mimis1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας,έγινα πρόσφατα κάτοχος της tp link tapo c210 και δεν έχω καθόλου εικόνα μπαίνοντας από data μέσω του κινητού μου.Μέσω wifi δείχνει κανονικά. Εχει κάποιος λύση να μου δώσει ή να την επιστρέψω από εκεί που την πήρα? Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madrivermadonus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 εχεις ρυθμίσεις ημερομηνία και ώρα; firmware update εχεις κάνει; dns kai gateway έχει πάρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 εχει γινει firmware update,dns και gateway γινονται μεσω router και αν ναι πως?τα φώτα σας παρακαλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madrivermadonus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις ρυθμισεις της καμερας βαλε στατικη ip και δηλωσε gtaeway kai dns την ip του ρουτερ Μόλις τώρα, madrivermadonus είπε Στις ρυθμισεις της καμερας βαλε στατικη ip και δηλωσε gtaeway kai dns την ip του ρουτερ , υποθετω οτι βλεπεις μεσω της εφαρμογης της tplink σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis1983 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Στις ρυθμίσεις της κάμερας μέσω του app της tp link δεν υπάρχει ρύθμιση για την ip δεν την βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madrivermadonus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 τσεκαρες το region αν ειναι Ελλαδα και έχει πάρει σωστη ημερομηνια και ωρα. επισης εχεις κανει λογαριασμο tplink ID? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 είναι σωστά τα στοιχεία ημερομηνία,ώρα region.Μήπως έχει μπλοκάρει το σήμα από κάποιο firewall του router μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madrivermadonus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, mimis1983 είπε είναι σωστά τα στοιχεία ημερομηνία,ώρα region.Μήπως έχει μπλοκάρει το σήμα από κάποιο firewall του router μου? μπορείς να το κλείσεις και να δοκιμάσεις. επίσης δοκίμασες με κινητό κάποιου άλλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis1983 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 τιποτα ουτε σε αλλη συσκευη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madrivermadonus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δοκιμασε reset και ξανα setup βασει του οδηγου της tplink... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα