internetakis1994 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα όλοι έχουμε το συνηθισμένο πρόβλημα με τα ακουστικά που βγενουν, ΗΔΙΚΑ όταν τρέχουμε,θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε ακούστηκα (ψείρες) που να μη βγαίνουν.
kyr123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Έχω τα Anker Soundcore Liberty 2 Pro In-ear . Μέτρο σύγκρισις δεν έχω καλό,καθώς πριν πάρω αυτά είχα κάτι xiaomi των 20€. Αλλά μπορώ να σου πω ότι μάλλον δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη αγορά. Έχουν απίστευτο ήχο,αρκετά άνετα χωρίς να ενοχλούν στο αυτί και δεν φεύγουν με τίποτα από το εκεί.Όσο και εάν τρέχεις!.Σπάνια τα χρησιμοποιώ στην αερόβια αλλά είναι σαν να μην φοράς τίποτα στο αυτί.
clampro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Εγώ έχω πάρει τα Creative Outilier One V.2 Δεν βγαίνουν όντως με τίποτα από το αφτί μου, αλλά έχω την αίσθηση ότι ο ήχος τους είναι χαμηλός.
takjar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Παρότι έχουν περάσει διάφορα ακουστικά από τα χέρια μου, έχω την εντύπωση ότι δεν έχω συνηθισμένο κανάλι με αποτέλεσμα στην άσκηση να μου πέφτουν μετά από λίγο όλα. Οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος να σε κατευθύνω. Έχω καταλήξει επειδή μου έπεφταν όλα να μην χρησιμοποιώ ψείρες αλλά τα κλασσικά Bluetooth με καλώδιο και κλιπς στο ύφασμα του λαιμού και συγκεκριμένα τα Jaybird X3
Strategos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, internetakis1994 είπε Καλησπέρα όλοι έχουμε το συνηθισμένο πρόβλημα με τα ακουστικά που βγενουν, ΗΔΙΚΑ όταν τρέχουμε,θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε ακούστηκα (ψείρες) που να μη βγαίνουν. galaxy buds+ , δοκιμασμένα 2 χρόνια, ουτε βγάλε βάλε το κράνος δεν φεύγουν.
ask Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ψαχνω για ακουστικα. Αρχικά προτεινετε ενσυρματα η ασυρματα; προτεινετε τις ψειρες η headset? Σκεφτομαι τα Sony: Sony-WH-1000XM4 Sony-wf-1000xm4
Dr_Pepper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, ask είπε προτεινετε τις ψειρες η headset? Αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να καταλήξεις εσύ όχι να στο προτείνει κάποιος Είναι θέμα δηλαδή γούστο και τι σε κάνει να αισθάνεσαι πιο άνετα. Πχ είναι σαν να ρωτάς "ψάχνω κοπέλα προτείνετε ξανθιά ή μελαχρινή"; Το ίδιο σε ένα βαθμό με τα ενσύρματα και ασύρματα (αν εξαιρέσεις τα άκρα δηλαδή τα πολύ φθηνά και τα πολύ ακριβά) ειναι το ίδιο σε ποιότητα, αλλά τα ασύρματα ακριβότερα για ίδιας ποιότητας με αυτά ενσύρματα. Στις 10/7/2022 στις 10:11 ΠΜ, internetakis1994 είπε Καλησπέρα όλοι έχουμε το συνηθισμένο πρόβλημα με τα ακουστικά που βγενουν, ΗΔΙΚΑ όταν τρέχουμε,θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε ακούστηκα (ψείρες) που να μη βγαίνουν. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τα αφτιά σου και λιγότερο με τα ακουστικά. Βέβαια σε ένα βαθμό έχεις δίκαιο δεν γίνεται μια ψείρα να ταιριάζει γάντι σε κάθε αφτί αλλά έχουν ένα μέγεθος που να ταιριάζει στα περισσότερα και μάλλον δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. Υπάρχουν όμως ψείρες (συνήθως μάρκας κάποιες όχι πολύ ακριβές αλλά όχι και φθηνές) που έχουν σετ με διαφορετικού μεγέθους γόμα και μπορείς να αλλάξεις δηλαδή σε μεγαλύτερο μέγεθος (ή μικρότερο αν το πρόβλημα σου ειναι ότι εχεις μικρή τρύπα και δεν μπαίνουν καλά μέσα) Αν ήδη έχεις τέτοια και δοκίμασες τα άλλα μεγέθη γόμας και πάλι σου πέφτουν τότε είσαι άτυχος και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε over ear ακουστικά ή ψείρες που να πιάνουν γύρω απο αφτί . πχ
ask Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 για ενα μπατζετ γυρω στα 200€, ποιο μοντελο θα προτεινατε;
iddqdiddqd Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, ask είπε για ενα μπατζετ γυρω στα 200€, ποιο μοντελο θα προτεινατε; Το μαύρο, πάει με όλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα