safridia Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Καρεκλακι παραλιας προτεινω αυτο, ειναι σουπερ χαμηλο και το πιο μαζεμενο και απλο. Σιγουρα υπαρχουν ποιοτητες, αλλα εχω δυο εδω και 15χρονια και εχουν οξειδωθει μονο τα πριτσινια που ενωνουν τα σιδερα.
agnostos13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν (έχει) πάρει κανενός το μάτι αυτά τα κλασικά καρεκλάκια αλουμινίου στο Σκαλβενίτη ας γράψει μια τιμή. Spoiler Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από agnostos13
DownUNDERground Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Κοιτάξτε και αυτά που ανέβασα. Είναι από τα ελάχιστα χαμηλά καρεκλάκια που θα βρείτε με ρύθμιση θέσεων.
AlexoudaS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Αν (έχει) πάρει κανενός το μάτι αυτά τα κλασικά καρεκλάκια αλουμινίου στο Σκαλβενίτη ας γράψει μια τιμή. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 30
leoy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, AlexoudaS είπε 30 Τοσο ειναι αλλα δεν λενε escape.
barman_ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Τσίμπησα την 1.90 σήμερα και 1.44 ευρώ ένα πράσινο μπηχτηρι, το οποίο φυσικά έσπασε το πιαστράκι από πάνω αλλά θα κάνει τη δουλειά του. 4.-5 μποφόρ σήμερα και φαίνεται σταθερότατη. Πρώτη φορά σοβαρή ομπρέλα στα 40 χρόνια ζωής μου 😅 6
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Εγω να πω για το κονταρι το κρουστικο μου εσπασαν οι δυο βιδες που βιδωνουν (οκ εχω σπασει και μπουλονι το παρακανω με το σφυξιμο ) και η εταιρια μου τα αλλαξε εντελως δωρεαν. 4
kostasbm Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, safridia είπε Καρεκλακι παραλιας προτεινω αυτο, ειναι σουπερ χαμηλο και το πιο μαζεμενο και απλο. Σιγουρα υπαρχουν ποιοτητες, αλλα εχω δυο εδω και 15χρονια και εχουν οξειδωθει μονο τα πριτσινια που ενωνουν τα σιδερα. καλο ,αλλα αν θελεις να ακουμπας το κεφαλι σου η πλατη ειναι κοντη...υπαρχουν παρομοια με ψηλοτερη πλατη
bjj-p Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 https://www.praktiker.gr/m/p/maui-sons-karekla-paralias-alouminiou-thalassi-125228 εχει κανεις εμπειρια απο αυτα;; Ειναι σταθερα στις διαφορες κλισεις; το υφασμα παλευεται ή αν κατσεις βρεγμενος το μετανιωνεις; Σε σχεση με το κλασικο ποιο θα προτεινατε; https://www.praktiker.gr/m/p/nattera-coral-polythrona-paralias-alouminiou-gkri-134729 15 ώρες πριν, safridia είπε Καρεκλακι παραλιας προτεινω αυτο, ειναι σουπερ χαμηλο και το πιο μαζεμενο και απλο. Σιγουρα υπαρχουν ποιοτητες, αλλα εχω δυο εδω και 15χρονια και εχουν οξειδωθει μονο τα πριτσινια που ενωνουν τα σιδερα. Αντεχει αυτο; Γιατι το βλεπω με λεπτα στηριγματα. Το διχτυ σε τι εξυπηρετει;
safridia Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, bjj-p είπε Αντεχει αυτο; Γιατι το βλεπω με λεπτα στηριγματα. Το διχτυ σε τι εξυπηρετει; Αντεχει μια χαρα, οπως ειπε ο φιλος παραπανω οντως δεν ακουμπας το κεφαλι, ειναι ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ οχι ξαπλωστρα. Ειμαι 70κιλα, εαν εισαι 5 κατηγοριες πιο πανω δεν ξερω. Το διχτυ ποτε δεν καταλαβα τι ακριβως κανει και δεν με απασχολησε και ποτε να πω την αληθεια.
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, safridia είπε Το διχτυ ποτε δεν καταλαβα τι ακριβως κανει και δεν με απασχολησε και ποτε να πω την αληθεια. Κανα νερο, κινητο κτλ 1
barman_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 19 hours ago, LLLEFTERIS said: Εγω να πω για το κονταρι το κρουστικο μου εσπασαν οι δυο βιδες που βιδωνουν (οκ εχω σπασει και μπουλονι το παρακανω με το σφυξιμο ) και η εταιρια μου τα αλλαξε εντελως δωρεαν. Good to know. Απευθύνθηκες στην εταιρεία απευθείας? Έχουμε εγγύηση γενικά?
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, barman_ είπε Good to know. Απευθύνθηκες στην εταιρεία απευθείας? Έχουμε εγγύηση γενικά? Ναι κανονικα δεν θυμαμαι ακριβως οδο γιατι πηγα με μετρο κατεβηκα Δαφνη και περπατησα λιγο το κουβαλουσα και μαζι μου. Δεν τους πηγα καν αποδειξη. 2
aGka8l Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 ειναι καποιος που πήγε σκλαβενιτη να μας πει αν έχει και φουσκωτά στρωματα υπνου ? αυτα που βαζεις μεσα σε σκηνη κτλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα