Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η έκπτωση ισχύει ανεπίσημα στα ταμεία από χθες και επίσημα από αύριο. Τσίμπησα μία 1.90 στα 26.40€ και το γνωστό κρουστικό 30mm άλλα τόσα από το μεγάλο κατάστημα Αλίμου.

• Like 4
  • Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φακ. Μόλις χθες πήρα την μεγάλη από πρακτικερ στα 50 ευρώ + 30 το κρουστικό. Oh well, anyway. 

BTW πρακτικερ είχε παίξει ήδη σε προσφορά και τελείωσε. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Φακ. Μόλις χθες πήρα την μεγάλη από πρακτικερ στα 50 ευρώ + 30 το κρουστικό. Oh well, anyway. 

Πέρασα και από Praktiker και θα παίξει επίσης προσφορά - 20%. Δεν ξέρω αν γίνεται επιστροφή και εκ νέου αγορά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sunChris είπε

Πέρασα και από Praktiker και θα παίξει επίσης προσφορά - 20%. Δεν ξέρω αν γίνεται επιστροφή και εκ νέου αγορά.

Γίνεται κανονικά. Το έχω κάνει. Παίρνεις πιστωτικό ή επιστροφή χρημάτων στη κάρτα/μετρητα αναλόγως πως πλήρωσες 

Ευχαριστούμε ts λέω να πάω να τσιμπήσω μια 1.90 στα 26.40 που αναφέρεις (αν κ ψήνω επίσης κ την αγορά ενός igloo γιατί με τον αέρα μου σπάνε τα νεύρα με τις ομπρέλες-αν έχει κάποιος γνώμη για τα igloo του Σκλ ας πει δυο λογια)

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Konsmal είπε

Κανένα λινκ με τα είδη παραλίας στον Σκλαβενίτη;;; Γιατί ψάχνω στο σάιτ και δεν βρίσκω 

Μπα δεν παίζει λινκ για τέτοια στο Σκλαβενίτη. Μόνο κατάστημα. Είναι παραδοσιακοί 😝

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sunChris είπε

Η έκπτωση ισχύει ανεπίσημα στα ταμεία από χθες και επίσημα από αύριο. Τσίμπησα μία 1.90 στα 26.40€ και το γνωστό κρουστικό 30mm άλλα τόσα από το μεγάλο κατάστημα Αλίμου.

Το κρουστικό των 30mm είναι οκ για το μπρατσο της 1,90 ή θέλει λίγο μικρότερο? Χωράει το μπράτσο της 1,90 ή μπαίνει όλη η ομπρέλα μέσα (δλδ και το μεταλο που οδηγει στη βαση της)?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sebu είπε

Το κρουστικό των 30mm είναι οκ για το μπρατσο της 1,90 ή θέλει λίγο μικρότερο? Χωράει το μπράτσο της 1,90 ή μπαίνει όλη η ομπρέλα μέσα (δλδ και το μεταλο που οδηγει στη βαση της)?

Είναι ok το 30mm. Εάν θες να βάζεις και το κοντάρι της ομπρέλας πρέπει να πας στο 32mm αλλά θα έχει μεγάλο ύψος που δεν νομίζω να χρειάζεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Sebu είπε

Εδω όλες οι απαντήσεις. Καλό διάβασμα.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/773781-maui-ομπρέλα-θαλάσσης-praktiker-eξαντληθηκαν/

&

https://www.insomnia.gr/forums/topic/744568-ομπρελα-θαλασσης-maui-220cm-32-ευρω/

Επεξ/σία από ipal
  • Like 5
Δημοσ.
17 ώρες πριν, SabotazNic είπε

16 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ε δεν ασχολούμαι τώρα. 10 ευρώ διαφορά. Πήρα το μπλε σκούρο btw. Νομίζω αυτό ήταν το overall καλύτερο 

Λες οτι πηρες την ομπρελα στα 50 ενω με την προσφορα -20% εβγαινε στα 30. Πως ειναι 10€ διαφορα;

12 ώρες πριν, sunChris είπε

Είναι ok το 30mm. Εάν θες να βάζεις και το κοντάρι της ομπρέλας πρέπει να πας στο 32mm αλλά θα έχει μεγάλο ύψος που δεν νομίζω να χρειάζεται.

Οχι δεν θα ειναι ψηλα, βαζεις μεσα στο κρουστικο το κατω της ομπρελας (με αφαιρεμενη την πλαστικη μυτη γιατι βρισκει) και απο πανω την ιδια ομπρελα αρκετα μεσα, μπαινει και ο μηχανισμος ανακλισης μεσα στο κατω κονταρι.
Ειμαι 170 και μπαινω απο κατω σκυφτος. Σχεδον ποτε δεν χρησιμοποιω τον μηχανισμο ανακλησης γιατι ετσι και αλλιως μου την γυρναει ο αερας οπου θελει και ειναι ενα ευαισθητο σημειο καθε ομπρελας.

ΥΓ Δεν θα τελειωσει ποτε αυτο το θεμα :)

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, safridia είπε

Λες οτι πηρες την ομπρελα στα 50 ενω με την προσφορα -20% εβγαινε στα 30. Πως ειναι 10€ διαφορα;

Φαντάζομαι είδες το 2ο λινκ για την τιμή? Διάβασες όμως όλη την πρόταση που λέει, "32 ευρώ από 40"? Ε τώρα έχει 50

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...