Προς το περιεχόμενο

Φουλάρισμα από το μηδέν και παραπάνω λίτρα

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καπου ειναι ειναι το οκ
σε μένα χωράει 47 λίτρα μια μέρα τελείωνε η βενζίνη από ταξίδι (έλεγε ότι εχω άλλα 20 χιλομετρα 😅γκαριζε ένα αλαρμ μέσα οτι θα σβήσω φάση
πήγα έβαλα 49 χώρεσαν ουσιαστικά 46,8 μπήκαν στο κλακ (που σβήνει η μανικα και άλλα 2 και κάτι ψιλά μετά το κλακ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικό, το ποσοστό διαφοράς δεν είναι ίδιο σε όλα τα αυτοκίνητα, άλλο το ντεπόζιτο του smart, άλλο στο cayenne. Στο 40αρι θα παίρνει και ένα 10% έξτρα μέχρι το χείλος, δλδ 4 λίτρα ακόμα. Πολύ μεγαλύτερο ντεπόζιτο σε suv ή truck μπορεί να φτάνει και στο 15%. 

Για περισσότερα εδώ

Και φυσικά δεν υπάρχει στάνταρ κανόνας που τον ακολουθούν πιστά όλοι οι κατασκευαστές. 

22 ώρες πριν, Fan είπε

Εν συντομία

Άφησα το ντεπόζιτο σχεδόν να αδειάσει (ο υπολογιστής έγραφε ότι έχει μέσα καύσιμο για 40 χλμ) και πήγα να το φουλάρω σε βενζινάδικο, θέλοντας να τσεκάρω εάν κλέβει, γιατί βάζω συχνά εκεί.

Το ντεπόζιτο χωράει 60 λίτρα. Το πρατήριο μου έβαλε 61,5.

Έχουν πειράξει την αντλία ή απλώς τα ντεπόζιτα χωράνε λίγο παραπάνω από αυτό που λέει ο κατασκευαστής;

Το δικο μου 42λ. Το ειχα αφησει να πεσει αρκετα χαμηλα σε φαση που δεν κουνιοταν  καθολου η ενδειξη εκανα και συν 10χλμ!  Μεχρι το στομιο εγραψε η αντλια 39λ! 

23 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Το δικο μου 42λ. Το ειχα αφησει να πεσει αρκετα χαμηλα σε φαση που δεν κουνιοταν  καθολου η ενδειξη εκανα και συν 10χλμ!  Μεχρι το στομιο εγραψε η αντλια 39λ! 

Δηλαδή σου έβαλε παραπάνω από όσα έγραψε η αντλία;

εαν γεμιζεις παντα το αμαξι σου οταν αναβει η ρεζερβα τοτε παιρνει παντα το ιδιο (+ - μισο λιτρο).αρα δοκιμαζεις διαφορετικα βενζιναδικα και πρεπει να εχουν ολα τα ιδια λιτρα.εαν καποιο εχει αποκλιση πετυχες το λαμογιο.προσεχουμε τα πολυ φθηνα μαγαζια....επεισης η νομιμη αποκλιση της αντλιας ειναι της ταξεως του 0,01%

τελος προσοχη στις μετρησεις οσοι εχουν scoda και VW γιατι εχουν διακοπτακι στο λαιμο που μπαινει η αντλια της βενζινης και απελεφθερωνει τον αερα με αποτελεσμα να γεμιζει μεχρι απανω το ντεποζιτο και να φαινονται +5 λιτρα.

αυτα απο 1 πρωην βενζινα :)

2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Δηλαδή σου έβαλε παραπάνω από όσα έγραψε η αντλία;

Οχι ισα-ισα μια χαρα εγραψε η αντλια!  Απλα  για να εχεις καλυτερη συγκριση για το ποσο κλεβει η αντλια καλυτερα παντα να στο γεμιζουν μεχρι το στομιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...