gg18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Εδω και 1.5 χρονος ενας φιλος (25 χρονων και οι δυο ειμαστε) εχει κανει σχεση με μια κοπελα ,τον πρωτο καιρο τον δικαιολογησα οτι δεν ηθελα να βγαινουμε τοσο συχνα μετα απο τοσο καιρο ομως εχει αρχιζει και καταντα κουραστικο,παρασκευη ,σαββατο,κυριακη ειναι χαμενος τις καθημερινες ειναι διαθεσιμος φυσικα και μας θυμαται,δυστυχως εχω ξεμεινει απο αλλους φιλους (εχω αλλους 2-3 αλλα δεν ειναι οτι κολαμε τοσο πολυ)και θα τον προτιμουσα να βγαιναμε το σκ που εκει το εχω πιο πολυ το εχω αναγκη, δεν εχω κανει ποτε σχεση οποτε δεν μπορω να κατανοησω το πως το βλεπει ,εμενα μου φαινεται ασχημο ολο αυτο που γινεται (ενας φιλος του ηδη τον εχει ψιλοξεκοψει για αυτον τον λογο) απο την αλλη εχω ακουσει οτι ειναι και απολυτως λογικο το πσκ να ειναι αφιωρεμενο για την σχεση. Δεν μπορω να καταλαβω αν εγω ειμαι λαθος η αν αυτο που ζηταω ειναι λογικο. τι γνωμη εχετε εσεις?
Sta Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Βγείτε με το φίλο σου και πες η κοπέλα του να φέρει καμία φίλη της. Λύνονται όλα σου τα ζητήματα έτσι. 5
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Bόλτες με τον μπακούρι φίλο ή με την κοπέλα ; Πολύ δύσκολο δίλλημα ,not. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από Ukforthemoment 1
yanis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Aπο που προκυπτει οτι το ΠΣΚ παει στη σχεση; Επισης εμεις τι να σου πουμε απο εδω, ουτε ξερουμε τι σχεση ειχατε με το φιλο σου (απλα φιλοι ή κολληταρια), ουτε αν η κοπελια ειναι χειριστικη, ουτε τιποτα. Κανε κουβεντα με τον φιλο σου, ετσι λυνεται. Ή γνωρισε καμια φιλη της, οπως σου ειπε και ο φιλος πιο πανω.
poulinos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 21 minutes ago, gg18 said: Εδω και 1.5 χρονος ενας φιλος (25 χρονων και οι δυο ειμαστε) εχει κανει σχεση με μια κοπελα ,τον πρωτο καιρο τον δικαιολογησα οτι δεν ηθελα να βγαινουμε τοσο συχνα μετα απο τοσο καιρο ομως εχει αρχιζει και καταντα κουραστικο,παρασκευη ,σαββατο,κυριακη ειναι χαμενος τις καθημερινες ειναι διαθεσιμος φυσικα και μας θυμαται,δυστυχως εχω ξεμεινει απο αλλους φιλους (εχω αλλους 2-3 αλλα δεν ειναι οτι κολαμε τοσο πολυ)και θα τον προτιμουσα να βγαιναμε το σκ που εκει το εχω πιο πολυ το εχω αναγκη, δεν εχω κανει ποτε σχεση οποτε δεν μπορω να κατανοησω το πως το βλεπει ,εμενα μου φαινεται ασχημο ολο αυτο που γινεται (ενας φιλος του ηδη τον εχει ψιλοξεκοψει για αυτον τον λογο) απο την αλλη εχω ακουσει οτι ειναι και απολυτως λογικο το πσκ να ειναι αφιωρεμενο για την σχεση. Δεν μπορω να καταλαβω αν εγω ειμαι λαθος η αν αυτο που ζηταω ειναι λογικο. τι γνωμη εχετε εσεις? συνηθισε το.καποτε θα καταλαβεις οτι το best friends for ever ειναι για τα 15 επισης ο ανθρωπος εχει βιολογικες αναγκες.με τον φιλο δεν κανεις σεξ 8
gg18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Sta είπε Βγείτε με το φίλο σου και πες η κοπέλα του να φέρει καμία φίλη της. Λύνονται όλα σου τα ζητήματα έτσι. Δεν υπαρχει λογος να βγαινουμε ολοι μαζι θελω απλα να βγαινω με τον φιλο μου 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Bόλτες με τον μπακούρι φίλο ή με την κοπέλα ; Πολύ δύσκολο δίλλημα ,not. Ναι οκ ομως ο μπακουρης φιλος ειναι και αυτος ανθρωπος,μια φιλια ειναι και αυτη μια σχεση που θελει να περνας καλα αλλιως τι να το κανω οταν αυτος εχει βαλει προτεραιοτητα αλλου και εμενα με γραφει? 16 λεπτά πριν, yanis13 είπε Aπο που προκυπτει οτι το ΠΣΚ παει στη σχεση; Επισης εμεις τι να σου πουμε απο εδω, ουτε ξερουμε τι σχεση ειχατε με το φιλο σου (απλα φιλοι ή κολληταρια), ουτε αν η κοπελια ειναι χειριστικη, ουτε τιποτα. Κανε κουβεντα με τον φιλο σου, ετσι λυνεται. Ή γνωρισε καμια φιλη της, οπως σου ειπε και ο φιλος πιο πανω. Κολλητοι ειμαστε/ημασταν δεν εχω θεμα να γνωριζω κοπελες απλα με ενοχλει αυτη η συμπεριφορα και επισης δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι σωστη... 14 λεπτά πριν, poulinos είπε συνηθισε το.καποτε θα καταλαβεις οτι το best friends for ever ειναι για τα 15 επισης ο ανθρωπος εχει βιολογικες αναγκες.με τον φιλο δεν κανεις σεξ Ναι οκ αλλα εγω γιατι πιστευω οτι και σχεση να εκανα θα ηθελα να βγαινω και με τους φιλους μου για να μην ρουτινιαζω και να βαριεμαι? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από gg18
yanis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, gg18 είπε Κολλητοι ειμαστε/ημασταν δεν εχω θεμα να γνωριζω κοπελες απλα με ενοχλει αυτη η συμπεριφορα και επισης δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι σωστη... Οκ προφανως δεν ειναι σωστη συμπεριφορα να εχει γραμμενο τον κολλητο του, αλλα ειναι παρα πολυ συνηθες, μη πεφτεις απ' τα συννεφα. Πολλοι δε μπορουν να διαχωρισουν τα ερωτικα με τα υπολοιπα, ειδικα σε τετοιες ηλικιες που συνηθως δεν εχουν προηγηθει και πολλες εμπειριες οποτε πεφτει με τα μπουνια ο αλλος στη σχεση. Η κοπελα εχει φιλες; Αν ναι, βγαινει μαζι τους; Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από yanis13 1
gg18 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, yanis13 είπε Οκ προφανως δεν ειναι σωστη συμπεριφορα να εχει γραμμενο τον κολλητο του, αλλα ειναι παρα πολυ συνηθες, μη πεφτεις απ' τα συννεφα. Πολλοι δε μπορουν να διαχωρισουν τα ερωτικα με τα υπολοιπα, ειδικα σε τετοιες ηλικιες που συνηθως δεν εχουν προηγηθει και πολλες εμπειριες οποτε πεφτει με τα μπουνια ο αλλος στη σχεση. Η κοπελα εχει φιλες; Απο οτι μου εχει πει εχει ναι
yanis13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, gg18 είπε Απο οτι μου εχει πει εχει ναι Ε τοτε δυστυχως ο φιλος σου εχει γραμμενο εσενα. Καντε μια κουβεντα και λυστε το, δε θα κερδισεις κατι απο εδω.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, gg18 είπε Δεν υπαρχει λογος να βγαινουμε ολοι μαζι θελω απλα να βγαινω με τον φιλο μου Ναι οκ ομως ο μπακουρης φιλος ειναι και αυτος ανθρωπος,μια φιλια ειναι και αυτη μια σχεση που θελει να περνας καλα αλλιως τι να το κανω οταν αυτος εχει βαλει προτεραιοτητα αλλου και εμενα με γραφει? Κολλητοι ειμαστε/ημασταν δεν εχω θεμα να γνωριζω κοπελες απλα με ενοχλει αυτη η συμπεριφορα και επισης δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι σωστη... Ναι οκ αλλα εγω γιατι πιστευω οτι και σχεση να εκανα θα ηθελα να βγαινω και με τους φιλους μου για να μην ρουτινιαζω και να βαριεμαι? Κάνε σχέση και θα δεις. 2
Neural_handshake Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 το βλεπεις εγωιστικα ,το παλικαρι μαλλον ειναι εκει που θελει να ειναι βρες φιλους ,βρες κοπελα ,πηγαινε για ψαρεμα if you know what i mean 😛
gg18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, yanis13 είπε Ε τοτε δυστυχως ο φιλος σου εχει γραμμενο εσενα. Καντε μια κουβεντα και λυστε το, δε θα κερδισεις κατι απο εδω. Θα το κανω 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Κάνε σχέση και θα δεις. Για αυτο ρωταω εδω μιας για να ακουσω παραπανω αποψεις μιας και δεν εχω κανει σχεση Μόλις τώρα, Neural_handshake είπε το βλεπεις εγωιστικα ,το παλικαρι μαλλον ειναι εκει που θελει να ειναι βρες φιλους ,βρες κοπελα ,πηγαινε για ψαρεμα if you know what i mean 😛 Αρα καταληγουμε οτι οι φιλιες ειναι εφημερες και οταν βρεθει καποιος συντροφος διαγραφονται.. 1
poulinos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 11 minutes ago, gg18 said: Δεν υπαρχει λογος να βγαινουμε ολοι μαζι θελω απλα να βγαινω με τον φιλο μου Ναι οκ αλλα εγω γιατι πιστευω οτι και σχεση να εκανα θα ηθελα να βγαινω και με τους φιλους μου για να μην ρουτινιαζω και να βαριεμαι? εχει να κανει με το ατομο 1
Bitbit Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 φίλε ξέρεις τι ωραιο πράγμα είναι το νινι; Κι εγώ είχα χαθεί κάποτε και αυτή την περίοδο ένας φίλος μου δεν ξέρω αν ζει ή αν πέθανε (δε κάνω πλάκα). Βρήκε άλλη γκόμενα και ούτε ξέρω που βρίσκεται
Neural_handshake Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, gg18 είπε Θα το κανω Για αυτο ρωταω εδω μιας για να ακουσω παραπανω αποψεις μιας και δεν εχω κανει σχεση Αρα καταληγουμε οτι οι φιλιες ειναι εφημερες και οταν βρεθει καποιος συντροφος διαγραφονται.. οχι αλλα υπαρχουν φιλιες κ φιλιες επισης δεν ξερουμε σε τι φαση ειναι ο φιλος σου με την κοπελα ,αυτο που λεμε στα μελια ξργω γενικως deal with it and grow up
Προτεινόμενες αναρτήσεις