PapadomanGR Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, crimsonwall είπε Μια φορα να περασεις βραδυ με αμαξι απο εκει θα σου φυγει η ορεξη να νοικιασεις. Εκει ειναι οι "πιατσες" της θεσσαλονικης οποτε απεφυγε τες. Αλλα δεν εχεις πει δυο-τριο βασικα πραγματα. Ανεβαινεις μονος ή με οικογενεια? Εχεις παρεες εδω πανω? Γιατι αν τους βαλεις να ρωτησουν γνωστους κλπ ισως βρεις σπιτι αρκετα ευκολοτερα καθως αυτη την στιγμη η αγορα ειναι σκετος εφιαλτης. Παντως γενικα Ευοσμος, Ηλιουπολη, Κορδελιο στα συνορα με Ευοσμο και οριακα Σταυρουπολη ειναι η καλυτερη λυση. Και πολυ κοντα στην δουλεια και σε λογικη αποσταση απο το κεντρο οταν θα θες να πηγαινεις για κανα καφε ή μπυρες. Απλα οτι και αν κλεισεις πανε να το δεις απο κοντα για να μην βρεθεις προ εκπληξεως. Εχεις δικιο ειναι παραλειψη. Μονος ολομοναχος ανεβαινω και εχω καποιες πολυ λιγες παρεες που δεν εχω αρκετες επαφες πλεον (θα πρεπει να αποκτησω ομως ξανα χαχα). Εννοειται ο,τι βρισκω κλεινω ραντεβου να το δω. Μαλλον προς Νεαπολη κλινω (με θεση σταθμευσης). Τι λενε τα πραγματα εκει;
iml Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μακριά από ξηροκρήνη και τα γύρω. Συμπεριλαμβάνεται και το One που ανέφερες (είναι στα γύρω). Για τα γούστα μου ούτε κοντά στο σταθμό. Δεν είναι να κυκλοφορείς βράδυ. Θα προτιμούσα κάποιον από τους πάνω δήμους με πρόσβαση στο οργανωμένο κέντρο τους (πλατεία-καφέ-μαγαζιά), παρά πέριξ του σταθμού που δεν έχει τπτ πέρα από εγγύτητα στο κέντρο που λογικά θα κυκλοφορείς για έξοδο. Δες στις περιοχές που σου πρότεινε ο crimsonwall. Νεάπολη, ναι οκ, αλλά ανηφόρα, στενά, παρκινγκ γιοκ, νομίζω οι άλλοι δήμοι που σου πρότειναν, γενικά είναι καλύτεροι. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από iml
PapadomanGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, iml είπε Μακριά από ξηροκρήνη και τα γύρω. Συμπεριλαμβάνεται και το One που ανέφερες (είναι στα γύρω). Για τα γούστα μου ούτε κοντά στο σταθμό. Δεν είναι να κυκλοφορείς βράδυ. Θα προτιμούσα κάποιον από τους πάνω δήμους με πρόσβαση στο οργανωμένο κέντρο τους (πλατεία-καφέ-μαγαζιά), παρά πέριξ του σταθμού που δεν έχει τπτ πέρα από εγγύτητα στο κέντρο που λογικά θα κυκλοφορείς για έξοδο. Δες στις περιοχές που σου πρότεινε ο crimsonwall. Νεάπολη, ναι οκ, αλλά ανηφόρα, στενά, παρκινγκ γιοκ, νομίζω οι άλλοι δήμοι που σου πρότειναν, γενικά είναι καλύτεροι. Οκ, ειχα βρει και Ξηροκρηνη ενα ενδιαφερον αλλα δεν το προλαβα (ισως και καλυτερα). Νεαπολη αυτα που βρηκα εχουν δικες τους θεσεις παρκινγκ, και τα στενα και οι ανηφοροκατηφορες ειναι το φορτε μου (μεγαλωμενος Ανω Κυψελη αφου). Απο αποψη περιοχης/ ασφαλειας κτλ. περα απο την πυκνοκατοικηση τι λεει; Ειδα οτι ειναι και σχετικα κοντα στο κεντρο, γι'αυτο μου τραβηξε το βλεμμα. Ειδαλλως αποτι καταλαβα Ευοσμος Ωραιοκαστρο και τα λοιπα εκει στα βορια μαλλον ειναι σχετικα καλα.
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 56 λεπτά πριν, PapadomanGR είπε μεγαλωμενος Ανω Κυψελη αφου Με το "αφού" στο τέλος της πρότασης είσαι έτοιμος για Θεσσαλονίκη πάντως.
PapadomanGR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Με το "αφού" στο τέλος της πρότασης είσαι έτοιμος για Θεσσαλονίκη πάντως. Χαχαχα δεν ειχα ιδεα οτι ειναι ντοπιολαλια, αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος!
iml Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, PapadomanGR είπε Οκ, ειχα βρει και Ξηροκρηνη ενα ενδιαφερον αλλα δεν το προλαβα (ισως και καλυτερα). Νεαπολη αυτα που βρηκα εχουν δικες τους θεσεις παρκινγκ, και τα στενα και οι ανηφοροκατηφορες ειναι το φορτε μου (μεγαλωμενος Ανω Κυψελη αφου). Απο αποψη περιοχης/ ασφαλειας κτλ. περα απο την πυκνοκατοικηση τι λεει; Ειδα οτι ειναι και σχετικα κοντα στο κεντρο, γι'αυτο μου τραβηξε το βλεμμα. Ειδαλλως αποτι καταλαβα Ευοσμος Ωραιοκαστρο και τα λοιπα εκει στα βορια μαλλον ειναι σχετικα καλα. Ζητώ συγνώμη για την Ξηροκρήνη και τα γύρω, άλλη περιοχή είχα στο μυαλό μου. Δεν έχω -τελικά- άποψη, μπορεί να είναι οκ και εκεί, ας γράψει κάποιος που την έχει γυρίσει σχετικά. Αντί για τις περιοχές σταθμού, One -θεωρώ- είναι καλύτερα κάποιος οργανωμένος δήμος από αυτους που αναφέρθηκαν. Ωραιόκαστρο θα σε τρώνε τα χιλιόμετρα για να κατεβαίνεις ένα κέντρο, δεν βολεύει Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2022 από iml
Dimitris156 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δες και Νέα Πολιτεία, ουσιαστικά Εύοσμος-Ηλιούπολη είναι. Χτίζονται νέες πολυκατοικίες, και είναι τέρμα αραιοκατοικημένη οπότε θέμα πάρκινγκ δεν υπάρχει. Δεν έχει πολλά σε εκείνο το σημείο, αλλά είσαι 5 λεπτά από Εύοσμο και δίπλα στον περιφερειακό, οπότε σε 20 λεπτά πας όπου θες. Τώρα που μετακόμισα Αθήνα μπορώ να σου πω ότι εφόσον έχεις ζήσει εδώ, πάνω θα σου φανούν όλα πολύ κοντά.
PapadomanGR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Στις 11/7/2022 στις 3:41 ΜΜ, iml είπε Ζητώ συγνώμη για την Ξηροκρήνη και τα γύρω, άλλη περιοχή είχα στο μυαλό μου. Δεν έχω -τελικά- άποψη, μπορεί να είναι οκ και εκεί, ας γράψει κάποιος που την έχει γυρίσει σχετικά. Αντί για τις περιοχές σταθμού, One -θεωρώ- είναι καλύτερα κάποιος οργανωμένος δήμος από αυτους που αναφέρθηκαν. Ωραιόκαστρο θα σε τρώνε τα χιλιόμετρα για να κατεβαίνεις ένα κέντρο, δεν βολεύει Σωστά, μαλλον προς Ευοσμο και Νεαπολη κοιταω, αλλιως καμια Καλαμαρια με ολο τον περιφερειακο να διανυσεις χαχα. Θα δουμε. Ευχαριστώ! Στις 11/7/2022 στις 5:41 ΜΜ, Dimitris156 είπε Δες και Νέα Πολιτεία, ουσιαστικά Εύοσμος-Ηλιούπολη είναι. Χτίζονται νέες πολυκατοικίες, και είναι τέρμα αραιοκατοικημένη οπότε θέμα πάρκινγκ δεν υπάρχει. Δεν έχει πολλά σε εκείνο το σημείο, αλλά είσαι 5 λεπτά από Εύοσμο και δίπλα στον περιφερειακό, οπότε σε 20 λεπτά πας όπου θες. Τώρα που μετακόμισα Αθήνα μπορώ να σου πω ότι εφόσον έχεις ζήσει εδώ, πάνω θα σου φανούν όλα πολύ κοντά. Η αλήθεια ειναι οτι και οι μεσιτες Ευοσμο μου προτεινουν ως το ιδανικο για αυτα που ζηταω. Κοντα και στη Σινδο, και στο κεντρο (σχετικα), οποτε μαλλον ειναι οι πιο βολικες περιοχες εκει πανω.
giwfys Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δες Ευοσμο, Νεα πολιτεια. Καλη περιοχη, αρκετα οικογενειακη, καινουργιες πολυκατοικιες, πολλες εχουν παρκινγκ. Σε καμια περιπτωση, ξηροκρηνη σταθμος οσε κτλ.. 1
Nikos Tzogos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μονόδρομος για Εύοσμο αλλά κοίτα σπίτια πάνω από Καραολή και Δημητρίου ( δηλαδή νέα Πολιτεία). Έχει τα πάντα και δεν λείπει τίποτα σε αυτή την περιοχή. Ήρθα πρόσφατα και από περιοχή του κέντρου και ηρέμησα από πάρκινγκ 1 1
The_Judas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Στις 10/7/2022 στις 9:10 ΜΜ, vins είπε Για μένα Μοναστηριου, Γιαννιτσων και πέριξ σταθμού και one Salonica μακριά… ναι δεν θεωρείται καλή περιοχή παρόλο που έχει πολλά φθηνά νεόκτιστα σπίτια και άπλετο πάρκινγκ... 1
Silok Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Nikos Tzogos είπε Μονόδρομος για Εύοσμο αλλά κοίτα σπίτια πάνω από Καραολή και Δημητρίου ( δηλαδή νέα Πολιτεία). Έχει τα πάντα και δεν λείπει τίποτα σε αυτή την περιοχή. Ήρθα πρόσφατα και από περιοχή του κέντρου και ηρέμησα από πάρκινγκ Συμφωνώ κι επαυξάνω,Εύοσμος αρκετά πάνω από την Καραολή,Νέα Πολιτεία,Νικόπολη εκεί ψάχνεις. Νεάπολη δύσκολο το πάρκινγκ.Ξηροκρήνη και πέριξ Σ.Σταθμού και Μοναστηρίου απλά ούτε να το συζητάς. Μένω Εύοσμο κι ένα διάστημα δούλεψα και Σίνδο.Μόλις βγεις περιφερειακό πας καρφί και από Εύοσμο κτλ βγαίνεις πολύ εύκολα. Όπως επίσης από Εύοσμο πας κέντρο για έξοδο σε 15 λεπτά με αυτοκίνητο( έχεις θέμα με το παρκάρισμα όμως εκεί) ή σε 30 λεπτά με τον καρκινιάρη ΟΑΣΘ. 1
PapadomanGR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις, και οντως παω ειτε Ευοσμο, είτε Νεα Πολιτεια, ειτε Σταυρούπολη/ Νικόπολη. Μου αρέσουν πάρα πολύ σαν περιοχές (γιατι είδα και την Ξηροκρήνη π.χ., δεν θελω να φυγω απο κεντρο Αθηνας για να παω παλι σε περιοχη που μοιαζει με κεντρο λολ). Υπαρχουν διαθεσιμα διαμερισματα στις προαναφερθεισες περιοχες τα οποια κοιταω σημερα. Οποτε, στο τελος της ημερας θα ειμαι επισημα κατοικος Βορειοδυτικης Θεσσαλονικης. Σας ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις, εκτιμήθηκαν δεόντως και όντως βοήθησαν το αποτέλεσμα! Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από PapadomanGR
piiii Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μην ξεχάσεις να αλλάξεις τοποθεσία στο avatar.. χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα