Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα

Θέλω ένα φτηνό γραφείο για να βάζω το laptop όταν αράζω στο μπαλκόνι για να κάθομαι κάπως εργονομικά. Ας είναι και μικρό να χωράει απλά το laptop επάνω

Απλά επειδή θα είναι έξω δεν θέλω να σαπίσει / σκουριάσει

Έχουμε καμία ιδέα μέχρι τα 50ε ?

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλησπέρα στην ομάδα

Θέλω ένα φτηνό γραφείο για να βάζω το laptop όταν αράζω στο μπαλκόνι για να κάθομαι κάπως εργονομικά. Ας είναι και μικρό να χωράει απλά το laptop επάνω

Απλά επειδή θα είναι έξω δεν θέλω να σαπίσει / σκουριάσει

Λιγο πιο ακριβό https://www.skroutz.gr/c/3837/trapezakia-komodina-klinis/f/1007769/trapezakia.html

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γενικώς δεν ψωνίζω από ΙΚΕΑ αλλά νομίζω ότι ίσως σε βολέψει κάτι από αυτά. Δεν ξέρω και τι απαιτήσεις έχεις

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω βρει ιδιαίτερα εξυπηρετικό το τραπεζάκι (ικεα) της παρακάτω φωτογραφίας.

Ανεβοκατεβαίνει, στη μία εκδοχή του παίρνει και κλίση (στην πιο παλιά νομίζω όχι) και το τριγωνικό του σχήμα αλλά και τα ασύμμετρα ποδαράκια του το καθιστούν βολικό σε κάθε περίπτωση. Μέσα ή έξω. Σε καρέκλα, καναπέ ή ότι άλλο.

Προφανώς δεν είναι αδιάβροχο αλλά είναι αρκετά ελαφρύ και άρα μετακινείται εύκολα.

Το κακό είναι ότι είναι εξαντλημένο στο ικεα (ε τότε τι σας το λέω;;; :wacko:) αλλά βρίσκεται κατά καιρούς σε αγγελίες δεξιά κι αριστερά.

a5da33bb19e19221e9a6676da54c21e8.jpg

Επεξ/σία από haris_216
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Γενικώς δεν ψωνίζω από ΙΚΕΑ αλλά νομίζω ότι ίσως σε βολέψει κάτι από αυτά. Δεν ξέρω και τι απαιτήσεις έχεις

thx man , σιγα τις απαιτησεις να κάθομαι φυσιολογικά με το laptop απλά να μην σαπίσει σε ένα χρόνο απο καμία βροχή

Να μου πείς για ένα 20αρικο δεν το κλαις κιόλας

1 λεπτό πριν, haris_216 είπε

Έχω βρει ιδιαίτερα εξυπηρετικό το τραπεζάκι (ικεα) της παρακάτω φωτογραφίας.

Ανεβοκατεβαίνει, στη μία εκδοχή του παίρνει και κλίση (στην πιο παλιά νομίζω όχι) και το τριγωνικό του σχήμα αλλά και τα ασύμμετρα ποδαράκια του το καθιστούν βολικό σε κάθε περίπτωση. Μέσα ή έξω. Σε καρέκλα, καναπέ ή ότι άλλο.

Προφανώς δεν είναι αδιάβροχο αλλά είναι αρκετά ελαφρύ και άρα μετακινείται εύκολα.

Το κακό είναι ότι είναι εξαντλημένο στο ικεα (ε τότε τι σας το λέω;;; :wacko:) αλλά βρίσκεται κατά καιρούς σε αγγελίες δεξιά κι αριστερά.

a5da33bb19e19221e9a6676da54c21e8.jpg

Ωραία επιλογή και αυτή δίνει δυνατότητα και σε άλλες χρήσεις αν δεν το έχεις σαν γραφείο. Το κρατάω ευχαριστώ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

thx man , σιγα τις απαιτησεις να κάθομαι φυσιολογικά με το laptop απλά να μην σαπίσει σε ένα χρόνο απο καμία βροχή

Το βάζεις μέσα όταν δεν το χρησιμοποεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Το BJORKASEN πχ βλέπεις ότι το διπλώνεις και το βάζεις σε μια γωνιά και το VITTSJO επίσης το χρησιμοποιείς και μέσα στο σπίτι, είναι εμφανίσιμο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Leleouras είπε

από τα φυλλάδια λιντλ, και χάλια να γίνει θα πάρεις άλλο ^^image.png.518d56db1cf6a391871af1ec3534c786.png

Ωραία λύση και αυτή

Θα πάρω είτε αυτό είτε το bjorkasen

Σας ευχαριστω πολύ όλους

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 9/7/2022 στις 11:42 ΠΜ, Nabuko είπε

Το BJORKASEN πχ βλέπεις ότι το διπλώνεις και το βάζεις σε μια γωνιά και το VITTSJO επίσης το χρησιμοποιείς και μέσα στο σπίτι, είναι εμφανίσιμο. 

Λοιπόν πήγα σήμερα ΙΚΕΑ δεν βρήκα κάτι της προκοπής.

Το BJORKASEN  δεν είναι πολύ σταθερό και έχει ρύθμιση για 3 διαφορετικά ύψη, στο τέρμα επάνω πάλι είναι χαμηλό.

Είπα απλά να σας κάνω ένα update

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φερνει κατα καιρούς το λερου η το πρακτικερ ενα υπερμαματο ξυλινο μπαλκονιου πτυσομενο. 40ευρω εχει αλλα ειναι μονιμα εξαντλημένο. Παλεψα σκληρα για να παρω ενα τελικα μετα απο μηνες. 

Το βρηκα! https://www.leroymerlin.gr/gr/epipla-diamorfosi-exoterikou-horou/epipla-kipou-axesouar/trapezia/trapezi-kremasto-nature-apo-akakia-se-hroma-fusiko-m55xp42xu78cm-62226990

30ευρω! Ληστεία 

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μια ιδέα είναι:

Πράκτικες ή λερόι ή όπου κόβουν ξύλα, κόντρα πλακέ θαλάσσης και 4 πόδια (έχει κάτι 3μετρα δοκάρια και στα κόβουν στο ύψος που θέλεις) και 4 γωνιές για τα πόδια και έτοιμο. Ένα λαδάκι περνάς για να είναι όμορφο.

Το κόστος είναι κοντά στο 50άρικο αλλά τα αξίζει και δεν θα χαλάσει ποτέ με μια υποτυπώδη συντήρηση (ένα λαδάκι κάθε χρόνο)...

Υ.Γ. Αν έχει συχνά νερά στο πάτωμα μπορείς να επενδύσεις τα πόδια με πλαστικό από μπουκάλι κόλας ή νερού. Κόβεις το κεφάλι και περνάς το κομμένο μπουκάλι στο πόδι. Με ένα θερμοπίστολο το ζεσταίνεις και αυτό συστέλεται και κολλάει επάνω.

• Thanks 1
Δημοσ.

thx παίδες ωραίες και οι 2 ιδέες

Απλά δεν θέλω να γεμίσω το μπαλκόνι με κάτι σταθερό οπότε κοιτάω σε κάτι που να μαζεύει

Θα πάω και απο πρακτικερ μια σήμερα αλλά ωραίο και του Leory

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...