athanas007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Αποφάσισα να κάνω hard reset στο POCO F3 και να προσπαθησω να ανακτησω ολα τα δεδομενα που προκειται να διαγραφουν, επειδη δεν εχω αλλη λυση ωστε να σταματησω τον κυκλο σφαλματος που εχει το κινητο μου κανοντας συνεχεια restart. Εχετε να μου προτεινετε λογισμικα για αποκατασταση διεγραμενων αρχειων για android που να ειναι συμβατα? Εχω δει οτι υπαρχει ενα λοσμικο ενω εψαχνα στα αγγλικα που λεγεται FoneDog Toolkit, και δεν ειμαι τελειως σιγουρος για το αν θα ηταν συνετο να το χρησιμοποιησω σε περιπτωση πιυτ δεν ειναι αξιοπιστο, αν και δεν ειδα αρκετα red flags εκτος ισως απο μερικα μικρα συντακτικα λαθη στις εξηγησεις και στα σαιτ που διαβαζα για data recovery, που ισως να ειναι απλως επειδη δεν μιλανε αγγλικα ως πρωτη γλωσσα η κατι τετοιο. Επισης διαβασα οτι θα πρεπει να προσεχω να μην δημιουργησω νεα αρχεια τα οποια θα παρουν την θεση των διεγραμμενων (wiped) data γιατι τοτε η ανακτηση θα ειναι αδυνατη. Εχει κανεις σκεψεις για καλυτερευση του πλανου?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω - Μπορεί να κάνω λάθος Αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό στην συσκευή σου Αν πατήσεις να κάνεις Hard Reset θα χαθούν δεδομένα δεν ξέρω αν αφορά μόνο ρυθμίσεις/εφαρμογές ή αφορούν ολόκληρο τον αποθηκευτικό χώρο Δεν το έχω κάνει σε καμία από τις δύο συσκευές που έχω XIAOMI POCO X3 PRO και XIAOMI POCO F3 PRO ούτε εγώ ούτε συγγενής/φίλος/συνάδελφος που έχουν ένα από τα δύο.
athanas007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Το εκανα και επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Θα ηθελα να μαθω απο εμπειρους αν εχουν τυχον παρομοιες εμπιρειες με ανακτηση δεδομενων μετα απο hard reset/factory reset/wipe data.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, athanas007 είπε Το εκανα και επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Θα ηθελα να μαθω απο εμπειρους αν εχουν τυχον παρομοιες εμπιρειες με ανακτηση δεδομενων μετα απο hard reset/factory reset/wipe data. Ετσι όπως εισαι δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.
athanas007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Τελικα το FoneDog ειδα οτι θα μπορουσε να δουλεψει γιατι επανεφερε τις επαφες μου, αλλα κρατουσε πισω απο paywall τα αρχεια, οποτε διαγραφη... Χρειαζομαι κατι αλλο!
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, athanas007 είπε Τελικα το FoneDog ειδα οτι θα μπορουσε να δουλεψει γιατι επανεφερε τις επαφες μου, αλλα κρατουσε πισω απο paywall τα αρχεια, οποτε διαγραφη... Χρειαζομαι κατι αλλο! Δεν τα είχες τα αρχεία σου σε cloud?
athanas007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Για cloud ποτε δεν εχω ψαξει και δεν γνωριζω για αυτο. Ειναι συνδεδεμενο με τον Μι λογαριασμο μου η στον Google λογαριασμο? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από athanas007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα