Προς το περιεχόμενο

Devolo Magic 2 WiFi αποσυνδέσεις από διάδρομο γυμναστικής

spawn6991
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Leon90,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους,

Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα για το οποίο δεν έχω καταφέρει να βρω λύση και θα ήθελα την βοήθειά της κοινότητας. Έχω το Devolo magic 2 WiFi Εδώ και περίπου ένα χρόνο για κάλυψη wifi στο σπίτι και όλα πήγαιναν πολύ καλά. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν αγόρασα διάδρομο γυμναστικής ο οποίος όταν ξεκινάει όλα τα powerline αποσυνδέονται (κόκκινο λαμπάκι). Αν πατήσω το pause στον διάδρομο τα powerline επανασυνδέονται. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λογικά είναι στην ίδια γραμμή με τον διάδρομο και επειδή τραβάει πολύ ρεύμα χάνουν τη σύνδεση.

Υπάρχει αλλού πρίζα να κάνεις δοκιμή τον διάδρομο;

Το έχω δοκιμάσει και σε άλλη πρίζα στο ίδιο όμως δωμάτιο και συνέβη πάλι το ίδιο. Σκέφτομαι να αλλάξω powerline αλλά φοβάμαι μήπως έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα.

λοιπον..παρομοιο προβλημα αντιμετωπιζω με tp link powerline και τον διαδρομο μου,οταν τον ανοιγω γεμιζει το ρουτερ λαθη και καποιες φορες κανει restart.Δοκιμασα και εγω σε αλλη πριζα,τα ιδια.Να σημειωσω οτι ρουτερ και διαδρομος ειναι η μια ακρη του σπιτιου με την αλλη,αυτο που δεν γνωριζω αν ειναι στην ιδια φαση καθως εχω τριφασικο ρευμα(νομιζω πως ναι παντως..)

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ,

Δοκιμάστε να βάλετε στην πρίζες που χρησιμοποιείτε τους διαδρόμους γυμναστικής το APC Essential Surgearrest . Εκτός από προστασία υπέρτασης διαθέτει και ένα φίλτρο συχνοτήτων και πιστεύω ότι θα σας βοηθήσει ώστε να μην αποσυνδέονται τα Powerlines.

Επεξ/σία από Leon90
  • Like 1

On 10/07/2022 at 10:37, spawn6991 said:

Καλημέρα σε όλους,

Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα για το οποίο δεν έχω καταφέρει να βρω λύση και θα ήθελα την βοήθειά της κοινότητας. Έχω το Devolo magic 2 WiFi Εδώ και περίπου ένα χρόνο για κάλυψη wifi στο σπίτι και όλα πήγαιναν πολύ καλά. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν αγόρασα διάδρομο γυμναστικής ο οποίος όταν ξεκινάει όλα τα powerline αποσυνδέονται (κόκκινο λαμπάκι). Αν πατήσω το pause στον διάδρομο τα powerline επανασυνδέονται. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα?

καθολου παραξενο.οι συσκευες με μοτερ οπως πχ ενας διαδρομος δεν ειναι οτι καλυτερο για τα powerlines δυστυχως και 99.9 θα το εχεις και με αλλα powerlines

• 3 μήνες μετά...
Στις 10/7/2022 στις 10:33 ΜΜ, Leon90 είπε

Καλησπέρα ,

Δοκιμάστε να βάλετε στην πρίζες που χρησιμοποιείτε τους διαδρόμους γυμναστικής το APC Essential Surgearrest . Εκτός από προστασία υπέρτασης διαθέτει και ένα φίλτρο συχνοτήτων και πιστεύω ότι θα σας βοηθήσει ώστε να μην αποσυνδέονται τα Powerlines.

Thank you Leon90, αυτή ήταν η λύση. Για όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Αγόρασα χτες το APC Essential Surgearrest και οι αποσυνδέσεις σταμάτησαν.

• Like 2

10 hours ago, spawn6991 said:

Thank you Leon90, αυτή ήταν η λύση. Για όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Αγόρασα χτες το APC Essential Surgearrest και οι αποσυνδέσεις σταμάτησαν.

υπαρχουν και  αυτα

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/perifereiaka/ups/statheropoiitis-tasis-apc-line-r-le1200i-1200va

δεν λεω να παρεις αυτο επι τουτου.αλλα αν εχεις καποιο τετοιο μπορεις να περασεις πανω απο αυτο και τον διαδρομο ΑΡΚΕΙ να μπορει να σηκωσει τα watt που χρησιμοποιει ο διαδρομος. επισης αν καποιος εχει Ups με surge πριζες και οχι surge+ battery μπορει να βαλει τον διαδρομο και εκει συνηθως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...