Κόκολόκο Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, kostasbm είπε ποιο από όλα? ότι δεν υπάρχουν μεταχρονολογημένες επιταγές από τρεχούμενους στα χέρια προμηθευτών ???παρά πολλες ..... πχ ήρθε ο αλλουμινας και κάναμε συμφωνία 7χιλ πήρε 2 χιλ και μια επιταγή 3μηνη...τι είναι το παράνομο? αυτός τη κρατάει στο συρτάρι και θα πάει να την εισπραξει στη λήξη.....τίποτα το παράνομο γιατί δεν εμφανίζεται πουθενά αρκεί να έχει τα χρήματα στπ λογ/σμο στη λήξη....αυτό γίνεται τα τελευταία 30 χρόνια από ιδιώτες όταν έχτιζαν η ανακαίνιζαν....ακόμα και σε αγορές αυτοκινήτου..... η τράπεζα δεν βλέπει αν είναι μεταχρονολογημενη δεν υπάρχει τρόπος να το ελέγχει γιατί δεν προεξωφλουνται ,εκτός και αν τη πάει ο άλλος πριν τη λήξη.... έχω και 'γώ 3 φύλλα και μου είπαν να τα επιστρεψω-ακυρωσουν αλλά τους ενημέρωσα ότι θα τις χρησιμοποιήσω...θα χρειαστούν στο Εξοικονομώ ...... Οπ! Εδώ είμαστε!! Είπες για το εξοικονομώ και με ενδιαφέρει. Θέλω να κάνεις μια ανάπτυξη του κειμένου με κεντρικό θέμα το εξοινονόμηση ! Παρακαλώ Δε καταλαβα τη τελευταία πρόταση!
panosno1com Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 2:35 ΜΜ, stormrain είπε Κατσε, αν η καρτα ειναι συνδεδεμενη με εναν μονο λογαριασμο, αρα ειτε ταμιευτηριου ειτε τρεχουμενο, δεν σου πεταει επιλογη το pos αφου δεν βλεπει να υπαρχουν δυο. Αυτο εννοεις? Πολλες φορες μου χουν πατησει τρεχουμενος ενω εχω μονο ταμ/ριου και.... πάμε παλι απ την αρχη! Απορρίπτει την συναλλαγή 1
IBAGASA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Επικοινώνησα με την τράπεζα, επιβεβαίωσε και εκείνη πως έχω μόνο έναν λογαριασμό συνδεδεμένο στην κάρτα μου αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό το πρόβλημα που υπάρχει. Οπότε έστειλα email μέσω της φόρμας επικοινωνίας.... Σιγά μην υπάρξει λύση και έτσι με βλέπω να αλλάζω τράπεζα. Γελοιότητες. Αναφορά σε κείμενο Μετά από επικοινωνία με την τράπεζα δεν μπόρεσαν να μου λύσουν το πρόβλημα. Η κάρτα μου με αριθμό '' 535142012347ΧΧΧΧ'' είναι συνδεδεμένη ΜΟΝΟ με 1 λογαριασμό. Συγκεκριμένα με 1 λογαριασμό ταμιευτηρίου (ΑΠΛΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ). Τον ''GR13011087300000ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ''. Παρόλα αυτά όποτε πάω να πληρώσω σε POS με ρωτάνε να διαλέξω μεταξύ ταμιευτηρίου και τρεχούμενου. Εγώ όπως προείπα δεν έχω τρεχούμενο λογαριασμό και είναι πολύ κουραστικό κάθε φορά που πάω να πληρώνω να ερωτούμαι. Μπορείτε να το φτιάξετε να μην εμφανίζετε καθόλου αυτή η επιλογή, όπως συμβαίνει δηλαδή και στις κάρτες των υπόλοιπων συστημικών τραπεζών, ή η μόνη λύση εντέλει είναι να αποχωρήσω από την τράπεζά σας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 1 hour ago, IBAGASA said: Παρόλα αυτά όποτε πάω να πληρώσω σε POS με ρωτάνε να διαλέξω μεταξύ ταμιευτηρίου και τρεχούμενου. Το έχεις καταλάβει λάθος, δεν σε ρωτάνε να διαλέξεις μεταξύ ταμιευτηρίου και τρεχούμενου, σε ρωτάνε αν ο λογαριασμός που θα χρεωθεί είναι ταμιευτηρίου ή τρεχούμενος. Την ίδια ακριβώς ερώτηση δεν την κάνουν μόνο σε σένα, την κάνουν σε όλους όσους πληρώνουν με κάρτα της Εθνικής.
Nabuko Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 4 ώρες πριν, IBAGASA είπε Σιγά μην υπάρξει λύση και έτσι με βλέπω να αλλάζω τράπεζα. Γελοιότητες. Πλήρωνε με πιστωτική που σου δίνει και περισσότερους πόντους και μετά την ξεπληρώνεις μέσω e banking από τον λογαριασμό ταμιευτηρίου σου
Engimek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Πάντως παίδες από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ την κάρτα της εθνικής μέσω Google wallet σταμάτησε να βγαίνει η ερώτηση αυτή στο pos (και λογικό είναι αφού χρεώνεται εικονική κάρτα στο τερματικό και όχι η κανονική της εθνικής). Μόλις είδα αυτό το thread μου ήρθε απευθείας ptsd από τις παλιές εποχές που χρησιμοποιούσα κανονική κάρτα και κάθε φορά έπρεπε να απαντώ με ένα μπαφιασμένο "ταμιευτηρίου" - πολλές φορές πριν καν με ρωτήσουνε.
IBAGASA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Το έχεις καταλάβει λάθος, δεν σε ρωτάνε να διαλέξεις μεταξύ ταμιευτηρίου και τρεχούμενου, σε ρωτάνε αν ο λογαριασμός που θα χρεωθεί είναι ταμιευτηρίου ή τρεχούμενος. Την ίδια ακριβώς ερώτηση δεν την κάνουν μόνο σε σένα, την κάνουν σε όλους όσους πληρώνουν με κάρτα της Εθνικής. Από την στιγμή που ΔΕΝ έχω τρεχούμενο προς τι η συγκεκριμένη ερώτηση? Για να καθυστερούμε άσκοπα? Αν δεν το φτιάξουν το θέμα που προφανώς δεν θα το φτιάξουν καθώς είναι συστημικό από ότι αντιλαμβάνομαι, παίρνω το μπογαλάκια μου και σε άλλη τράπεζα! Επιλογές πολλές, δόξα τω Θεώ! Μηδενική ανοχή πλέον σε καταστάσεις που μου χαλούν την καθημερινότητα. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από IBAGASA
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, IBAGASA είπε Από την στιγμή που ΔΕΝ έχω τρεχούμενο προς τι η συγκεκριμένη ερώτηση? Για να καθυστερούμε άσκοπα? Αν δεν το φτιάξουν το θέμα που προφανώς δεν θα το φτιάξουν καθώς είναι συστημικό από ότι αντιλαμβάνομαι, παίρνω το μπογαλάκια μου και σε άλλη τράπεζα! Επιλογές πολλές, δόξα τω Θεώ! Μηδενική ανοχή πλέον σε καταστάσεις που μου χαλούν την καθημερινότητα. Για να μην σε καθυστερούν βάλε την στο κινητό να ξεμπερδευεις.
IBAGASA Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για να μην σε καθυστερούν βάλε την στο κινητό να ξεμπερδευεις. Όχι φίλε μου, δεν θα βάλω τίποτα στο κινητό. Δεν έχω τρεχούμενο λογαριασμό και δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να εμφανίζεται στα POS. Τα πράγματα είναι απλά. Αυτοί θα πρέπει να το διορθώσουν, όχι εγώ να κάνω πατέντες.
Nabuko Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 19 λεπτά πριν, IBAGASA είπε Δεν έχω τρεχούμενο λογαριασμό και δεν θα έπρεπε ΠΟΤΕ να εμφανίζεται στα POS. Και αυτοί που έχουν τρεχούμενο τι θα κάνουν? 20 λεπτά πριν, IBAGASA είπε Αυτοί θα πρέπει να το διορθώσουν Δε χρειάζεται να διορθώσουν κάτι
Joshua21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 56 minutes ago, IBAGASA said: Από την στιγμή που ΔΕΝ έχω τρεχούμενο προς τι η συγκεκριμένη ερώτηση? Για να καθυστερούμε άσκοπα? Αν δεν το φτιάξουν το θέμα που προφανώς δεν θα το φτιάξουν καθώς είναι συστημικό από ότι αντιλαμβάνομαι, παίρνω το μπογαλάκια μου και σε άλλη τράπεζα! Επιλογές πολλές, δόξα τω Θεώ! Μηδενική ανοχή πλέον σε καταστάσεις που μου χαλούν την καθημερινότητα. Πόσες εργατώρες χάνεις ετησίως δλδ από αυτό? Εμένα προσωπικά πάντως δεν με καθυστερεί καθόλου, αν εσένα σε καθυστερεί και έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις τράπεζα καλά θα κάνεις να την αλλάξεις.
adi32 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 η αληθεια ειναι οτι κι εμενα με νευριαζει να με ρωτανε καθε φορα το ιδιο πραγμα και εψαχνα μηπως υπαρχει καποιος τροπος να το δηλωνεις μια και καλη μεσω ebanking
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα