Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παω για γνωστο να το δηλωσω για τον εργοδοτη και μου βγαζει οτι δεν βρεθηκαν αποτελεσματα ενω εχει βεβαιωση για θετικο μοριακο τεστ https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19-gia-apousia-apo-ten-ergasia Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Κανεις ρε παιδια ? Το μικροβιολογικο λεει οτι το καταχωρησε
Βαγγ3λης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.Σε συγγενή που είχε βγει θετικός σε rapid to Σάββατο(09/07),έβγαλα τη βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 για απουσία από την εργασία,κανονικά σήμερα το πρωί. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Βαγγ3λης 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Βαγγ3λης είπε Καλημέρα.Σε συγγενή που είχε βγει θετικός σε rapid to Σάββατο(09/07),έβγαλα τη βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19 για απουσία από την εργασία,κανονικά σήμερα το πρωί. Εδω το εκανες ? https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19-gia-apousia-apo-ten-ergasia Δεν βρισκει τιποτα
dtzgr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μήπως είναι ανεμβολίαστος; Δοκίμασε εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19 το "για την εργασία" δημιουργήθηκε για να εκδίδεις βεβαίωση μετά από απλό rapid, αλλά εφόσον είσαι εμβολιασμένος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dtzgr είπε Μήπως είναι ανεμβολίαστος; Δοκίμασε εδώ: https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-thetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19 το "για την εργασία" δημιουργήθηκε για να εκδίδεις βεβαίωση μετά από απλό rapid, αλλά εφόσον είσαι εμβολιασμένος. Δοκιμασα παλι αλλα τιποτα Εχει κανει τα δυο υποχρεωτικα για την ηλικα του εμβολια 34 ετων Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano
Βαγγ3λης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Ναι,από εκεί έβγαλα τη βεβαίωση.Είναι σίγουρο ότι το έχει δηλώσει το μικροβιολογικό;Πότε έκανε το μοριακό;Ο συγγενής μου είχε κάνει rapid.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Βαγγ3λης είπε Ναι,από εκεί έβγαλα τη βεβαίωση.Είναι σίγουρο ότι το έχει δηλώσει το μικροβιολογικό;Πότε έκανε το μοριακό;Ο συγγενής μου είχε κάνει rapid. Το μικροβιολογικο ειπε οτι γινεται αυτοματα .Το Σαbβατο εκανε το μοριακο οχι rapid Rapid εκανε σπιτι πριν το μοριακο και ηταν κι αυτο θετικο Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ερώτηση προς τον Γιάννη εγώ είμαι 50 έχω κάνει τις δύο υποχρεωτικές δόσεις για την ηλικία μου και την μια συμπληρωματική. όταν το Rapid Test βγήκε θετικό π.χ. στο φαρμακείο που το έκανα εγώ αυτοί το ανέβασαν στην πλατφόρμα μετά μπήκα στην πλατφόρμα του gov.gr και έβγαλα την βεβαίωση για άδεια από την εργασία σου αλλά τι συμβαίνει τώρα την δεύτερη εβδομάδα που έκανα ξανά Rapid Test έδειξε θετικό πάλι το ανέβασαν στην πλατφόρμα αλλά εγώ δεν μπορούσα να δηλώσω τίποτα στην πλατφόρμα του gov.gr (δεν επιτρέπει) έπρεπε να μου γράψει γιατρός αναρρωτική άδεια. Σύμφωνα με όσα ξέρω η πλατφόρμα επιτρέπει μια φορά δήλωση θετικού ή αρνητικού αποτελέσματος Δεν επιτρέπει παραπάνω φορές. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από ikorolis
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ikorolis είπε Ερώτηση προς τον Γιάννη εγώ είμαι 50 έχω κάνει τις δύο υποχρεωτικές δόσεις για την ηλικία μου και την μια συμπληρωματική. όταν το Rapid Test βγήκε θετικό π.χ. στο φαρμακείο που το έκανα εγώ αυτοί το ανέβασαν στην πλατφόρμα μετά μπήκα στην πλατφόρμα του gov.gr και έβγαλα την βεβαίωση για άδεια από την εργασία σου αλλά τι συμβαίνει τώρα την δεύτερη εβδομάδα που έκανα ξανά Rapid Test έδειξε θετικό πάλι το ανέβασαν στην πλατφόρμα αλλά εγώ δεν μπορούσα να δηλώσω τίποτα στην πλατφόρμα του gov.gr (δεν επιτρέπει) έπρεπε να μου γράψει γιατρός αναρρωτική άδεια. Σύμφωνα με όσα ξέρω η πλατφόρμα επιτρέπει μια φορά δήλωση θετικού ή αρνητικού αποτελέσματος Δεν επιτρέπει παραπάνω φορές. Πρωτη φορα εγινε δοκιμη απο τον ασθενη .Για μοριακο οχι rapid .To rapid που εγινε στο σπιτι δεν δηλωθηκε καν Εγω ειμαι ανω των 60 και εχω κανει 3 δοσεις Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 είναι σίγουρο ότι το μικροβιολογικό εργαστήριο ανέβασε το θετικό αποτέλεσμα του μοριακού τεστ? εγώ την δεύτερη φορά που έκανα rapid test και βγήκε θετικό το αποτέλεσμα αυτού ανέβηκε στην πλατφόρμα παρέα με τον φαρμακοποιό το είδα ενώ σε εμένα η πλατφόρμα έδειχνε μόνο τις πρώτης φοράς τότε μου είπε για το πρόβλημα που έχει η πλατφόρμα ο φαρμακοποιός και ότι θα χρειαστεί αναρρωτική άδεια από γιατρό και κάποια πράγματα από το ΕΦΚΑ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Λοιπον...Την μαλακια την ειχε κανει μαλλον το μικροβιολογικο Πηρα στο Υπουργειο Ψηφιακης Διακυβερνισης 2109098000 και δεν το εβλεπαν Πηρα παλι στο μικροβιολογικο το ξαναεβαλαν και εκδιδω βεβαιωση Αυτη ομως δεν πρεπει να καταχωρηθει καπου για ενημερωση του εργοδοτη ?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Λοιπον...Την μαλακια την ειχε κανει μαλλον το μικροβιολογικο Πηρα στο Υπουργειο Ψηφιακης Διακυβερνισης 2109098000 και δεν το εβλεπαν Πηρα παλι στο μικροβιολογικο το ξαναεβαλαν και εκδιδω βεβαιωση Αυτη ομως δεν πρεπει να καταχωρηθει καπου για ενημερωση του εργοδοτη ? η βεβαίωση από την πλατφόρμα είναι για άδεια από την εργασία λόγω covid-19 ενδέχεται να σου ζητήσουν από τον ΕΦΚΑ να κάνεις κάποια διαδικασία για την εργασία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, ikorolis είπε η βεβαίωση από την πλατφόρμα είναι για άδεια από την εργασία λόγω covid-19 ενδέχεται να σου ζητήσουν από τον ΕΦΚΑ να κάνεις κάποια διαδικασία για την εργασία. Την βλεπει ο εργοδοτης ή πρεπει και ο εργαζομενος να την καταχωρησει και καπου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα