ρεσπεψτ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Ψάχνω να αλλάξω κινητό μέχρι 300 αλλα με ενδιαφέρει πρώτα η κάμερα και 2ο η μπαταρία... Τα τελευταία χρόνια έπαιρναν Χiaomi αλλα δεν έχω θέμα με το brand! To κινητό που θέλω να αντικαταστησω είναι το redmi note 8 pro 6/128... Ειμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά το εχω 2 χρόνια και είναι καιρός για αλλαγή Ευχαριστώ 🤗
GATE123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 https://www.bestprice.gr/item/2156947853/samsung-galaxy-a52s-5g-6gb-128gb-dual.html https://www.bestprice.gr/item/2157312947/realme-9-pro-6gb-128gb.html Διάλεγε και πάρε ένα από αυτά τα δύο. Το δεύτερο έχει καθαρό λειτουργικό σαν τα OnePlus. Εδώ θα βρεις και συγκριτικό των δύο κινητών 1
DerZornGottes Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα ίδια λεφτά, αλλά με προβληματίζουν λίγο κριτικές στο σκρουτζ για το Α52s όσον αφορά οθόνη, fingerprint και μπαταρία.. Πόσο κρατάει η μπαταρία μου με κανονική χρήση; Βγάζει μία μέρα; Επίσης δώσαν fix στο πρόβλημα με την οθόνη (απ' οτι κατάλαβα ήταν softwarικο);
AntiCambeR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, DerZornGottes είπε Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα ίδια λεφτά, αλλά με προβληματίζουν λίγο κριτικές στο σκρουτζ για το Α52s όσον αφορά οθόνη, fingerprint και μπαταρία.. Πόσο κρατάει η μπαταρία μου με κανονική χρήση; Βγάζει μία μέρα; Επίσης δώσαν fix στο πρόβλημα με την οθόνη (απ' οτι κατάλαβα ήταν softwarικο); Τι πρόβλημα είχε στην οθόνη;
Kag1ante Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, DerZornGottes είπε Ενδιαφέρομαι και εγώ για τα ίδια λεφτά, αλλά με προβληματίζουν λίγο κριτικές στο σκρουτζ για το Α52s όσον αφορά οθόνη, fingerprint και μπαταρία.. Πόσο κρατάει η μπαταρία μου με κανονική χρήση; Βγάζει μία μέρα; Επίσης δώσαν fix στο πρόβλημα με την οθόνη (απ' οτι κατάλαβα ήταν softwarικο); Χρήστης απο Απρίλιο με το συγκεκριμένο κινητό μου έχει κάνει απόσβεση. Σε σύγκριση με το poco x3 pro πού είχα το fingerprint δέν είναι κακό, αλλά επειδή είναι οπτικό στην οθόνη και όχι στο power button είναι ελαφρώς πιό αργό, απο μπαταρία έχω ένα screen on time 7-9 ώρες (Ανοιχτό μόνιμα Bluetooth για active2, NFC, location κτλ) που για εμένα προσωπικά είναι καλό (Παραθέτω εικόνα). Το θέμα της οθόνης ήταν όντως λογισμικού και έχει επιλυθεί απο όταν έβγαλαν το One UI 4.1 (γιατί το 4.0 ήταν με αρκετά bugs). Στα 290 που έχει τώρα είναι πολύ VFM. Ελπίζω να βοήθησα Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από Kag1ante 1
DerZornGottes Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Kag1ante είπε Χρήστης απο Απρίλιο με το συγκεκριμένο κινητό μου έχει κάνει απόσβεση. Σε σύγκριση με το poco x3 pro πού είχα το fingerprint δέν είναι κακό, αλλά επειδή είναι οπτικό στην οθόνη και όχι στο power button είναι ελαφρώς πιό αργό, απο μπαταρία έχω ένα screen on time 7-9 ώρες (Ανοιχτό μόνιμα Bluetooth για active2, NFC, location κτλ) που για εμένα προσωπικά είναι καλό (Παραθέτω εικόνα). Το θέμα της οθόνης ήταν όντως λογισμικού και έχει επιλυθεί απο όταν έβγαλαν το One UI 4.1 (γιατί το 4.0 ήταν με αρκετά bugs). Στα 290 που έχει τώρα είναι πολύ VFM. Ελπίζω να βοήθησα Άψογος 1
Nik1239 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, Kag1ante είπε Χρήστης απο Απρίλιο με το συγκεκριμένο κινητό μου έχει κάνει απόσβεση. Σε σύγκριση με το poco x3 pro πού είχα το fingerprint δέν είναι κακό, αλλά επειδή είναι οπτικό στην οθόνη και όχι στο power button είναι ελαφρώς πιό αργό, απο μπαταρία έχω ένα screen on time 7-9 ώρες (Ανοιχτό μόνιμα Bluetooth για active2, NFC, location κτλ) που για εμένα προσωπικά είναι καλό (Παραθέτω εικόνα). Το θέμα της οθόνης ήταν όντως λογισμικού και έχει επιλυθεί απο όταν έβγαλαν το One UI 4.1 (γιατί το 4.0 ήταν με αρκετά bugs). Στα 290 που έχει τώρα είναι πολύ VFM. Ελπίζω να βοήθησα Αν είναι να έχεις 8 ώρες sot με φόρτιση ενδιάμεσα της μέρας είναι μια μέτρια προς καλή μπαταρία αν πούμε ότι έχεις και τα 120hz ανοιχτά. Τεράστια πάντως κατανάλωση από Firefox και facebook βλέπω.
Kag1ante Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Αν είναι να έχεις 8 ώρες sot με φόρτιση ενδιάμεσα της μέρας είναι μια μέτρια προς καλή μπαταρία αν πούμε ότι έχεις και τα 120hz ανοιχτά. Τεράστια πάντως κατανάλωση από Firefox και facebook βλέπω. 120hz μονιμα. Τεραστια λέγοντας οτι μπορεί να ελλατωθει με παραμετροποίηση ή να κοψω το fb?😂
ioakim100 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/7/2022 στις 1:04 ΜΜ, GATE123 είπε https://www.bestprice.gr/item/2156947853/samsung-galaxy-a52s-5g-6gb-128gb-dual.html https://www.bestprice.gr/item/2157312947/realme-9-pro-6gb-128gb.html Διάλεγε και πάρε ένα από αυτά τα δύο. Το δεύτερο έχει καθαρό λειτουργικό σαν τα OnePlus. Εδώ θα βρεις και συγκριτικό των δύο κινητών Απο οτι καταλαβα δηλαδη με στοκ εφαρμογη το realme εχει καλυτερη καμερα ?(απο οτι ειδα μιλαει για το Realme 9 Pro Plus . εχουν ιδιες καμερες με το απλο?) Γιατι και εγω ψαχνω κατι παρομοιο φια την αδερφη μου Ακομα ειδα στο skroutz καποιες κριτικες οτι κολαει αρκετα με τα updates . Ξερουμε αν εχει στρωσει ? Αλλιως να παω προς το samsung αν και νομιζω οτι το realme ειναι ανωτερο γενικα σαν συσκευη Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από ioakim100
Nik1239 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε 120hz μονιμα. Τεραστια λέγοντας οτι μπορεί να ελλατωθει με παραμετροποίηση ή να κοψω το fb?😂 Δες το messenger LITE κάι πες μου (κατέβασε FB lite)
GATE123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, ioakim100 είπε Απο οτι καταλαβα δηλαδη με στοκ εφαρμογη το realme εχει καλυτερη καμερα ?(απο οτι ειδα μιλαει για το Realme 9 Pro Plus . εχουν ιδιες καμερες με το απλο?) Γιατι και εγω ψαχνω κατι παρομοιο φια την αδερφη μου Ακομα ειδα στο skroutz καποιες κριτικες οτι κολαει αρκετα με τα updates . Ξερουμε αν εχει στρωσει ? Αλλιως να παω προς το samsung αν και νομιζω οτι το realme ειναι ανωτερο γενικα σαν συσκευη Όχι το απλό δεν έχει την ίδια κάμερα με το Realme 9 pro+. Το 9 pro plus είναι το Pro+ Ναι έχει στρώσει. Και το Samsung είχε προβλήματα με την οθόνη αλλά με update έστρωσε και αυτό. 1
ioakim100 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελεια οποτε το απλο αξιζει ή καλυτερο το a52s? Γιατι σκευτομουν γυρω στα 250. Κυριως η καμερα την ενδιαφερει και η αυτονομια Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2022 από ioakim100
GATE123 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, ioakim100 είπε Τελεια οποτε το απλο αξιζει ή καλυτερο το a52s? Γιατι σκευτομουν γυρω στα 250. Κυριως η καμερα την ενδιαφερει και η αυτονομια Σε κάμερα το Samsung αλλά δεν έχει καλή μπαταρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα