DJ_WOODY Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δεν μπορώ να μπω στο site της cosmote ούτε και στο app μέσω wifi.
DJ_WOODY Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Έχω μιλήσει με την wind και μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπαίνω σε όλες τις σελίδες αλλά μόνο στην cosmote έχω θέμα. Μέσω δεδομένων μπαίνω κανονικά. Μήπως έχω θέμα με τους dns servers ;
kormos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, DJ_WOODY είπε Δεν μπορώ να μπω στο site της cosmote ούτε και στο app μέσω wifi. Κάνε ένα restart στο ρούτερ σου μήπως έχει κολλήσει... Λειτουργούν κανονικά και τα δύο και με Wi-Fi και Data
DJ_WOODY Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Με ένα restart έστρωσε τι όμως μπορεί να έφταιγε;
Nabuko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, DJ_WOODY είπε Με ένα restart έστρωσε τι όμως μπορεί να έφταιγε; Ο καιρός? Αντί να κάνεις εξαρχής ένα απλό ριστάρτ προτίμησες να ανοίξεις θέμα στο φόρουμ? 😅 1
DJ_WOODY Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Είναι το τρίτο που έκανα. Για αυτό άνοιξα θέμα. Δεν είμαι από αυτούς που ενοχλούν με θέματα απλά απόρησα γιατί με αυτό το restart έστρωσε.
Nabuko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, DJ_WOODY είπε Είναι το τρίτο που έκανα. Για αυτό άνοιξα θέμα. Τέλος καλό όλα καλά.
DJ_WOODY Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Το θέμα λύθηκε μπορεί να διαγραφεί από τους moderators ; Ευχαριστώ πολύ.
kormos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, DJ_WOODY είπε Με ένα restart έστρωσε τι όμως μπορεί να έφταιγε; Μπορεί να ήταν στιγμιαίο κόλλημα της γραμμής και επανήλθε. 14 ώρες πριν, DJ_WOODY είπε Το θέμα λύθηκε μπορεί να διαγραφεί από τους moderators ; Ευχαριστώ πολύ. Δεν διαγράφονται τα ολοκληρωμένα 🙂 Μπορεί κάποιος να έχει το ίδιο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα