tsofras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα Θέλω ένα φτηνό γραφείο για να βάζω το laptop όταν αράζω στο μπαλκόνι για να κάθομαι κάπως εργονομικά. Ας είναι και μικρό να χωράει απλά το laptop επάνω Απλά επειδή θα είναι έξω δεν θέλω να σαπίσει / σκουριάσει Έχουμε καμία ιδέα μέχρι τα 50ε ? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλησπέρα στην ομάδα Θέλω ένα φτηνό γραφείο για να βάζω το laptop όταν αράζω στο μπαλκόνι για να κάθομαι κάπως εργονομικά. Ας είναι και μικρό να χωράει απλά το laptop επάνω Απλά επειδή θα είναι έξω δεν θέλω να σαπίσει / σκουριάσει Έχουμε καμία ιδέα μέχρι τα 50ε ? Λιγο πιο ακριβό https://www.skroutz.gr/c/3837/trapezakia-komodina-klinis/f/1007769/trapezakia.html
tsofras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Λιγο πιο ακριβό https://www.skroutz.gr/c/3837/trapezakia-komodina-klinis/f/1007769/trapezakia.html Θα είναι σταθερά αυτά ?
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Θα είναι σταθερά αυτά ? Για το σταθερό ναι,για το ανακλινώμενο δεν ξέρω. Απλα μια ιδεα. 1
Nabuko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Έχουμε καμία ιδέα μέχρι τα 50ε ? Γενικώς δεν ψωνίζω από ΙΚΕΑ αλλά νομίζω ότι ίσως σε βολέψει κάτι από αυτά. Δεν ξέρω και τι απαιτήσεις έχεις 1
haris_216 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω βρει ιδιαίτερα εξυπηρετικό το τραπεζάκι (ικεα) της παρακάτω φωτογραφίας. Ανεβοκατεβαίνει, στη μία εκδοχή του παίρνει και κλίση (στην πιο παλιά νομίζω όχι) και το τριγωνικό του σχήμα αλλά και τα ασύμμετρα ποδαράκια του το καθιστούν βολικό σε κάθε περίπτωση. Μέσα ή έξω. Σε καρέκλα, καναπέ ή ότι άλλο. Προφανώς δεν είναι αδιάβροχο αλλά είναι αρκετά ελαφρύ και άρα μετακινείται εύκολα. Το κακό είναι ότι είναι εξαντλημένο στο ικεα (ε τότε τι σας το λέω;;; ) αλλά βρίσκεται κατά καιρούς σε αγγελίες δεξιά κι αριστερά. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από haris_216 1
tsofras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γενικώς δεν ψωνίζω από ΙΚΕΑ αλλά νομίζω ότι ίσως σε βολέψει κάτι από αυτά. Δεν ξέρω και τι απαιτήσεις έχεις thx man , σιγα τις απαιτησεις να κάθομαι φυσιολογικά με το laptop απλά να μην σαπίσει σε ένα χρόνο απο καμία βροχή Να μου πείς για ένα 20αρικο δεν το κλαις κιόλας 1 λεπτό πριν, haris_216 είπε Έχω βρει ιδιαίτερα εξυπηρετικό το τραπεζάκι (ικεα) της παρακάτω φωτογραφίας. Ανεβοκατεβαίνει, στη μία εκδοχή του παίρνει και κλίση (στην πιο παλιά νομίζω όχι) και το τριγωνικό του σχήμα αλλά και τα ασύμμετρα ποδαράκια του το καθιστούν βολικό σε κάθε περίπτωση. Μέσα ή έξω. Σε καρέκλα, καναπέ ή ότι άλλο. Προφανώς δεν είναι αδιάβροχο αλλά είναι αρκετά ελαφρύ και άρα μετακινείται εύκολα. Το κακό είναι ότι είναι εξαντλημένο στο ικεα (ε τότε τι σας το λέω;;; ) αλλά βρίσκεται κατά καιρούς σε αγγελίες δεξιά κι αριστερά. Ωραία επιλογή και αυτή δίνει δυνατότητα και σε άλλες χρήσεις αν δεν το έχεις σαν γραφείο. Το κρατάω ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, tsofras είπε thx man , σιγα τις απαιτησεις να κάθομαι φυσιολογικά με το laptop απλά να μην σαπίσει σε ένα χρόνο απο καμία βροχή Να μου πείς για ένα 20αρικο δεν το κλαις κιόλας Το βάζεις μέσα όταν δεν το χρησιμοποεις. 1
Nabuko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, tsofras είπε thx man , σιγα τις απαιτησεις να κάθομαι φυσιολογικά με το laptop απλά να μην σαπίσει σε ένα χρόνο απο καμία βροχή Να μου πείς για ένα 20αρικο δεν το κλαις κιόλας Το BJORKASEN πχ βλέπεις ότι το διπλώνεις και το βάζεις σε μια γωνιά και το VITTSJO επίσης το χρησιμοποιείς και μέσα στο σπίτι, είναι εμφανίσιμο. 1
Leleouras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 από τα φυλλάδια λιντλ, και χάλια να γίνει θα πάρεις άλλο ^^ 1
tsofras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Leleouras είπε από τα φυλλάδια λιντλ, και χάλια να γίνει θα πάρεις άλλο ^^ Ωραία λύση και αυτή Θα πάρω είτε αυτό είτε το bjorkasen Σας ευχαριστω πολύ όλους
tsofras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 11:42 ΠΜ, Nabuko είπε Το BJORKASEN πχ βλέπεις ότι το διπλώνεις και το βάζεις σε μια γωνιά και το VITTSJO επίσης το χρησιμοποιείς και μέσα στο σπίτι, είναι εμφανίσιμο. Λοιπόν πήγα σήμερα ΙΚΕΑ δεν βρήκα κάτι της προκοπής. Το BJORKASEN δεν είναι πολύ σταθερό και έχει ρύθμιση για 3 διαφορετικά ύψη, στο τέρμα επάνω πάλι είναι χαμηλό. Είπα απλά να σας κάνω ένα update 1 1
basilis_k6 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Φερνει κατα καιρούς το λερου η το πρακτικερ ενα υπερμαματο ξυλινο μπαλκονιου πτυσομενο. 40ευρω εχει αλλα ειναι μονιμα εξαντλημένο. Παλεψα σκληρα για να παρω ενα τελικα μετα απο μηνες. Το βρηκα! https://www.leroymerlin.gr/gr/epipla-diamorfosi-exoterikou-horou/epipla-kipou-axesouar/trapezia/trapezi-kremasto-nature-apo-akakia-se-hroma-fusiko-m55xp42xu78cm-62226990 30ευρω! Ληστεία Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από basilis_k6 1
filarhos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μια ιδέα είναι: Πράκτικες ή λερόι ή όπου κόβουν ξύλα, κόντρα πλακέ θαλάσσης και 4 πόδια (έχει κάτι 3μετρα δοκάρια και στα κόβουν στο ύψος που θέλεις) και 4 γωνιές για τα πόδια και έτοιμο. Ένα λαδάκι περνάς για να είναι όμορφο. Το κόστος είναι κοντά στο 50άρικο αλλά τα αξίζει και δεν θα χαλάσει ποτέ με μια υποτυπώδη συντήρηση (ένα λαδάκι κάθε χρόνο)... Υ.Γ. Αν έχει συχνά νερά στο πάτωμα μπορείς να επενδύσεις τα πόδια με πλαστικό από μπουκάλι κόλας ή νερού. Κόβεις το κεφάλι και περνάς το κομμένο μπουκάλι στο πόδι. Με ένα θερμοπίστολο το ζεσταίνεις και αυτό συστέλεται και κολλάει επάνω. 1
tsofras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 thx παίδες ωραίες και οι 2 ιδέες Απλά δεν θέλω να γεμίσω το μπαλκόνι με κάτι σταθερό οπότε κοιτάω σε κάτι που να μαζεύει Θα πάω και απο πρακτικερ μια σήμερα αλλά ωραίο και του Leory
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα