MikeJ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Άρα για την 1.90 καλύτερα το 28αρι. Αν και το Σκρούτζ προτείνει το 28άρι και για τις 2.
kostakiss Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 4 minutes ago, MikeJ said: Άρα για την 1.90 καλύτερα το 28αρι. Αν και το Σκρούτζ προτείνει το 28άρι και για τις 2. Μίλα με την hammering fleece για 100%
agnostos13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, xenos3 είπε Όπου το 10106 είναι το 30άρι. Τη βλαμμένη στο πράκτικερ! 🤬 https://www.skroutz.gr/s/11865508/Golden-Fleece-Κρουστικό-Κοντάρι-για-Ομπρέλα-Θαλάσσης-10106-Μεταλλικό-με-Διάμετρο-30mm-Πράσινο-113εκ.html Μη σκας... Προσωπικά έχω πάρει το 28αρι κρουστικό γιατί αντικατέστησα πλήρως το εργοστασιακό κοντάρι της ομπρέλας (1,90 αλλά έχει δοκιμαστεί και σε 2,20 φίλου). Αν θες να χρησιμοποιείς μαζί και το εργοστασιακό κοντάρι πας σε 32αρι κρουστικό (ίσως χρειαστεί να αφαιρέσεις τη μύτη όπως γράφουν και οι άλλοι-δεν το έχω δοκιμάσει). Το 30αρι κρουστικό κάνει επίσης αν θες να αντικαταστήσεις το εργοστασιακό κοντάρι. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από agnostos13 1
Nikosgiann Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μόλις παρέλαβα κ εγώ Σκλαβενιτη Πετράλώνα έχει 4 μεγάλες(3 πετρολ κ 1 πιο σκούρα πετρολ) και 5 μικρές , 32€ και 26,40€ αντίστοιχα
safridia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, kostakiss είπε Πέρυσι επικοινώνησα με την Golden Fleece και η απάντηση σχετικά με το ποιο κρουστικο να επιλέξω ήταν η παρακάτω : Τα κρουστικα αντικαθιστουν τα κονταρια των ομπρελων που δινονται μαζι με την ομπρελα Δεν συστηνονται τοποθετουνται σαν βασεις μεσα στις βασεις των κονταριων και στη συνεχεια στην βαση της ομπρελας Ετσι θα εχετε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα στην αεροδυναμικη αλλα και στο κεντρο βαρους Προτεινόμενο κρουστικό από την Golden Fleece σύμφωνα με τα παραπάνω για την Maui 2,2m είναι το 10106 Καλα εκανες και μιλησες μαζι σου εαν ειχες ανησυχια. Καλο θα ηταν να γραφαν και καμια οδηγια, 5 γραμμες ολες και ολες, οχι τιποτα πολυπλοκα. Υποθετω οτι θα το εχουν μελετησει και θα εχουν τα στοιχεια και δεν ειναι λογια του αερα. Εγω παντως που εκανα το αντιθετο δεν εχω κανει δοκιμες σε αεροδυναμικη συραγγα, το ομολογω
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, xenos3 είπε Όπου το 10106 είναι το 30άρι. Τη βλαμμένη στο πράκτικερ! 🤬 https://www.skroutz.gr/s/11865508/Golden-Fleece-Κρουστικό-Κοντάρι-για-Ομπρέλα-Θαλάσσης-10106-Μεταλλικό-με-Διάμετρο-30mm-Πράσινο-113εκ.html 2 ώρες πριν, kostakiss είπε Είναι πολύ εξειδικευμένο για να το γνωρίζει , και σε παλιότερα τοπικ της προσφοράς οι απόψεις διίστανται , οπότε πήρα πρωτοβουλία να μιλήσω με την εταιρεία που τα παράγει Παντως σε πρακτικερ Θεσσαλονικης το παιδι με αφησε κανονικα να παρω την ομπρελα και να δοκιμασω κρουστικο. Σιγα, ισα που ανοιγεις λιγο το κορδονι για να δεις το κονταρι της ομπρελας.
AntiCambeR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Η 1.90 m έχει μικρότερο πάχος κονταριού απο την 2.20 m, που σημαίνει πως χρειάζεται κρουστικό μικρότερου πάχους; Μόλις κοίταξα τώρα το κρουστικό μου και είναι 28 mm, εφαρμόζει στην ομπρέλα 2.20 m χωρίς κενά.Σίγουρα θα είχα δοκιμάσει και το 30 mm, είδα ότι είχε κενά, δοκίμασα και το 28 mm και πήρα αυτό. Οπότε δεν υπάρχει λόγος για κοντάρι 30 mm, ούτε και για την ομπρέλα 1.90 m. Πάντως το κρουστικό 32 mm είναι μεγάλο, είναι μόνο για περίπτωση που βάλεις την ομπρέλα μαζί με το απλό κοντάρι αφού βγάλεις το πριτσίνι που υπάρχει στον κάτω μέρος της ομπρέλας, το οποίο κρατάει την πλαστική μύτη.Το είχα δοκιμάσει και το 32 mm μαζί με το κοντάρι της ομπρέλας και βρίσκει το πριτσίνι στο κρουστικό, το γδέρνει. 2
coyote2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Πάντως σας παρακολουθώ καιρό, κάτοχος της ομπρέλας εδώ και 8 έτη.... Η ☔☔☔☔☔ η συγκεκριμένη είναι must πλέον Το βλέπεις στις παραλίες Δεν είναι τυχαίο Όπως και το κρουστικό
stelrp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, coyote2 είπε Πάντως σας παρακολουθώ καιρό, κάτοχος της ομπρέλας εδώ και 8 έτη.... Η ☔☔☔☔☔ η συγκεκριμένη είναι must πλέον Το βλέπεις στις παραλίες Δεν είναι τυχαίο Υπάρχουν και άλλες καλές ομπρέλες. Η Μάουι πέτυχε επειδή έχει πιασαρικο όνομα. Έχω δύο 2.20xl , στη μία έσπασε μια πλαστική ακτίνα , διπλωσε από τον αέρα, και ψάχνω σέρβις. Θα έπρεπε στην 2.20 να είναι πιο γερές οι ακτίνες. Υποχρεωτικά δέσιμο στην άμμο αν έχει αέρα.
plasTOST Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Κάτοχος και εγώ 2 εβδομάδες την 2,20μ. Γενικά φθηνοκατασκευή μου φαίνεται, τόσο σε σκελετό όσο και στο πανί. Δεν έχει παρουσιαστεί βέβαια θέμα με την χρήση της έως 4bf, ενώ η δροσιά της είναι εκπληκτική. Δεν βράζεις από κάτω. Είναι ελαφριά και κουβαλιέται εύκολα. 1
DownUNDERground Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 37 λεπτά πριν, plasTOST είπε Γενικά φθηνοκατασκευή μου φαίνεται, τόσο σε σκελετό όσο και στο πανί. Με τί τη συγκρίνεις;
plasTOST Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Με τί τη συγκρίνεις; Με μία της Solart που την αγόρασα το 2009. https://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=30793&skr_prm=WyI4ZDA4M2Q4Ni0zNDJiLTQ1NjgtOTk1Zi1lYzdjNjEyZmFiNWEiLDE2NTg3MzU3NTg5MTEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
DownUNDERground Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, plasTOST είπε Με μία της Solart που την αγόρασα το 2009. https://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=30793&skr_prm=WyI4ZDA4M2Q4Ni0zNDJiLTQ1NjgtOTk1Zi1lYzdjNjEyZmFiNWEiLDE2NTg3MzU3NTg5MTEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Ομπρέλα κήπου βλέπω γράφει. Είναι και διπλάσια η τιμή. Τέλος πάντων δεν την έχω δει από κοντά τη Solart, αλλά μια χαρά ποιότητα νομίζω ότι έχει η Maui για τα λεφτά που πληρώνεις.
plasTOST Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ομπρέλα κήπου βλέπω γράφει. Είναι και διπλάσια η τιμή. Τέλος πάντων δεν την έχω δει από κοντά τη Solart, αλλά μια χαρά ποιότητα νομίζω ότι έχει η Maui για τα λεφτά που πληρώνεις. Ο ίδιος (Solart) που φέρνει τις Μaui φέρνει και αυτές. Αν εξαιρέσεις το βάρος της, και το ότι το κάτω στέλεχος δεν είναι εντελώς χωνευτό (λόγω όπως είπες και εσύ ότι την χαρακτηρίζει ομπρέλα κήπου) κάνει καλή δουλειά. Αυτή την είχα αγοράσει το 2009 36€ από Praktiker και άλλα 18€ το κρουστικό! υ.γ. Πάντως σίγουρα θα πάω να πάρω άλλη μία Maui για να καλύπτει πλήρως μία τετραμελή οικογένεια. Στα 32€ είναι ταμάμ 1
Zoupas81 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 maui 1.90 και κρουστικό 30αρι, έστεκαν αγέρωχα κυκλάδες την προηγούμενη εβδομάδα με τα μελτέμια. Στα ζόρικα μποφορ 2 σχοινάκια με μεγάλες πέτρες και δεν ξανασχολήθηκα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα