yanis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, gg18 είπε Αρα καταληγουμε οτι οι φιλιες ειναι εφημερες και οταν βρεθει καποιος συντροφος διαγραφονται.. Δε διεγραφη η φιλια σας, μη σκας, απλα ο φιλος καλως ή κακως εχει βαλει την κοπελα προτεραιοτητα. Αν και οταν χωρισει καποια στιγμη, θα γυρισει αμεσως σε σενα, ριχνοντας και κανα βρισιδι στην κοπελα. Κλασικα πραγματα, that's life. Ειναι αναλογα το ατομο, οπως σου λεει και ο poulinos. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από yanis13 1
Sta Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Οι πραγματικοί φίλοι δεν είναι κατ ανάγκη αυτοί που βγαίνουμε ΠΣΚ. Όλοι κάποτε είχαμε ένα κολλητό που βρήκε κοπέλα και χάθηκε και ήμαστε τότε μικροί και μας ενόχλησε. Για αυτό σου λέω, βγείτε όλοι μια παρεα Παρασκευή ή Κυριακη, δε χρειάζονται στεγανά και αποκλεισμοί. 1
gg18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Bitbit είπε φίλε ξέρεις τι ωραιο πράγμα είναι το νινι; Κι εγώ είχα χαθεί κάποτε και αυτή την περίοδο ένας φίλος μου δεν ξέρω αν ζει ή αν πέθανε (δε κάνω πλάκα). Βρήκε άλλη γκόμενα και ούτε ξέρω που βρίσκεται Ξερω δεν ειμαι παρθενος αλλα κανω πιο περαστασιακο σεξ και δεν ασχολουμαι, Μόλις τώρα, Neural_handshake είπε οχι αλλα υπαρχουν φιλιες κ φιλιες επισης δεν ξερουμε σε τι φαση ειναι ο φιλος σου με την κοπελα ,αυτο που λεμε στα μελια ξργω γενικως deal with it and grow up Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει λογος να συνεχιζουμε την φιλια μας αν ειναι να βγαινουμε οποτε τον συμφερει,δηλαδη τοσο περιεργο ειναι να μην βγει μια παρασκευη η ενα σαβατο να παμε για ενα ποτακι και μετα να γυρισει στο νινι? 4 λεπτά πριν, yanis13 είπε Δε διεγραφη η φιλια σας, μη σκας, απλα ο φιλος καλως ή κακως εχει βαλει την κοπελα προτεραιοτητα. Αν και οταν χωρισει καποια στιγμη, θα γυρισει αμεσως σε σενα, ριχνοντας και κανα βρισιδι στην κοπελα. Κλασικα πραγματα, that's life. Ειναι αναλογα το ατομο, οπως σου λεει και ο poulinos. 4 λεπτά πριν, Sta είπε Οι πραγματικοί φίλοι δεν είναι κατ ανάγκη αυτοί που βγαίνουμε ΠΣΚ. Όλοι κάποτε είχαμε ένα κολλητό που βρήκε κοπέλα και χάθηκε και ήμαστε τότε μικροί και μας ενόχλησε. Για αυτό σου λέω, βγείτε όλοι μια παρεα Παρασκευή ή Κυριακη, δε χρειάζονται στεγανά και αποκλεισμοί. Αρα οι περισσοτεροι λετε οτι ειναι λογικο να εχει παντα προταιρεοτητα μια σχεση και σε δευτερη μοιρα το αν εχει ενας φιλος αναγκη να βγαινει και αυτος μαζι σου...Οκ μαλλον τοτε εγω δεν καταλαβαινω πως παει...
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, gg18 είπε Κολλητοι ειμαστε/ημασταν δεν εχω θεμα να γνωριζω κοπελες απλα με ενοχλει αυτη η συμπεριφορα και επισης δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι σωστη... 38 λεπτά πριν, poulinos είπε Eισασταν,δεν ειστε,και για το εισασταν μην παιρνεις και ορκο. Πολλα παρομοια θεματα,τι γινεται ,τοσο χειροτερεψαν οι σχεσεις των ανθρωπων τελευταια;
Bitbit Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, gg18 είπε Αρα οι περισσοτεροι λετε οτι ειναι λογικο να εχει παντα προταιρεοτητα μια σχεση και σε δευτερη μοιρα το αν εχει ενας φιλος αναγκη να βγαινει και αυτος μαζι σου...Οκ μαλλον τοτε εγω δεν καταλαβαινω πως παει... Πες του ρε να φέρει καμια φίλη της δικιάς του να γίνει κατάσταση. Εκτός αν γουστάρεις τον φίλο σου και θέλεις να βγείτε μόνο οι 2 σας. 1 1
StamTheMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, gg18 είπε Αρα οι περισσοτεροι λετε οτι ειναι λογικο να εχει παντα προταιρεοτητα μια σχεση Οχι,ποτε δεν πρεπει να εχει προτεραιοτητα η σχεση. Οι σχεσεις ερχονται και παρερχονται,οι φιλοι ομως οχι. Αντε μεχρι τα 28-30 να το δικαιολογησω,μετα ομως εχουμε γινει ανθρωποι,εχουμε καταληξει,εχουμε ωριμασει. 3
gg18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Bitbit είπε Πες του ρε να φέρει καμια φίλη της δικιάς του να γίνει κατάσταση. Εκτός αν γουστάρεις τον φίλο σου και θέλεις να βγείτε μόνο οι 2 σας. Δεν εχω θεμα με το να βρισκω κοπελες απλα ρωταω αν ολη αυτη η συμπεριφορα του ηταν λογικη τοσο καιρο...
Bitbit Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, gg18 είπε Δεν εχω θεμα με το να βρισκω κοπελες απλα ρωταω αν ολη αυτη η συμπεριφορα του ηταν λογικη τοσο καιρο... οκ, παρανόησης τότε. Απλά συμβαίνει συχνά. Το έχω κάνει κι εγώ, μου το έχουν κάνει κι εμένα. Αν τώρα γνωρίστηκαν λογικό είναι να σε γράψει λίγο, αν έχει περάσει καιρός......μάλλον έχουμε θέμα και σε έχει γραμμένο
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, gg18 είπε Εδω και 1.5 χρονος ενας φιλος (25 χρονων και οι δυο ειμαστε) εχει κανει σχεση με μια κοπελα ,τον πρωτο καιρο τον δικαιολογησα οτι δεν ηθελα να βγαινουμε τοσο συχνα μετα απο τοσο καιρο ομως εχει αρχιζει και καταντα κουραστικο,παρασκευη ,σαββατο,κυριακη ειναι χαμενος τις καθημερινες ειναι διαθεσιμος φυσικα και μας θυμαται,δυστυχως εχω ξεμεινει απο αλλους φιλους (εχω αλλους 2-3 αλλα δεν ειναι οτι κολαμε τοσο πολυ)και θα τον προτιμουσα να βγαιναμε το σκ που εκει το εχω πιο πολυ το εχω αναγκη, δεν εχω κανει ποτε σχεση οποτε δεν μπορω να κατανοησω το πως το βλεπει ,εμενα μου φαινεται ασχημο ολο αυτο που γινεται (ενας φιλος του ηδη τον εχει ψιλοξεκοψει για αυτον τον λογο) απο την αλλη εχω ακουσει οτι ειναι και απολυτως λογικο το πσκ να ειναι αφιωρεμενο για την σχεση. Δεν μπορω να καταλαβω αν εγω ειμαι λαθος η αν αυτο που ζηταω ειναι λογικο. τι γνωμη εχετε εσεις? Δεν πειραζει που δεν έχεις κάνει σχέση, ούτε εγώ έχω κάνει. Όταν κάποιος/α κάνει σχέση τότε εστιάζει όλη του την προσπάθεια στην σχέση του, οι φίλοι παραμεριζονται από λίγο ως πολύ ανάλογα το άτομο, ως φίλους σας θεωρεί ότι δεν έγινε και κάτι το να μην μιλατε τόσο πολύ και δεν θα του κάνετε μούτρα. Αν και εσύ κάνεις σχέση τα ίδια θα συμβούν. Ουσιαστικά όταν κάποιος έχει έναν ελεύθερο χρόνο Α τον οποίον αφιερώνει σε συναντήσεις και επικοινωνία με φίλους, όταν υπεισελθει η σχέση τοτε δημιουργείται μια απαίτηση σε χρόνο Β και αποκτάει προτεραιότητα η οποία θα καταλάβει όλο τον χρόνο Α, συνεπώς τρώει αυτόν τον χρόνο και κόβει από αυτό. Αν δεν είστε στόμα που εργάζεστε ανάλογα τον άνθρωπο, ίσως κοιτάξει αυτό τον διάστημα να το αυξήσει για να βρείτε χρόνο, επειδή όμως κανένας δεν έχει όρεξη τα πράγματα μένουν ως έχουν. Λύσεις για αυτό δεν υπάρχουν. Είτε εύρεση νέων φίλων και όχι με σχέσεις και τέτοια, αλλιώς ψάξε να βγεις και εσύ σχέση. 32 λεπτά πριν, gg18 είπε Θα το κανω Για αυτο ρωταω εδω μιας για να ακουσω παραπανω αποψεις μιας και δεν εχω κανει σχεση Αρα καταληγουμε οτι οι φιλιες ειναι εφημερες και οταν βρεθει καποιος συντροφος διαγραφονται.. Δεν διαγράφονται. Μπορεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να έρθει σε επικοινωνία ο φίλος σου με εσένα, μπορεί να σου προτείνει να βγείτε μαζί με την κοπέλα του η να έρθει και καμιά φίλη της. Δεν θεωρούνε όλοι ότι πρέπει να βγαίνεις για να νοείται ως καλή φιλιά. Παρόλα αυτά, αν περάσουν πολλοί μήνες μέχρι και χρόνος και δεν έχετε ίχνος δεν τον νοιάζει τον άλλοι να είστε πλέον φίλοι, τώρα που ξεκίνησε σχέση μην είσαι ακόμα επικριτικός.
The_Judas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) εξαρτάται από τον άνθρωπο.. και για μένα είναι γελοίο να βλέπω φίλους να αφοσιώνονται τόσο πολύ σε γυναίκα και να εξαφανίζονται απο προσωπου της. κατά 90% σε αυτές τις περιπτώσεις η γυναίκα τους σέρνει και δεν τους αφήνει να βγουν με δικούς τους φίλους. είναι σχεδόν σίγουρο ότι βγαίνουν ως ζευγάρι με φίλες/φίλους της κοπέλας. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από The_Judas 4 1
yanis13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, The_Judas είπε εξαρτάται από τον άνθρωπο.. και για μένα είναι γελοίο να βλέπω φίλους να αφοσιώνονται τόσο πολύ σε γυναίκα και να εξαφανίζονται απο προσωπου της. κατά 90% σε αυτές τις περιπτώσεις η γυναίκα τους σέρνει και δεν τους αφήνει να βγουν με δικούς τους φίλους. είναι σχεδόν σίγουρο ότι βγαίνουν ως ζευγάρι με φίλες/φίλους της κοπέλας. Ναι, γι'αυτο ρωτησα και εγω πιο πανω αν εχει φιλες η κοπελα. Καραμπινατη περιπτωση που περιεγραψες μυριζομαι.
dbrillis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Αυτο που κάνει ο φίλος/κολλητός σου ειναι κάτι που θα χαρακτήριζα φυσιολογικό. Αν κάποιος γουστάρει να είναι σε σχέση ή η σχέση είναι κάτι καινούργιο για αυτον ειναι λογικό να εχει προτεραιότητα αυτή τη σχέση. Οποιος σου έχει πει οτι δεν το εχει κανει αυτο ποτέ, λεει ψέμματα. Ασε τον άνθρωπο να περασει τη φάση του. Ούτε σχέσεις των ανθρώπων εχουν χειροτευρευσει που εγραψε κάποιος. Αυτα γινοντουσαν πάντα. Hint: αν ειχες γκεη κολλητό θα το ειχες λύσει το πρόβλημα σου. Θα κανατε μεταξυ σας περιστασιακο σεξ, και αν έβρισκε σχεση, παλι θα βγαινατε μονο άντρες.
gg18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, The_Judas είπε εξαρτάται από τον άνθρωπο.. και για μένα είναι γελοίο να βλέπω φίλους να αφοσιώνονται τόσο πολύ σε γυναίκα και να εξαφανίζονται απο προσωπου της. κατά 90% σε αυτές τις περιπτώσεις η γυναίκα τους σέρνει και δεν τους αφήνει να βγουν με δικούς τους φίλους. είναι σχεδόν σίγουρο ότι βγαίνουν ως ζευγάρι με φίλες/φίλους της κοπέλας. Παιδια λυπαμαι αλλα τετοια συμπεριφορα δεν μπορω να την σεβαστω αμα ειχα σχεση ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εκανα ετσι, και ξερω και πολλες κοπελες(δεν εχω αυτην την στιγμη παραδειγματα με αντρες) που βγαινουν συχνα με τις φιλες τους σε κλαμπ ,καφε κτλ ενω εχουν σχεση Δυστυχως αν συνεχιστει αυτο δεν υπαρχει λογος να βγαινουμε
dbrillis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Να μην ξεχασω. Το "δεν εχω πρόβλημα να βρίσκω κοπέλες" μαζι με το "ο φίλος μου είναι σε σχέση και με εχει γραμμένο. Είναι φυσιολογικό;" Εμπεριεχει ενα βαθμό ζηλιας. Μόλις τώρα, gg18 είπε Παιδια λυπαμαι αλλα τετοια συμπεριφορα δεν μπορω να την σεβαστω αμα ειχα σχεση ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εκανα ετσι, και ξερω και πολλες κοπελες(δεν εχω αυτην την στιγμη παραδειγματα με αντρες) που βγαινουν συχνα με τις φιλες τους σε κλαμπ ,καφε κτλ ενω εχουν σχεση Δυστυχως αν συνεχιστει αυτο δεν υπαρχει λογος να βγαινουμε Τι σε εμποδιζει να κάνεις σχέση;
gg18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, dbrillis είπε Να μην ξεχασω. Το "δεν εχω πρόβλημα να βρίσκω κοπέλες" μαζι με το "ο φίλος μου είναι σε σχέση και με εχει γραμμένο. Είναι φυσιολογικό;" Εμπεριεχει ενα βαθμό ζηλιας. Τι σε εμποδιζει να κάνεις σχέση; Μπορει να μην θελω σχεση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις