω να ξεκοβω αν συνεχιστει

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gg18 είπε

Θα κανω αυτο ακριβως που εκανε και ενας φιλος του θα αρχιζω να ξεκοβω αν συνεχιστει

έρχεσαι δεύτερος

Επισκέπτης
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gg18 είπε

Γελαω ετσι 

Αρα ρε μαγκες εχει τελιωσει αμα κανει καποιος σχεση τα πσκ δεν βγαινει πια με τους φιλους,εκει καταληγουμε εχει θεσπιστει νομος.

Τι να πω μακαρι να ειναι τοσο μαγικο αυτο το πραγμα η σχεση που να μην χρειαζεσαι καν φιλους 

έχεις αργήσει...

δεν είναι φίλος σου

πολύ σωστά έκανε ο άλλος φίλος σας και ξέκοψε

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gg18 είπε

Γελαω ετσι 

Μόλις χτίσεις το ΧΕΛ σου και ξεκινήσεις δουλειά, γυμναστήριο και σχέση δεν θα γελάς καθόλου. Με το χρονόμετρο στο χέρι θα είσαι και θα θυμηθείς το ποστ μου και θα πεις "δίκιο είχε τελικά ο φίλος.." 

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

έρχεσαι δεύτερος

Ο συγκεκριμενος με εχει ξεκοψει τα πσκ τις καθημερινες με παιρνει συχνα τηλ να βγουμε 

Εγω εχω αναγκη να βγω μαζι του πσκ,αυτος καθημερινες (που εγω δεν εχω τοσο πολυ ορεξη) γιατι προφανως δεν μπορει να βγαινει καθε μερα με την δικια του

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε TS πραγματικά δεν είναι ότι έχεις άδικο σε όσα λες και ειλικρινά μου αρέσει που υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν τόσο ψηλά το θέμα φιλία. 

Αλλά πίστεψέ με, όλο αυτό που περνάς είναι ηλικιακό. Απλά είσαι μικρός και έφαγες την πρώτη φάπα σε αυτό το τομέα.

Δεν λειτουργεί έτσι ο κόσμος. Δεν θα είσαι κάθε ΣΚ με φιλαράκι. Δεν θα υπάρχει πάντα η όρεξη/ενέργεια/χρόνος για να αράζεις με το κολλητάρι σου. Ο κόσμος προχωράει και καλώς ή κακώς αυτά τα αραλίκια απλά κάποια στιγμή παύουν.

Ακούγεται σκληρό ? Αυτή είναι η ζωή.

Χαλάρωσε, προσπάθησε να τον καταλάβεις, μιλήστε μαζί και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Επεξ/σία από puelito
  • Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, μερικά βασικά και αυτονόητα:

Όταν κάνει κανείς σχέση, αραιώνει από τις παρέες. Συνέβαινε, συμβαίνει και θα συμβαίνει όσο υπάρχουν άνθρωποι. Οι λόγοι είναι διάφοροι. Από βιολογικοί (τα "μέλια" που έγραψαν κάποιοι παραπάνω), μέχρι θέματα ισορροπιών μέσα σε μια σχέση.

Κάθε σχέση, είτε ερωτική, είτε φιλική, θέλει δουλειά για να λειτουργήσει. Θέλει να διαθέσεις χρόνο (δια ζώσης και από απόσταση), να δείξεις πως νοιάζεσαι, να ακούσεις, να μοιραστείς πράγματα. Αλλιώς, οι σχέσεις ατονούν.

Οι ανθρώπινες σχέσεις ατονούν. Συμβαίνει. Κάποιες σχέσεις αντέχουν στο χρόνο, κάποιες όχι.

Τώρα, αν ο άλλος προσπαθεί να βρει χρόνο, μέσα στην εβδομάδα, και εσύ του λες "α, όχι, εγώ θέλω το Σ/Κ", λυπάμαι, αλλά έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης.

Κοίταξε να διευρύνεις τις παρέες σου, από αυτά που γράφεις, δείχνεις υπερβολικά εξαρτημένος από ένα άτομο.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Snoob είπε

Λοιπόν, μερικά βασικά και αυτονόητα:

Όταν κάνει κανείς σχέση, αραιώνει από τις παρέες. Συνέβαινε, συμβαίνει και θα συμβαίνει όσο υπάρχουν άνθρωποι. Οι λόγοι είναι διάφοροι. Από βιολογικοί (τα "μέλια" που έγραψαν κάποιοι παραπάνω), μέχρι θέματα ισορροπιών μέσα σε μια σχέση.

Προφανως δεν αντιλεγω,δεν ειπα να ειναι διαθεσιμος καθε σκ το καταλαβαινω αλλα 3 γ@@@μενες μερες δεν εχει χρονο να βγουμε?Ισως να μην με υπολογιζει για τοσο φιλο πια

2 λεπτά πριν, Snoob είπε

Κάθε σχέση, είτε ερωτική, είτε φιλική, θέλει δουλειά για να λειτουργήσει. Θέλει να διαθέσεις χρόνο (δια ζώσης και από απόσταση), να δείξεις πως νοιάζεσαι, να ακούσεις, να μοιραστείς πράγματα. Αλλιώς, οι σχέσεις ατονούν.

Αυτο ακριβως χανει το νοημα η φιλια γιατι και αυτη μια σχεση ειναι 

2 λεπτά πριν, Snoob είπε

Οι ανθρώπινες σχέσεις ατονούν. Συμβαίνει. Κάποιες σχέσεις αντέχουν στο χρόνο, κάποιες όχι.

Τώρα, αν ο άλλος προσπαθεί να βρει χρόνο, μέσα στην εβδομάδα, και εσύ του λες "α, όχι, εγώ θέλω το Σ/Κ", λυπάμαι, αλλά έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης.

Μα τοτε τον εχω αναγκη τα σκ θελω να βγω να διασκεδασω,καποιος θα πρεπει να συμβιμβαστει η να μοιραστει ο χρονος σωστα

2 λεπτά πριν, Snoob είπε

Κοίταξε να διευρύνεις τις παρέες σου, από αυτά που γράφεις, δείχνεις υπερβολικά εξαρτημένος από ένα άτομο.

Αυτο θα κανω ,βασικα θα βρω και καποια κοπελα κιολας μιας και θελω να ξεκινησω μια σχεση

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gg18 είπε

Μα τοτε τον εχω αναγκη τα σκ θελω να βγω να διασκεδασω,καποιος θα πρεπει να συμβιμβαστει η να μοιραστει ο χρονος σωστα

Αυτο θα κανω ,βασικα θα βρω και καποια κοπελα κιολας μιας και θελω να ξεκινησω μια σχεση

Ξέρεις πόσο εγωιστικό ακούγεται αυτό που μόλις έγραψες? 

Μην βρεις κοπέλα απλά για να γεμίσεις το χρόνο σου. Θα είσαστε και οι δύο δυστυχισμένοι.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, gg18 είπε

Προφανως δεν αντιλεγω,δεν ειπα να ειναι διαθεσιμος καθε σκ το καταλαβαινω αλλα 3 γ@@@μενες μερες δεν εχει χρονο να βγουμε?Ισως να μην με υπολογιζει για τοσο φιλο πια

Αυτο ακριβως χανει το νοημα η φιλια γιατι και αυτη μια σχεση ειναι 

Πολύ εξαρτημένος είσαι απο τον φίλο σου,δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, puelito είπε

Ξέρεις πόσο εγωιστικό ακούγεται αυτό που μόλις έγραψες? 

Μην βρεις κοπέλα απλά για να γεμίσεις το χρόνο σου. Θα είσαστε και οι δύο δυστυχισμένοι.

Δεν είπα ότι θα το κάνω για αυτό έτσι και αλλιώς είναι κάτι που θέλω 

14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πολύ εξαρτημένος είσαι απο τον φίλο σου,δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

Όταν τον θεωρείς κολλητό σου λογικό εκτός αν πεις ότι πια δεν είναι και έχει καταντήσει ένας απλός περαστασιακος φιλος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...