Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καρεκλακι παραλιας προτεινω αυτο, ειναι σουπερ χαμηλο και το πιο μαζεμενο και απλο. Σιγουρα υπαρχουν ποιοτητες, αλλα εχω δυο εδω και 15χρονια και εχουν οξειδωθει μονο τα πριτσινια που ενωνουν τα σιδερα.

6602052-orig.jpg

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν (έχει) πάρει κανενός το μάτι αυτά τα κλασικά καρεκλάκια αλουμινίου στο Σκαλβενίτη ας γράψει μια τιμή.

Spoiler

xlarge_20210118170338_escape_kareklaki_me_psili_plati_15681.jpeg.1f9dff0917be979327f97fabe07a640c.jpeg

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.
1 ώρα πριν, agnostos13 είπε

Αν (έχει) πάρει κανενός το μάτι αυτά τα κλασικά καρεκλάκια αλουμινίου στο Σκαλβενίτη ας γράψει μια τιμή.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

xlarge_20210118170338_escape_kareklaki_me_psili_plati_15681.jpeg.1f9dff0917be979327f97fabe07a640c.jpeg

30

Δημοσ.

Τσίμπησα την 1.90 σήμερα και 1.44 ευρώ ένα πράσινο μπηχτηρι, το οποίο φυσικά έσπασε το πιαστράκι από πάνω αλλά θα κάνει τη δουλειά του. 4.-5 μποφόρ σήμερα και φαίνεται σταθερότατη. Πρώτη φορά σοβαρή ομπρέλα στα 40 χρόνια ζωής μου 😅

IMG_20220712_145651.jpg

IMG_20220712_145746.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Εγω να πω για το κονταρι το κρουστικο μου εσπασαν οι δυο βιδες που βιδωνουν (οκ εχω σπασει και μπουλονι το παρακανω με το σφυξιμο :lol: ) και η εταιρια μου τα αλλαξε εντελως δωρεαν.

• Like 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, safridia είπε

Καρεκλακι παραλιας προτεινω αυτο, ειναι σουπερ χαμηλο και το πιο μαζεμενο και απλο. Σιγουρα υπαρχουν ποιοτητες, αλλα εχω δυο εδω και 15χρονια και εχουν οξειδωθει μονο τα πριτσινια που ενωνουν τα σιδερα.

6602052-orig.jpg

καλο ,αλλα αν θελεις να ακουμπας το κεφαλι σου η πλατη ειναι κοντη...υπαρχουν παρομοια με ψηλοτερη πλατη

Δημοσ.

https://www.praktiker.gr/m/p/maui-sons-karekla-paralias-alouminiou-thalassi-125228

εχει κανεις εμπειρια απο αυτα;; Ειναι σταθερα στις διαφορες κλισεις;

το υφασμα παλευεται ή αν κατσεις βρεγμενος το μετανιωνεις;

Σε σχεση με το κλασικο  ποιο θα προτεινατε;

https://www.praktiker.gr/m/p/nattera-coral-polythrona-paralias-alouminiou-gkri-134729

15 ώρες πριν, safridia είπε

6602052-orig.jpg

Αντεχει αυτο; Γιατι το βλεπω με λεπτα στηριγματα. Το διχτυ σε τι εξυπηρετει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bjj-p είπε

Αντεχει αυτο; Γιατι το βλεπω με λεπτα στηριγματα. Το διχτυ σε τι εξυπηρετει;

Αντεχει μια χαρα, οπως ειπε ο φιλος παραπανω οντως δεν ακουμπας το κεφαλι, ειναι ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ οχι ξαπλωστρα. Ειμαι 70κιλα, εαν εισαι 5 κατηγοριες πιο πανω δεν ξερω.
Το διχτυ ποτε δεν καταλαβα τι ακριβως κανει και δεν με απασχολησε και ποτε να πω την αληθεια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, safridia είπε

Το διχτυ ποτε δεν καταλαβα τι ακριβως κανει και δεν με απασχολησε και ποτε να πω την αληθεια.

Κανα νερο, κινητο κτλ

• Like 1
Δημοσ.
19 hours ago, LLLEFTERIS said:

Εγω να πω για το κονταρι το κρουστικο μου εσπασαν οι δυο βιδες που βιδωνουν (οκ εχω σπασει και μπουλονι το παρακανω με το σφυξιμο :lol: ) και η εταιρια μου τα αλλαξε εντελως δωρεαν.

Good to know. 

Απευθύνθηκες στην εταιρεία απευθείας? 

Έχουμε εγγύηση γενικά? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, barman_ είπε

Good to know. 

Απευθύνθηκες στην εταιρεία απευθείας? 

Έχουμε εγγύηση γενικά? 

Ναι κανονικα δεν θυμαμαι ακριβως οδο γιατι πηγα με μετρο κατεβηκα Δαφνη και περπατησα λιγο το κουβαλουσα και μαζι μου.

Δεν τους πηγα καν αποδειξη.

• Like 2
Δημοσ.

ειναι καποιος που πήγε σκλαβενιτη να μας πει αν έχει και φουσκωτά στρωματα υπνου ? αυτα που βαζεις μεσα σε σκηνη κτλ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...