Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Είναι στα μέλια τώρα σκέφτεται με το κάτω κεφάλι σε όλους μας έχει τύχει μιας και είναι γλυκό το άτιμο. Όταν ανεβαίνει το αίμα και λίγο στο πάνω κεφάλι τότε θα μοιράσει πιο σωστά τις σχέσεις του. 

Δημοσ.

1,5 χρόνο στα μέλια πολύ είναι, μπορεί (άκουσον άκουσον) πέρα από το φίκι φίκι να κάνει και καλή παρέα με την δικιά του

• Confused 1
Δημοσ.

Αν σταματούσε ο κόσμος να κάνει σχέσεις με άτομα που δεν έχουν σχεδόν καθόλου φίλους τότε δεν θα παραμελούσαν και τους δικούς τους φίλους. Αν δηλαδή έχει και η γυναίκα φίλους/ες που θα θέλει να βλέπει τότε θα έχει και ο άνδρας χρόνο να διαθέσει για τους δικούς του. Αυτά βέβαια ισχύουν για άτομα που διατηρούν τον αυτοσεβασμό τους σε μια σχέση και δεν υπόκεινται σε double standards.

• Like 2
Δημοσ.
7 hours ago, StamTheMan said:

Eισασταν,δεν ειστε,και για το εισασταν μην παιρνεις και ορκο.

Πολλα παρομοια θεματα,τι γινεται ,τοσο χειροτερεψαν οι σχεσεις των ανθρωπων τελευταια;

παντα χαλια ηταν αλλα δεν επαιζαν forum ktl

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gg18 είπε

Εδω και 1.5 χρονος ενας φιλος (25 χρονων και οι δυο ειμαστε) εχει κανει σχεση με μια κοπελα ,τον πρωτο καιρο τον δικαιολογησα οτι δεν ηθελα να βγαινουμε τοσο συχνα μετα απο τοσο καιρο ομως εχει αρχιζει και καταντα κουραστικο,παρασκευη ,σαββατο,κυριακη ειναι χαμενος τις καθημερινες ειναι διαθεσιμος φυσικα και μας θυμαται,δυστυχως εχω ξεμεινει απο αλλους φιλους (εχω αλλους 2-3 αλλα δεν ειναι οτι κολαμε τοσο πολυ)και θα τον προτιμουσα να βγαιναμε το σκ που εκει το εχω πιο πολυ το εχω αναγκη, δεν εχω κανει ποτε σχεση οποτε δεν μπορω να κατανοησω το πως το βλεπει ,εμενα μου φαινεται ασχημο ολο αυτο που γινεται (ενας φιλος του ηδη τον εχει ψιλοξεκοψει για αυτον τον λογο) απο την αλλη εχω ακουσει οτι ειναι και απολυτως λογικο το πσκ να ειναι αφιωρεμενο για την σχεση.

Δεν μπορω να καταλαβω αν εγω ειμαι λαθος η αν αυτο που ζηταω ειναι λογικο. τι γνωμη εχετε εσεις?

Είσαι στην ηλικία που σιγά σιγά οι φίλοι σου θα αρχίζουν να κάνουν σοβαρές σχέσεις και θα θέλουν να βγαίνουν μόνο σε ζευγάρια.

Σε 5 χρόνια θα ξεκόψεις με τους περισσότερους γιατί οι περισσότεροί σου φίλοι θα έχουν κάνει οικογένεια/παιδιά και θα θέλουν να βγαίνουν με άλλους που έχουν οικογένεια/παιδιά.

Έτσι είναι η ζωή θα συνηθίσεις με το καιρό. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Οι φιλιες κρατανε στον χρονο, ασχετως με τις προσωπικες εμπειριες του καθενος. Ειναι μια περιοδος που θα του περασει και αναγκαστικα θα σου περασει και εσενα. Σοβαρα ομως, αυτο ειναι πρωιμο σταδιο καταθλιψης. Η κοινωνικοποηση σου εξαρταται απο την ψυχοσυνθεση σου. Ισως ο φιλος σου εχει αλλα σχεδια στο νου που ισως να μην συμπεριλαμβανουν εσενα  ( μεχρι να φαει ακυρο απο την κοπελα και να ερθει να σου εξομολογηθει τα παντα )

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gg18 είπε

παρασκευη ,σαββατο,κυριακη ειναι χαμενος τις καθημερινες ειναι διαθεσιμος φυσικα και μας θυμαται

🙂

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gg18 είπε

Για αυτο ρωταω εδω μιας για να ακουσω παραπανω αποψεις μιας και δεν εχω κανει σχεση

Αρα καταληγουμε οτι οι φιλιες ειναι εφημερες και οταν βρεθει καποιος συντροφος διαγραφονται..

Είσαι 25 και δεν έχεις κάνει σχέση, χμμ.. μήπως πρέπει να σκεφτείς γιατί έχεις μείνει "πίσω" σε αυτό το κομμάτι ; μήπως το ΧΕΛ σου είναι και αυτό "πίσω" ; (χαρακτήρας, εμφάνιση, λεφτά/εργασία) ; μήπως το συνολικό image σου είναι και αυτό "πίσω" και δεν κάνει τον φίλο σου να σε κυνηγήσει ;

Ο/η σύντροφος έρχεται όταν το αξίζουμε, έχουμε ΧΕΛ, έχουμε image και έχουμε αξία απέναντί του. Προσωπικά κρατάω φιλίες ακόμη και που είμαι δεσμευμένος, θυσιάζω και λίγο χρόνο και για τους "πλέμπα" φίλους που έχουν μείνει "πίσω" σε όλους τους τομείς. Ο συνολικός χρόνος που σπαταλάω με φίλος σίγουρα δεν είναι ο ίδιος που ξημεροβραδιαζόμασταν σε σκυλάδικα κλάμπ και μπελβεντέρε στη Μύκονο όπως κάποτε, αλλά 5-10 λεπτά με 30 λεπτά το μήνα τον διαθέτω για μια μικρή έξοδο με τους φίλους ακόμη και που είμαι εντός σχέσης. Ανέπτυξε τον εαυτό σου σε αυτά που είπα και θα ξεκινήσεις να βλέπεις διαφορές.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, gg18 είπε

Εδω και 1.5 χρονος ενας φιλος (25 χρονων και οι δυο ειμαστε) εχει κανει σχεση με μια κοπελα ,τον πρωτο καιρο τον δικαιολογησα οτι δεν ηθελα να βγαινουμε τοσο συχνα μετα απο τοσο καιρο ομως εχει αρχιζει και καταντα κουραστικο,παρασκευη ,σαββατο,κυριακη ειναι χαμενος τις καθημερινες ειναι διαθεσιμος φυσικα και μας θυμαται,δυστυχως εχω ξεμεινει απο αλλους φιλους (εχω αλλους 2-3 αλλα δεν ειναι οτι κολαμε τοσο πολυ)και θα τον προτιμουσα να βγαιναμε το σκ που εκει το εχω πιο πολυ το εχω αναγκη, δεν εχω κανει ποτε σχεση οποτε δεν μπορω να κατανοησω το πως το βλεπει ,εμενα μου φαινεται ασχημο ολο αυτο που γινεται (ενας φιλος του ηδη τον εχει ψιλοξεκοψει για αυτον τον λογο) απο την αλλη εχω ακουσει οτι ειναι και απολυτως λογικο το πσκ να ειναι αφιωρεμενο για την σχεση.

Δεν μπορω να καταλαβω αν εγω ειμαι λαθος η αν αυτο που ζηταω ειναι λογικο. τι γνωμη εχετε εσεις?

ο χρονος ειναι πεπερασμένος μέγεθος. Ειναι συγκεκριμένος, δεν ειναι άπειρος. Και είναι το μόνο δίκαιο μέγεθος για όλους. Ειναι 24 ώρες την ημέρα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Το που αφιερώνεις το χρόνο σου, αλλάζει στη διάρκεια της ζωής.

• Όταν δεν έχεις σχέση τον αφιερώνεις σε φίλους
  • Στην πορεία μπορεί να βρεις άλλους φίλους και να μην αφιερωνεις τον ίδιο χρόνο σε παλιούς
  • Κάποια στιγμή κάνεις σχέση και η σχέση είναι πιο ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων, οπότε προφανώς μειώνεται ο χρόνος τους
  • Δουλεύεις? Μειώνεται και άλλο ο χρόνος
  • Έχεις θέματα υγείας εσύ ή κάποιος άλλος απο την οικογένεια? Μειώνεται ακόμα περισσότερο
  • Κάποια στιγμή κάνεις οικογένεια και παιδιά? Εκ των πραγμάτων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνος για φίλους, εκτός αν έχουν παιδιά και μπορείς να τα συνδυάζεις όλα. 

Και μην ακούσω κανέναν να γράφει, αν θες τα προλαβαίνεις κλπ. Αυτό ισχύει μόνο αν το κάνεις εις βάρος κάποιου / έχεις πλάτες απο πίσω ή τέλος πάντων έχεις λεφτά και πληρώνεις για να βρίσκεις χρόνο.

Thats life

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε έχει γνωρίσει η κοπέλα και δεν σε συναντάει ο φίλος σου, δεν της έκανες καλή εντύπωση. Με το ζόρι θα σε καλέσουν στο γάμο, ξέχνα τα βαφτίσια.
Πάμε παρακάτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Αν σε έχει γνωρίσει η κοπέλα και δεν σε συναντάει ο φίλος σου, δεν της έκανες καλή εντύπωση. Με το ζόρι θα σε καλέσουν στο γάμο, ξέχνα τα βαφτίσια.
Πάμε παρακάτω.

Διαφωνώ. Το να μην τον καλέσουν (ή οποιονδήποτε) σε γάμο ή βαφτίσια είναι περισσότερο ‘δώρο’ στον ίδιο καθώς πολλοί σκυλοβαριούνται να παρευρίσκονται σε τέτοια τσίρκα (και σκέφτονται κάποιες φορές τρόπους να την σκαπουλάρουν).

Επεξ/σία από Iosif44
Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, gg18 είπε

Το πρόβλημά σου είναι ότι, προφανώς, δεν έχεις άλλους φίλους. Ξεκίνα από εκεί και βρες τη λύση. Ο φίλος σου είναι μια χαρά, αφού σου αφιερώνει χρόνο. Τα σαβ/κα θα θέλει να τα περάσει με την κοπέλα του, να κάνουν κάτι μαζί, να κάνουν μια εξόρμηση κλπ. Είναι λογικό. Οκ, θα μπορούσε να βγει και μαζί σου κάνα σαββατόβραδο (μπορείς να το συζητήσεις), αλλά δεν χάλασε κι ο κόσμος που δεν το κάνει. Δεν μετράς έτσι τις φιλίες.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, gg18 είπε

Εγώ θα στο πω χύμα είτε σου αρέσει είτε όχι

Οι λύσεις στο ερώτημα σου είναι δύο

Βρίσκεις κοπέλα και κάνεις σχέση αλλά δεν γράφεις τους φίλους σου γιατί θα σε γράψουν και εκείνοι και πίστεψε με δεν το θες γιατί θα τους χρειαστείς στην πορεία της ζωής σου.

Βρίσκεις φίλους με σωστά κριτήρια

Αυτός που περιγράφεις ως φίλο σου δεν είναι φίλος σου 

Τέτοιους φίλους εγώ δεν τους χαρακτηρίζω φίλους μακριά...

Καταρχήν θα διαφωνήσω με έναν φίλο και συνομιλητή (ξέρει αυτός ποιος είναι)

Χρόνος υπάρχει για όλα αρκεί να ξέρεις να το διαχειρίζεσαι σωστά.

Εγώ ως 50άρης βρίσκω χρόνο να περάσω

Εγώ με την κοπέλα μου

Εγώ με φίλους μαζί με την κοπέλα μου και τις φίλες της για όσους φίλους μου δεν έχουν κοπέλα

Εγώ με φίλους

Εγώ με την κοπέλα μου μαζί με φίλους με τις κοπέλες τους

Μόνος μου 

Άτομα σαν τον "φίλο σου" τα έχω κάνει πέρα και έχουν πάψει να ανήκουν στην κατηγορία φίλοι και πίστεψε με αυτοί έχασαν όχι εγώ.

Διατηρώ σχέσεις με φίλους από την εποχή του σχολείου/στρατού/κτλ...

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά, τόση ώρα συζητάμε γιατί ο φίλος δεν βγαίνει πλέον τα ΠΣΚ μαζί του; Γιατί έτσι γούσταρε να διαθέσει τον χρόνο του. Δεν είναι ότι σε έγραψε, είναι ότι μετέφερε τον χρόνο σας σε άλλες μέρες. Δεν βλέπω κάτι αφύσικο σε αυτό. 

Εσύ θες με το στανιο να συνεχίσετε την ίδια πορεία με τα ΠΣΚ το οποίο είναι χαζό να περιμένεις. Δηλαδή τι θα σκεφτείς αν βρει δουλειά που περιλαμβάνει ΠΣΚ απογεύματα και βράδια; Θα λες "ααααα μας γράφει για τη δουλειά του"; 

Εγώ που είμαι εξωτερικό δηλαδή και βλέπω τους φίλους μου μια φορά το έτος στην καλύτερη είμαστε χαμένοι επειδή δεν βγαίνουμε όπως παλιά; 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...