Nabuko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, panosno1com είπε Μονο στης εθνικης την καρτα βγαζει επιλογη το pos και ας μην εχεις τρεχουμενο , στις αλλες δεν βγαζει επιλογη 1 λεπτό πριν, HALF EVIL είπε Είναι θέμα κάρτας ή μήπως του POS ; Πληρώνω με κάρτα Εθνικής. Στον Σκλαβενίτη με ρωτάνε, το βλέπω κιόλας στο pos ότι βγάζει τις 2 επιλογές ενώ στα βενζινάδικα δεν έχει τύχει να με ρωτήσουν
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Πληρώνω με κάρτα Εθνικής. Στον Σκλαβενίτη με ρωτάνε, το βλέπω κιόλας στο pos ότι βγάζει τις 2 επιλογές ενώ στα βενζινάδικα δεν έχει τύχει να με ρωτήσουν Άρα είναι μάλλον θέμα POS και όχι κάρτας. Εμένα σε τυχαία καταστήματα, άλλοτε με ρωτάνε και άλλοτε όχι. Πχ ο μανάβης με ρωτάει. Και σε βενζινάδικα με ρωτάνε. Εσύ έχεις και ταμιευτήριο και τρεχούμενο συνδεδεμένους;
Κόκολόκο Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω πάντως δεν είδα κάποιο τρόπο ένωσης των δύο λογαριασμών (τρεχ και ταμιε) . Υπέθεσα εξαρχής ό,τι είναι συνδεδεμένοι γιατί, είναι στην ίδια τράπεζα και οι δύο λογαριασμοί. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από Κόκολόκο
Nabuko Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Εσύ έχεις και ταμιευτήριο και τρεχούμενο συνδεδεμένους; Όχι, μόνο ταμιευτήριο
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Άρα είναι μάλλον θέμα POS και όχι κάρτας. Εμένα σε τυχαία καταστήματα, άλλοτε με ρωτάνε και άλλοτε όχι. Πχ ο μανάβης με ρωτάει. Και σε βενζινάδικα με ρωτάνε. Εσύ έχεις και ταμιευτήριο και τρεχούμενο συνδεδεμένους; Ή μπορεί και να είναι θέμα εμπόρου, δλδ το POS να βγάζει σε όλους επιλογή ταμιευτηρίου/τρεχούμενου και ο έμπορος να βάζει από μόνος του ταμιευτηρίου επειδή ποτέ κανένας δεν του έχει απαντήσει τρεχούμενου. 1
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, Κόκολόκο είπε Εγω πάντως δεν είδα κάποιο τρόπο ένωσης των δύο λογαριασμών (τρεχ και ταμιε) . Υπέθεσα εξαρχής ό,τι είναι συνδεδεμένοι γιατί, είναι στην ίδια τράπεζα και οι δύο λογαριασμοί. Εσύ θέλεις εντατικό φροντιστήριο Είπαμε δεν ενώνονται οι λογαριασμοί. Συνδέονται στην ίδια κάρτα.
Κόκολόκο Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Εσύ θέλεις εντατικό φροντιστήριο Είπαμε δεν ενώνονται οι λογαριασμοί. Συνδέονται στην ίδια κάρτα. Αυτό ισχύει Ωστόσο δεν φαίνεται να μπορώ να συνδέσω τους λογ στην ίδια κάρτα. Εκτός αν μιλάμε για διαφορετικές τράπεζες. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από Κόκολόκο
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Κόκολόκο είπε Αυτό ισχύει Ωστόσο δεν φαίνεται να μπορώ να συνδέσω τους λογ στην ίδια κάρτα. Εκτός αν μιλάμε για διαφορετικές τράπεζες. Αν έχεις internet banking γίνεται πολύ απλά. Αν όχι, πας σε ένα κατάστημα της Τράπεζας.
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Αν έχεις internet banking γίνεται πολύ απλά. Αν όχι, πας σε ένα κατάστημα της Τράπεζας. Στο δικό μου ibank στην καρτέλα λογαριασμοί της χρεωστικής μου έχει ένα εικονίδιο που γράφει "προσθήκη" αλλά είναι ανενεργό, και στους δύο λογαριασμούς που είναι ήδη συνδεδεμένοι δεν δίνει δυνατότητα αφαίρεσης.
HALF EVIL Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Στο δικό μου ibank στην καρτέλα λογαριασμοί της χρεωστικής μου έχει ένα εικονίδιο που γράφει "προσθήκη" αλλά είναι ανενεργό, και στους δύο λογαριασμούς που είναι ήδη συνδεδεμένοι δεν δίνει δυνατότητα αφαίρεσης. Περίεργο. Έτσι από περιέργεια θα κοιτάξω και στο δικό μου. Ποια τράπεζα;
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Είναι θέμα κάρτας ή μήπως του POS ; Συνδυασμος ειναι. Σε pos της Εθνικης, ρωταει που θελεις να γινει η χρεωση. Σε pos αλλης τραπεζας (τουλαχιστον της Α που εχω), δεν σε ρωταει και κανει αυτοματα τη χρεωση. Τωρα αν την κανει σε τρεχουμενο ή ταμιευτηριου θα σε γελασω. Ο εμπορος παντως λιγο δυσκολακι να κανει μονος την επιλογη, διοτι αν πεσει στην περιπτωση που ειναι αδειος ο λογαριασμος που θα επιλεξει, θα πρεπει να ξανακανει την διαδικασια, πραγμα που νομιζω πως κανεις δεν θα το επελεγε αυτοβουλως
Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Εγώ έχω την άλλη απορία. Αν μία κάρτα είναι συνδεδεμένη με έναν μόνο λογαριασμό (ανεξαρτήτως τύπου) και ο χειριστής του POS πατήσει το λάθος τύπο λογαριασμού, θα εγκριθεί η κίνηση επειδή, hey, έναν λογαριασμό έχει όλο κι όλο, άρα από που θα μπορούσε να κάνει την κίνηση, ή θ' απορριφθεί λόγω του λάθους; Οκ, φιλοσοφική η απορία, but still!
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Εγώ έχω την άλλη απορία. Αν μία κάρτα είναι συνδεδεμένη με έναν μόνο λογαριασμό (ανεξαρτήτως τύπου) και ο χειριστής του POS πατήσει το λάθος τύπο λογαριασμού, θα εγκριθεί η κίνηση επειδή, hey, έναν λογαριασμό έχει όλο κι όλο, άρα από που θα μπορούσε να κάνει την κίνηση, ή θ' απορριφθεί λόγω του λάθους; Οκ, φιλοσοφική η απορία, but still! Κατσε, αν η καρτα ειναι συνδεδεμενη με εναν μονο λογαριασμο, αρα ειτε ταμιευτηριου ειτε τρεχουμενο, δεν σου πεταει επιλογη το pos αφου δεν βλεπει να υπαρχουν δυο. Αυτο εννοεις?
Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, stormrain είπε Κατσε, αν η καρτα ειναι συνδεδεμενη με εναν μονο λογαριασμο, αρα ειτε ταμιευτηριου ειτε τρεχουμενο, δεν σου πεταει επιλογη το pos αφου δεν βλεπει να υπαρχουν δυο. Αυτο εννοεις? Όχι. Μου'χει τύχει να πετάξει σε κάρτα που έχει 1 μόνο λογαριασμό. Οπότε λέω για το σενάριο που η κάρτα έχει 1 μόνο λογαριασμό, και ο ταμίας πατήσει τον λάθος τύπο.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Haldol είπε Όχι. Μου'χει τύχει να πετάξει σε κάρτα που έχει 1 μόνο λογαριασμό. Οπότε λέω για το σενάριο που η κάρτα έχει 1 μόνο λογαριασμό, και ο ταμίας πατήσει τον λάθος τύπο. Χμμμ δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο, αλλα υποθετω πως θα απορριφθει σαν να ηταν αδειος ο λογαριασμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα