spiritclay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 μετά απο 1,5 μήνα αναμονής και αφού έχω στείλει τις μνήμες πίσω για έλεγχο, προχθές μου έβαλαν όλο το χρηματικό ποσό πίσω. προφανώς λοιπόν κάτι ήταν ελλατωματικό... λοιπόν σκέφτομαι να τσιμπήσω asap αυτές https://www.skroutz.gr/s/15274146/Corsair-Vengeance-RGB-Pro-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3200MHz-για-Desktop-CMW16GX4M2C3200C16.html#reviews δεν ειναι τόσο εντυπωσιακές όσο οι προηγούμενες αλλά βλέπω καλές κριτικές γενικά. ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopCLR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Εφόσον το πρόβλημα πριν ήταν οι μνήμες, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Εκτός αν κάνεις το "2 στα 2" στο να πέσεις σε καινούριες μεν, προβληματικές δε, μνήμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μου έχει τύχει σε δύο μητρικές AM4 να πρέπει να ανεβάσω λίγο την τάση στις RAM για να παίξει χωρίς προβλήματα το XMP. Μου το έχει αναφέρει και τεχνικός που γνώρισα από τις αγγελίες και έχει συζητηθεί νομίζω και στο νήμα των ΑΜ4 αυτό. Αν μπορεί κάποιος ας επιβεβαιώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα