Προς το περιεχόμενο

crashes σε games

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(δεν ξερω αν ειναι το σωστο topic)

τους τελευταιους μηνες εχω ενα θεμα με το πησι, οτι game και να παιξω crashαρει μετα απο 20-30 λεπτα.

εχω ξαναπερασει τα windows 10 παλι (με key),

εχω σβησει τα games και τα εχω ξαναεγκαταστησει,

οι θερμοκρασιες στο gpu δεν ξεπερνανε τους 70c και το cpu τους 75c,

εχω χρησιμοποιησει το driver booster 9.4 το δωρεαν και οταν εκανε update τα drivers μετα το restart λειτουργησε το πησι κομπλε και καταφερα να παιξω για 2-3 ωρες αλλα αφου το ξανακλεισα μετα crashαρανε τα games παλι,

χρηση DDU σε safe mode και με την επιλογη τα windows να μην βαζουν δικους τους drivers μετα και install drivers απο το site της nvidia, εγινε το ιδιο με απο πανω,

εχετε καποια ιδεα τι μπορει να ειναι;

specs: gtx 1070 strix, amd ryzen 5 2600x, 16gb ram, 500gb samsung sata ssd, 700w thermaltake psu

Επεξ/σία από hariskane
Δημοσ.

Δοκίμασε να κατεβάσεις αρκετά την ανάλυση και τα γραφικά σε ένα παιχνίδι και δες αν κρασάρει πάλι.

Εγώ πάντως το πρώτο που θα έκανα θα ήταν αλλαγή πάστας σε επεξεργαστή και καλός καθαρισμός cpu-gpu. Επίσης, αν έχεις τον stock cooler στον amd θα έλεγα να τον αλλάξεις γιατί υπήρχαν παράπονα για υψηλές θερμοκρασίες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Δοκίμασε να κατεβάσεις αρκετά την ανάλυση και τα γραφικά σε ένα παιχνίδι και δες αν κρασάρει πάλι.

Εγώ πάντως το πρώτο που θα έκανα θα ήταν αλλαγή πάστας σε επεξεργαστή και καλός καθαρισμός cpu-gpu. Επίσης, αν έχεις τον stock cooler στον amd θα έλεγα να τον αλλάξεις γιατί υπήρχαν παράπονα για υψηλές θερμοκρασίες.

για δοκιμη ετρεξα games και σε low ολα αλλα παλι το ιδιο εγινε,

οι θερμοκρασιες τις εκανα μονιτορ οπως λεω στο ποστ δε νομιζω οτι ειναι απαγορευτικες ή αρκετες για να κρασαρει γκεημ. 

Δημοσ.

Το driver booster ποια έκδοση drivers σου έβαλε και ποια είναι η τελευταία που βάζεις;

Αντί να βάζεις από nvidia, καθάρισε με ddu και βάλε αυτούς που δίνει η asus γιατί βλέπω ότι ενώ η nvidia δίνει τους 516.59 η asus βρίσκεται λίγο ποιο πίσω, στου 512.15 και η asus έχει λίγο βεβαρημένο ιστορικό όσον αφορά του drivers που χρησιμοποιεί στις συσκευές της και στην συμβατότητα των συσκευών της με τους γενικούς drivers.

https://rog.asus.com/graphics-cards/graphics-cards/rog-strix/rog-strix-gtx1070-o8g-gaming-model/helpdesk_download

Δημοσ.

Συνήθως, το code αυτό συνδέεται με πρόβλημα σε drivers, αλλά αν έχεις κάνει τόσα πειράματα και δεν έχεις βγάλει άκρη, δεν ρίχνεις μια ματιά και στη RAM σου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, clampro είπε

Συνήθως, το code αυτό συνδέεται με πρόβλημα σε drivers, αλλά αν έχεις κάνει τόσα πειράματα και δεν έχεις βγάλει άκρη, δεν ρίχνεις μια ματιά και στη RAM σου;

κατι με drivers πρεπει ναναι γιατι πως γινεται οταν μπαινουν πρωτη φορα ναι παιζει κομπλε το πησι και μετα το πρωτο restart να αρχιζουν παλι τα crash

και μια στο τοσο το blue screen

δηλαδη?

να την βγαλω απο τα 3200mhz και να την βαλω στα κλασσικα που ξεκινανε?

Επεξ/σία από hariskane
Δημοσ.
6 ώρες πριν, hariskane είπε

να την βγαλω απο τα 3200mhz και να την βαλω στα κλασσικα που ξεκινανε?

Με το overclocking δεν το έχω, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω. Αλλά εγώ θα ξεκίναγα με ένα mem test.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...