Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα  μου στειλει καπιος λεφτα την Δευτερα μεσω ΕΛΤΑ γιατι δεν μπορει μεσω ebanking γιατι ειναι επαγγελματικος ο λογαραισμος του.

Μου ειπε οτι θα μου στελει ενα κωδικο να παω σε ΕΛΤΑ να τα παρω 

Ισχυει ? Τα δινουν μετρητα στα ΕΛΤΑ ;

Δημοσ.

Το ρωτησα αν τα δινουν σε μετρητα ή να πρεπει να εχεις λογαριασμο σε Ταχυδρομικο ταμιευτηριο γιατι περυσι που ειχα μια επιταγη σε Εθνικη δεν μου τα εδιναν αν δεν τα κατεθεταν σε τραπεζικο λογαριασμο της Εθνικης . Ευτυχως ειχα αν και ο κυριος λογαραισμος μου ηταν σε αλλη τραπεζα.

Ηταν βεβαια αρκετα μεγαλο το ποσο καπου 35000 ενω για την Δευτρα 850 ευρω .

Επισης εχω ακουσει οτι γενικα σε Τραπεζα αν σου στειλει καπιος λεφτα πρεπει να εχεις ή να ανοιξεις λογαραισμο στην Τραπεζα. Δεν ξερω αν οντως ισχυει .

Δημοσ.
4 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Το ρωτησα αν τα δινουν σε μετρητα ή να πρεπει να εχεις λογαριασμο σε Ταχυδρομικο ταμιευτηριο γιατι περυσι που ειχα μια επιταγη σε Εθνικη δεν μου τα εδιναν αν δεν τα κατεθεταν σε τραπεζικο λογαριασμο της Εθνικης . Ευτυχως ειχα αν και ο κυριος λογαραισμος μου ηταν σε αλλη τραπεζα.

Ηταν βεβαια αρκετα μεγαλο το ποσο καπου 35000 ενω για την Δευτρα 850 ευρω .

Επισης εχω ακουσει οτι γενικα σε Τραπεζα αν σου στειλει καπιος λεφτα πρεπει να εχεις ή να ανοιξεις λογαραισμο στην Τραπεζα. Δεν ξερω αν οντως ισχυει .

35000 ειναι πολυ μεγαλο ποσο για να το παρεις μετρητα.τα 850 ειναι φυσιολογικο.δυστυχως δεν ξερω αν πχ η τηλεφωνικη επιταγη πλεον ειναι για να παρεις τα χρηματα στο χερι εν ετος 2022. θα μπορουσε να τα στειλει με 2000 τροπους  οποτε δεν ξερω αν χρησιμοποειται πλεον των ελτα ο τροπος.

υπαρχουν λεφτα στο λεπτο κτλ. τωρα αν αυτο που λεει οτι ειναι εταιρικος ο λογαριασμος τι να πω.δηλαδη super market δεν παει?απο καπου βγαζει λεφτα και καπου εχει καρτα. σε καθε περιπτωση μην στειλεις κατι πριν λαβεις τα λεφτα στο χερι αν η συναλλαγη εχει να κανει με πωληση προιοντος.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

35000 ειναι πολυ μεγαλο ποσο για να το παρεις μετρητα.τα 850 ειναι φυσιολογικο.δυστυχως δεν ξερω αν πχ η τηλεφωνικη επιταγη πλεον ειναι για να παρεις τα χρηματα στο χερι εν ετος 2022. θα μπορουσε να τα στειλει με 2000 τροπους  οποτε δεν ξερω αν χρησιμοποειται πλεον των ελτα ο τροπος.

υπαρχουν λεφτα στο λεπτο κτλ. τωρα αν αυτο που λεει οτι ειναι εταιρικος ο λογαριασμος τι να πω.δηλαδη super market δεν παει?απο καπου βγαζει λεφτα και καπου εχει καρτα. σε καθε περιπτωση μην στειλεις κατι πριν λαβεις τα λεφτα στο χερι αν η συναλλαγη εχει να κανει με πωληση προιοντος.

Όχι καμμια σχέση με πώληση προϊόντων 

Καταλαβαίνω τι εννοείς 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
19 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Όχι καμμια σχέση με πώληση προϊόντων 

Καταλαβαίνω τι εννοείς 

ειναι και κλειστα τα ελτα σημερα για να ρωτησεις.σε καθε περιπτωση καλο ειναι να λαβεις τα χρηματα στο χερι πριν κανεις οτιδηποτε.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, poulinos είπε

ειναι και κλειστα τα ελτα σημερα για να ρωτησεις.σε καθε περιπτωση καλο ειναι να λαβεις τα χρηματα στο χερι πριν κανεις οτιδηποτε.

Απλα θα τα παρω και τελος ....Δεν υπαρχει κατι αλλο . Αλλος μου τα χρωσταει και αυτος που θα μου τα στειλει του κανει εξυπηρετηση μονο .

Δημοσ.
2 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Απλα θα τα παρω και τελος ....Δεν υπαρχει κατι αλλο . Αλλος μου τα χρωσταει και αυτος που θα μου τα στειλει του κανει εξυπηρετηση μονο .

τοτε δεν νομιζω να σου λεει ψεμματα.και ακομα και λογαριασμο να ζητησουν τα ελτα δεν ειναι προβλημα.σε αντικαταβολες με courier παιζει αρκετα λογαριασμος τραπεζης

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ενημερωτικα μια χαρα πηρα τα χρηματα μετρητα απο ΕΛΤΑ με ενα κωδικο που μου εστειλε ο αποστολεας και την ταυτοτητα μου

Οπως με western union  ή moneygram.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ΕΛΤΑ ισως ειναι πιο καλα για απομακρυσμενες περιοχες που δεν εχουν τραπεζα κοντα 

Απο χωριο της Κρητης μου τα εστειλαν 

Δεν ξερω τι εξοδα πληρωσε .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιάννης Platano είπε

Τα ΕΛΤΑ ισως ειναι πιο καλα για απομακρυσμενες περιοχες που δεν εχουν τραπεζα κοντα 

Απο χωριο της Κρητης μου τα εστειλαν 

Τα Ελτα έχουν και western union.(αν ξέρουν να το κάνουν οι υπάλληλοι είναι άλλου παπα ευαγγέλιο) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Τα Ελτα έχουν και western union.(αν ξέρουν να το κάνουν οι υπάλληλοι είναι άλλου παπα ευαγγέλιο) 

Και χωρις αυτη μια χαρα εγινε η αποστολη /παραλαβη παντως.

Ακομα και να υπηρχε τραπεζα αν δεν ηταν ιδια με του παραληπτη ειχε εξοδα και καθυστεριση 2 ημερων για να εμφανιστουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...