Sebu Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, stelrp είπε Σε όλα τα αυτοκίνητα μπαίνει στα πόδια των πίσω επιβατών. οχι σε ολα αν εχεις μεγαλο τουνελ στη μεση δεν ξαπλωνει ειναι ορθια σαν τσουτσου. επισης σε πολλα sportsback παλι στο πορτμπαγκαζ ακομα και η 1,90 δεν χωραει καλα καλα ουτε στο διαγωνιο αν εχεις 2-3 πραγματα μεσα λχ φαρμακειο, πυροσβεστηρες, ειδη πρωτης αναγκης κτλ.
batatoudis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Στο δικό μου πάντως αυτοκίνητο (Corolla 5θυρο) χώρεσε στο εμπρός του μέρος του προτμπαγκάζ (ακριβώς πίσω από τα φώτα), όπου τελικά είναι το πιο "φαρδύ" σημείο του χώρου αποσκευών καθώς μετά στενεύει κάπως.
stelrp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, Sebu είπε οχι σε ολα αν εχεις μεγαλο τουνελ στη μεση δεν ξαπλωνει ειναι ορθια σαν τσουτσου. επισης σε πολλα sportsback παλι στο πορτμπαγκαζ ακομα και η 1,90 δεν χωραει καλα καλα ουτε στο διαγωνιο αν εχεις 2-3 πραγματα μεσα λχ φαρμακειο, πυροσβεστηρες, ειδη πρωτης αναγκης κτλ. Στο κλασσικό Toyota yaris του 2008 χωράει στο πάτωμα στο πίσω κάθισμα, και με λίγη προσπάθεια και στο πορτμπαγκάζ ακριβώς πίσω από τα καθίσματα. Δεν έχω φαρμακείο, ούτε πυροσβεστήρα, ούτε είδη πρώτης ανάγκης, Ούτε τσουτσου.
coolerman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Πριν απο λίγο πηγα στο praktiker πατρας..αγόρασα(τα είχε σε προσφορά) ενα κρουστικό κοντάρι 28μμ(για Maui 2.20m) στα 24ευρώ. για να δούμε τι "ψάρια" πιάνει...😃
xenos3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, coolerman είπε Πριν απο λίγο πηγα στο praktiker πατρας..αγόρασα(τα είχε σε προσφορά) ενα κρουστικό κοντάρι 28μμ(για Maui 2.20m) στα 24ευρώ. για να δούμε τι "ψάρια" πιάνει...😃 Το δοκίμασες; Γιατί νομίζω είναι μικρό το 28 και δεν κάνει.
MikeJ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Στο Σκλαβενίτη πόσο κάνει το 28άρι το κρουστικό; Στα Praktiker είναι στα 24. Το έχουν βάλει και στο σάιτ τους.
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 τελικα το 20% εγινε 30% ή οχι; ποσο δλδ βγαινει τωρα η ομπρελα;
bjj-p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, paylidis είπε τελικα το 20% εγινε 30% ή οχι; ποσο δλδ βγαινει τωρα η ομπρελα; για τις ομπρελες δεν ισχυει το 30%. απ΄ οτι διαπιστωσα χθες. η 2.20 μηκος παραμενει στα 32 ευρω και η 1.9 μηκος στα 28 και κατι ψιλα. Για την ομπρελα συστηνουν το κρουστικο 28mm, δηλ οσο ειναι και το πανω μέρος της ομπρελας. Εχει δοκιμασει κανεις με το 32mm και να βάλει ολη την ομπρελα μέσα. δηλ και το πανω και το κατω μερος; Ανεβαινει πολυ ψηλα απο το εδαφος μετα; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από bjj-p 1
kastoria74 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Πήγα εχθες σε ένα κατάστημα και διαπίστωσα πως το κοντάρι δεν σφίγγει καλά μέσα στο κρουστικό μετά το βίδωμα. Έχω την αίσθηση πως σε έναν δυνατό αέρα η ομπρέλα θα φύγει αφού συγκρατείται πολύ χαλαρά μέσα το κρουστικό. Έχετε διαπιστώσει και εσείς κάτι παρόμοιο ;
DownUNDERground Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, kastoria74 είπε Πήγα εχθες σε ένα κατάστημα και διαπίστωσα πως το κοντάρι δεν σφίγγει καλά μέσα στο κρουστικό μετά το βίδωμα. Έχω την αίσθηση πως σε έναν δυνατό αέρα η ομπρέλα θα φύγει αφού συγκρατείται πολύ χαλαρά μέσα το κρουστικό. Έχετε διαπιστώσει και εσείς κάτι παρόμοιο ; Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, λογικά απλά δεν το συνδύασες με το κατάλληλο μέγεθος κρουστικού. Γενικά, όχι δε φεύγει με τίποτα.
kastoria74 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς, λογικά απλά δεν το συνδύασες με το κατάλληλο μέγεθος κρουστικού. Γενικά, όχι δε φεύγει με τίποτα. Δοκίμασα όλες τις διαστάσεις αλλά σε κανένα δεν έσφιγγε αποτελεσματικά. Και η πλαστική προέκταση που σφίγγει μου φάνηκε πολύ ψεύτικη.
coolerman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, xenos3 είπε Το δοκίμασες; Γιατί νομίζω είναι μικρό το 28 και δεν κάνει. Ναι κουμπωνει εφαρμοστά οπως πρέπει στο πανω κονταρι στην maui 2.20m. 1
fanis1234 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, bjj-p είπε για τις ομπρελες δεν ισχυει το 30%. απ΄ οτι διαπιστωσα χθες. η 2.20 μηκος παραμενει στα 32 ευρω και η 1.9 μηκος στα 28 και κατι ψιλα. Για την ομπρελα συστηνουν το κρουστικο 28mm, δηλ οσο ειναι και το πανω μέρος της ομπρελας. Εχει δοκιμασει κανεις με το 32mm και να βάλει ολη την ομπρελα μέσα. δηλ και το πανω και το κατω μερος; Ανεβαινει πολυ ψηλα απο το εδαφος μετα; Να συμπληρώσω, επειδή το πήρα και εγώ την προηγούμενη εβδομάδα και το έψαξα αρκετά (υπάρχει και θέμα στο Insomnia) πως στο 32άρι για να μπει και το κάτω τμήμα της ομπρέλας πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί το πριτσίνι που κρατάει την μυτερή πλαστική άκρη που υποτίθεται είναι για να την καρφώνεις κάτω και να μην γεμίζει άμμο, πετραδάκια κλπ. Κοινώς το ιδανικότερο μέγεθος είναι το 28άρι για την 2.20 όπου μπαίνει μόνο η ομπρέλα και είναι απόλυτα εφαρμοστή στην οπή του κρουστικού. Έτσι δεν 'παίζει' καθόλου μέσα και με ελάχιστο σφίξιμο γίνεται ένα σώμα. Υ.Γ. όποιος έχει την ομπρέλα (η οποία είναι καταπληκτική, την έχω 4 χρόνια και είναι σαν καινούργια) να πάρει και το κρουστικό asap.. Απογειώνει την εμπειρία 'στήνω ομπρέλα'. Σαν να της βάζει άγκυρα ένα πράγμα..😁 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από fanis1234 1
bjj-p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Εγω πηρα αυτοματη τεντα. Νομιζω οτι με την ομπρελα κυνηγας τον ηλιο οταν αλλαζει θεση και πρεπει να μετακινησε συνεχως. Θα δειξει απο ευκολια στη χρηση. 1η παρατηρηση εινα οτι στο αμαξι χωραει μια χαρα με μηκος 85 εκ. σε σχεση με την ομπρελα που ειχε 1.3 μ και η μικροτερη ομπρελα ειχε 1.1 μ περιπου.
defaultuser2003 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, bjj-p είπε Εγω πηρα αυτοματη τεντα. Νομιζω οτι με την ομπρελα κυνηγας τον ηλιο οταν αλλαζει θεση και πρεπει να μετακινησε συνεχως. Θα δειξει απο ευκολια στη χρηση. 1η παρατηρηση εινα οτι στο αμαξι χωραει μια χαρα με μηκος 85 εκ. σε σχεση με την ομπρελα που ειχε 1.3 μ και η μικροτερη ομπρελα ειχε 1.1 μ περιπου. Έχεις να προτείνεις κάποια καλή αυτόματη τέντα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα