Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγο πρακτικερ μεταμόρφωσης το κρουστικό για την 2.20 το ειχε 24€. Όλα τα κρουστικά τα είχε προσφορά 

• Thanks 1
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα παντως με ενα ομορφο αερακι λουτσα,γυρισε η ομπρελα..Επρεπε να τις βαλω σχοινακια αλλα δεν ειχε τοσο αερα δεν το περιμενα με τον πρωτο μικρο αερα να γυρισει..Η πλακα ειναι οτι ακομα προσπαθω να την γυρισω

Δημοσ.

Δυστυχώς η 2.20 με μεγάλο αέρα στην Νάξο που λύγισε η μια πλαστική ακτίνα. Καμία πατέντα να την επιδιορθώσω ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, blueangel3 είπε

Δυστυχώς η 2.20 με μεγάλο αέρα στην Νάξο που λύγισε η μια πλαστική ακτίνα. Καμία πατέντα να την επιδιορθώσω ;

Πηγαινε σε ενα καταστημα που τις πουλανε και βγαλε μια φωτογραφια το χαρτακι που γραφει τα στοιχεια του εισαγωγεα, εκει καλεις και ρωτας εαν εχουν ανταλλακτικη βεργα για αντικατασταση. Υποψην οτι εαν το κανεις μονος σου θα πρεπει να προμηθευτεις και λιγο γαλβανιζε συρμα για να δεσεις ολες τις ακτινες ξανα στο πανω μερος. Καποιος απο εδω εχει βγαλει μια καλη φωτογραφια του συρματος αυτου.

Στην δικια μου που επισης θρυμματιστηκε μια (η δυο) ακτινες την πηγα στο πρακτικερ με την αποδειξη, ουτε που την κοιταξαν και μου εδωσαν πιστωτικο.
Η αληθεια ειναι οτι με αλλες ομπρελες με μεταλλικες ακτινες εαν στραβωσει απλα το ισιωνεις ξανα, στο fiberglass θρυμματιζεται

Επεξ/σία από safridia
Δημοσ.

Το παιζει με εγγυηση; Δεν ισχυει η διετης ολων των προιοντων της ευρωπαικης ενωσης;

σε εμενα ειπαν δεν εχει εγγυηση περαν του ελλατωματικου προιοντος λιγων ημερων. Απο τη μια το καταλαβαινω να τη βαλεις ολο το καλοκαιρι με 10 μποφορ και να πας σεπτεμβρη για πιστωτικο ειναι καπως. Απο την αλλη πωλειται προιον με λιγοτερο απο 2 χρονια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Το παιζει με εγγυηση; Δεν ισχυει η διετης ολων των προιοντων της ευρωπαικης ενωσης;

σε εμενα ειπαν δεν εχει εγγυηση περαν του ελλατωματικου προιοντος λιγων ημερων. Απο τη μια το καταλαβαινω να τη βαλεις ολο το καλοκαιρι με 10 μποφορ και να πας σεπτεμβρη για πιστωτικο ειναι καπως. Απο την αλλη πωλειται προιον με λιγοτερο απο 2 χρονια;

Προφανως δεν καλυπτεται η ομπρελα αν την βγαλεις σε 10 μποφορ.

Εγγυηση θα κυνηγουσες ευκολα αν εφευγε η μυτη απο το κονταρι, αν δεν κουμπωναν πλεον μεταξυ τους, αν σκαλωνε στο ανοιξε-κλεισε κτλ.

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
10 ώρες πριν, bjj-p είπε

Απο την αλλη πωλειται προιον με λιγοτερο απο 2 χρονια;

Για ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές ισχύει η διετία.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, blueangel3 είπε

την παιρνεις και πας στα κεντρικα τους καπου ν. σμυρνη ειναι αν θυμαμαι καλα και θα στην επισκευασουν με σχετικα μικρο κοστος.

το εχω κανει εγω και την καναν καινουρια

• Like 2
Δημοσ.

θα βοηθουσε παρα πολυ αν ειχες καποια διεθυνση η ονομασια και ποσο σου κοστισε.

ευχαριστω

Δημοσ.

Διεύθυνση και τηλέφωνο σου έδωσε ο φίλος από πάνω  εγώ αν θυμάμαι καλά είχα δώσει πριν 2 ή 3 χρόνια 8 ευρώ για κάνα δυο σπασμένες ακτινες

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, christou είπε

την παιρνεις και πας στα κεντρικα τους καπου ν. σμυρνη ειναι αν θυμαμαι καλα και θα στην επισκευασουν με σχετικα μικρο κοστος.

το εχω κανει εγω και την καναν καινουρια

Μοσχατο ειναι ο Χανος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...