Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι στη διαδικασία αγοράς διαμερίσματος με δάνειο (για μέρος του κόστους) και βρισκόμαστε στο στάδιο τεχνικού και νομικού ελέγχου. Η τράπεζα με ενημέρωσε προφορικά ότι δεν δικαιούμαστε να κατοικούμε στο διαμέρισμα μέχρι να γίνει αυτός ο έλεγχος και δεν ξέρουν πότε και πόσο θα πάρει. Η ερώτηση μου είναι κατά πόσον έχει τύχει σε άλλο μέλος αυτό, γιατί πρέπει να αδειάσω άμεσα το σπίτι όπου μένω (έληξε το συμβόλαιο πριν δυο μήνες και το σπίτι έχει ήδη ενοικιαστεί σε άλλους με υψηλότερο ενοίκιο). Δηλαδή εάν είχα αποφασίσει να αγοράσω το σπίτι όπου μένω θα με έβγαζαν έξω για να κάνουν τον έλεγχο και μετά θα με άφηναν να ξαναμπώ; Να σημειώσω ότι ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος που αγοράζω είναι καθόλα συνεννοήσιμος, δέχεται να μπω στο διαμέρισμα πριν το τελικό οκ της τράπεζας και το έχει πει και ο ίδιος στην τράπεζα αυτό (θεωρείται δεδομένη η τελική έγκριση του δανείου καθώς το διαμέρισμα είναι καινούριο και άρα δεν προβλέπεται να υπάρξει κάποια εμπλοκη ως προς αυτό, εννοείται ότι πριν καν κάνω αίτηση για το δάνειο έκανε ήδη ο δικός μου δικηγόρος τον νομικό έλεγχο οπότε ούτε απο εκεί υπάρχει πιθανότητα κωλύματος). Αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία θα εκτιμούσα να ακούσω τι έγινε. Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...