fytotech Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, johnnieinlab είπε Επαναστατικό design! Μοιάζει με ρολόι, φοριέται σαν ρολόι, δείχνει την ώρα. Είναι ρολόι. Το ρολόι θέλεις συνήθως να σου δείχνει την ώρα όταν ξυπνάς, χωρίς να το ψάχνεις στο κομονδίνο. Επίσης, όταν έχεις ρολόγια που διαφημίζουν sleep tracking , τότε καλό είναι να μπορείς να τα φοράς και στο ύπνο Πες μου πως δεν είχες ποτέ Smartwatch χωρίς να μου πεις πως δεν είχες ποτέ Smartwatch. Το βάζεις το βράδυ για μία ώρα και σε πάει άνετα μέχρι το επόμενο βράδυ. Προσωπικά έχω το Galaxy Watch 3 κι ακολουθώντας το παραπάνω το φορτίζω κάθε βράδυ ενώ είναι στο 25-30%, στο 85-90% για να διατηρήσω την μπαταρία του. Και το χρησιμοποιώ πολύ γιατί το βάζω να δείχνει τις οδηγίες στο GPS. Μια χαρά είναι η μπαταρία. Ένας μικρός υπολογιστής είναι. Αν θέλει κάποιος ρολόι, ας πάρει ρολόι. 1 3
Just_travel_everywhere Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Χαχαχχαα κυριαρχεί !!! Το ακούσαμε και αυτό !! 1
johnnieinlab Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, fytotech είπε Πες μου πως δεν είχες ποτέ Smartwatch χωρίς να μου πεις πως δεν είχες ποτέ Smartwatch. Το βάζεις το βράδυ για μία ώρα και σε πάει άνετα μέχρι το επόμενο βράδυ. Προσωπικά έχω το Galaxy Watch 3 κι ακολουθώντας το παραπάνω το φορτίζω κάθε βράδυ ενώ είναι στο 25-30%, στο 85-90% για να διατηρήσω την μπαταρία του. Και το χρησιμοποιώ πολύ γιατί το βάζω να δείχνει τις οδηγίες στο GPS. Μια χαρά είναι η μπαταρία. Ένας μικρός υπολογιστής είναι. Αν θέλει κάποιος ρολόι, ας πάρει ρολόι. Ελπίζω να μην είσαι στον επιστημονικό κλάδο. Όχι μόνο βασίστηκες σε ασύνδετα δεδομένα αλλά κατέληξες και σε λάθος συμπεράσματα. Έχω το Samsung Gear S3 και το Amazfit Bip, το οποίο αντικατέστησε ένα band Mi2. Μάντεψε ποιο φοράω (το Bip), καθώς έχει GPS, ειδοποιήσεις από το κινητό, ξυπνητήρια, sleep tracking, παλμούς, χρονόμετρα, υπενθυμήσεις αλλά το βασικότερο είναι ότι το φορτίζω κάθε 10 μέρες! Το Samsung είναι στο συρτάρι και χαίρεται στην ιδέα ότι αν κρατούσε η μπαταρία "μπορεί" κάποιος να το χρησιμοποιούσε για να δει YouTube (γελάσαμε πάλι)!!!!! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από johnnieinlab ξέχασα τη λέξη "αντικατέστησε" 5 2
Kyro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, johnnieinlab είπε Επαναστατικό design! Μοιάζει με ρολόι, φοριέται σαν ρολόι, δείχνει την ώρα. Είναι ρολόι. Το ρολόι θέλεις συνήθως να σου δείχνει την ώρα όταν ξυπνάς, χωρίς να το ψάχνεις στο κομονδίνο. Επίσης, όταν έχεις ρολόγια που διαφημίζουν sleep tracking , τότε καλό είναι να μπορείς να τα φοράς και στο ύπνο Δεν διευκρινίζουν όμως ποιον ύπνο. Είναι όταν κοιμάσαι όρθιος 😛
skiabox Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Ξέρει κανείς αν στην Ελλάδα μπορείς να δεχθείς κλήσεις στο smartwatch? Για εμάς που περπατάμε πολύ θα ήταν θεόσταλτο δώρο να μην κουβαλάμε το βάρος του κινητού μαζί μας. Μια μάτια που έριξα όμως στο skroutz στα σχόλια των χρηστών δείχνει ότι δεν μπορούμε ακόμα.
Geo-nar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Υπάρχει κάποιο add on που να μπλοκάρει άρθρα με τις λέξεις "διέρρευσαν", "διαρροή" κλπ ?
Sixtypercentwatergr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, fytotech είπε Όταν πάω διακοπές, βάζω το βράδυ για φόρτιση κινητό (x2), ακουστικά, powerbank, ebook reader, action camera, gimbal, ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, tablet, laptop. Βάλε και τα αντίστοιχα της γυναίκας. Αλλά ναι. Απαράδεκτο να βάλω και το ρολόι. Να μας πεις τι πολυμπριζο χρησιμοποιείς γιατί θέλω να πάρω ένα καλό ! 1
kostasfalcon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Εγώ μένω στην κατά 60% μεγαλύτερη μπαταρία...το μεγάλο μείον τού 4 ήταν αυτό 3 1
pace Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Εγώ μένω στην κατά 60% μεγαλύτερη μπαταρία...το μεγάλο μείον τού 4 ήταν αυτό Αυτό ακριβώς!!! 2
dtk-386 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, fytotech είπε Όταν πάω διακοπές, βάζω το βράδυ για φόρτιση κινητό (x2), ακουστικά, powerbank, ebook reader, action camera, gimbal, ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, tablet, laptop. Βάλε και τα αντίστοιχα της γυναίκας. Αλλά ναι. Απαράδεκτο να βάλω και το ρολόι. Ε ναι είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Ολοι αυτό κάνουν. ΝΟΤ!
dafight Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Ναι η Samsung που πάντα τα είχε επτασφράγιστα μυστικά αυτά..μας κοροϊδεύουν αυτοί και κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας..καλύτερα ο τίτλος να ήταν τύπου «Αυτά θα είναι τα νέα smartwatch κτλ κτλ»
fytotech Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Sixtypercentwatergr είπε Να μας πεις τι πολυμπριζο χρησιμοποιείς γιατί θέλω να πάρω ένα καλό ! Με κουπονάκι από @Sotosgl 1
Slayer1979 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Συγχωρέστε με άλλα διαφωνώ με την άποψη ότι η samsung κυριαρχεί στον χώρο των Android wearables. Το galaxy 4 ξεκίνησε με τιμή στα 350 χοντρικά και τώρα το βλέπουμε στα 100, το ίδιο με το galaxy 1...αυτο για μένα είναι ή κορεσμός της αγοράς ή απόδειξη των χρηστών. 16 ώρες πριν, Georgenkl είπε Προφανώς υπάρχουμε και εμείς οι χαζοί που υποστηρίζουμε αυτή την καταναλωτική συνήθεια... Από την άλλη αγριευοντας την επιχειρηματολογία (άρε Κούγια σε έχω για σάντουιτς...) πόσο ανυπόμονουσες, όταν η μαμά έφτιαχνε αυτό το παστιτσακι που κάθε φορά το έκανε απλά τέλειο (αντε να είχε κάνα τυράκι διαφορετικό)? Εεε κάτι παρόμοιο γίνεται και εδώ. Η τεχνολογία έγινε άρρωστο αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και οι εταιρείες το εκμεταλλεύονται. 19 ώρες πριν, Titos301 είπε "διερρευσαν" αχ αυτες οι εταιριες με το marketing τους Κατά λάθος εξεπιτηδες..... Με αθώο συναίσθημα κατασπαραξης του αυτοβουλα θυσιαζομενου υπερκαταναλωτη 1
thanoik34 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μόνο τα Casio G-Shock αντέχουν σε μπαταρίες, βγαίνουν και σε smartwatch 🤜🤛👊
dtk-386 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, thanoik34 είπε Μόνο τα Casio G-Shock αντέχουν σε μπαταρίες, βγαίνουν και σε smartwatch 🤜🤛👊 Έχω το trex που είναι ένα βασικό "smart watch" με προβιά gshock. Η αυτονομία που έχω είναι 30 ημέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα