noval Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Είμαι ενήλικος και θέλω να δώσω πανελλήνιες. Επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν γνωρίζω καθόλου τα παρακάτω μαθήματα, γνωρίζει κανείς αν χρειάζονται ιδιαίτερα για τα μαθήματα ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και το minimum ωρών; Με άλλα λόγια με καλύπτουν τα σχολικά βιβλία στα συγκεκριμένα μαθήματα ή όχι; Δεν έχω την δυνατότητα να δώσω πολλά χρήματα σε ιδιαίτερα γι' αυτό και ρωτάω.
afentiko Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Εξαρτάται το στόχο. Αν μιλάμε για 16-17 χιλιάδες μόρια και πάνω τότε σίγουρα θες αρκετές ώρες ιδιαίτερο/φροντιστήριο. Έδωσα 2η φορά πανελλήνιες στα 25 μου (πρώτη στα 18 εννοείται) και είχα χάσει κάθε επαφή προφανώς όχι μόνο με τα συγκεκριμένα μαθήματα αλλά γενικά με το όλο mood καθομαι, διαβάζω, λύνω ασκήσεις, παρακολουθώ παράδοση κλπ. Πήγα κανονικά φροντιστήριο από Σεπτέμβριο μέχρι τέλους 4 φορές τη βδομάδα από 4 ώρες την ημέρα ( όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα μέσα). 300 το μήνα, έγραψα 16400...not bad μπορούσα και καλύτερα....(κλασικά). Τον στόχο μου τον πέτυχα πάντως. Η συμβουλή μου είναι ότι αν το πάρεις απόφαση μην κάνεις εκπτώσεις, αφιερώσου σε αυτό, δώσε και λίγα χρήματα παραπάνω από ότι υπολογίζεις (και ας στερηθείς άλλα όπως διασκέδαση,νετφλιξ,ακριβό φαγητό) για να πετύχεις όχι αυτό που θες, αλλά το καλύτερο δυνατό που μπορείς. Καλή τύχη!
noval Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και ευχαριστώ για την απάντηση. Παρένθεση, από ακριβό φαγητό και διασκέδαση απέχω ούτως ή άλλως.
velociraptoras Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δες στην περιοχή σου αν κάποιο φροντιστήριο παρέχει μαθηματα σε ενηλικες που θέλουν να ξαναδώσουν, αρκετά εχουν τέτοια τμήματα. Θα σου ειναι πιο οικονομικό από τα ιδιαίτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα