nickts1 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Χαίρετε, θέλω να πάρω ένα UPS, με σκοπό τα εξής: 1. Να συνδέσω πάνω το router και να μην χάνω το ίντερνετ σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Εργάζομαι ως developer από το σπίτι και σε περιπτώσεις διακοπής, το να δουλεύεις με data είναι μανούρα. Για τον ίδιο λόγο θέλω να συνδέσω πάνω 2η οθόνη (δουλεύω με laptop) 2. Αν παίρνει το budget, να συνδεθεί επάνω και το Desktop. Δεν πρόκειται να δουλεύει το συγκεκριμένο όταν το ρεύμα είναι off, περισσότερο για τυχόν αστάθειες του ρεύματος. Τα specs φαίνονται στην υπογραφή. Σκοπεύω να διαθέσω μέχρι 100 ευρώ. Έχω διαβάσει για offline, line interactive κτλ, δεν με ενδιαφέρει να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες, η χρήση μου είναι απλή, θέλω κάτι που να κάνει την δουλειά του, να είναι αθόρυβο και να "ξεχάσω" ότι υπάρχει για κάποια χρόνια. Έχω δει τα παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/16903270/APC-Easy-UPS-1000-Line-Interactive-1000VA-600W-με-4-IEC-Πρίζες.html https://www.skroutz.gr/s/8245558/Eaton-5e-850i-Usb-UPS-Line-Interactive-850VA-480W-με-4-IEC-Πρίζες.html Γνώμες;
Dr_Pepper Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, nickts1 είπε 1. Να συνδέσω πάνω το router και να μην χάνω το ίντερνετ σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Ο οτε δίνει τζάμπα mini UPS για το ρουτερ Πάρε τηλέφωνο και πες τους ότι έχεις σύστημα συναγερμού και χρειάζεσαι το δωρεάν μινι UPS που δίνουν.
nickts1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Αυτό δεν είναι μόνο για συνδρομητές ΟΤΕ; (δεν είμαι)
Dr_Pepper Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, nickts1 είπε Αυτό δεν είναι μόνο για συνδρομητές ΟΤΕ; (δεν είμαι) E απο το να περίμενες να απαντήσω γιατί δεν έπαιρνες ένα τηλέφωνο να τους πεις και καλά πως έχεις συναγερμό και να ρωτήσεις αν δίνουν δωρεάν μινι UPS για το ρούτερ όπως ο ΟΤΕ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα