Bigelgreco Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Είμαι σε φάση να πάρω καινούργιο pixel 6 από σκρουτζομαγαζο. Η ερώτηση είναι η εξής. Τι γίνεται με την εγγύηση? Άμα πάθει κάτι υπάρχει service Ελλάδα? Η πρέπει να φύγει για εξωτερικό?
Waiss Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, Bigelgreco είπε Καλησπέρα. Είμαι σε φάση να πάρω καινούργιο pixel 6 από σκρουτζομαγαζο. Η ερώτηση είναι η εξής. Τι γίνεται με την εγγύηση? Άμα πάθει κάτι υπάρχει service Ελλάδα? Η πρέπει να φύγει για εξωτερικό? Στο εξωτερικό.
GATE123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, Bigelgreco είπε Καλησπέρα. Είμαι σε φάση να πάρω καινούργιο pixel 6 από σκρουτζομαγαζο. Η ερώτηση είναι η εξής. Τι γίνεται με την εγγύηση? Άμα πάθει κάτι υπάρχει service Ελλάδα? Η πρέπει να φύγει για εξωτερικό? Επίσημο service δεν υπάρχει. Εάν το κατάστημα είναι αξιόπιστο τότε εκεί υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι μέσω καταστήματος για την εγγύηση.
Bigelgreco Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Waiss είπε Στο εξωτερικό. Όχι από Ελλάδα.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, Bigelgreco είπε Όχι από Ελλάδα. Οτι πρέπει να πάει εξωτερικό λεει.
BadBoy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Επίσης στα Pixel δε δουλεύει το 5G στην Ελλάδα, να το έχεις υπόψιν.
Fotia Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Υποτίθεται το σκρουτζομαγαζο αναλαμβάνει να το στειλει στο service κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα