XarisArgy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Stavroulami είπε Αν ξανά διαβάσεις το κείμενο σου και γενικά τις απαντήσεις θα καταλάβεις! Τέλος πάντων 🙄 Αν μπορουσα να καταλαβω απο μονος μου θα το ειχα καταλαβει ηδη, οποτε αυτο που λες δεν βγαζει νοημα. Εξηγησε το μου εσυ λοιπον που το εχεις καταλαβει. 1
Uptheirons Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Προτεινω επισης να ασχοληθεις με τον Τουρισμο. Υπαρχει τεραστια ζητηση για εποχικο προσωπικο και πολλα ποστα στα ξενοδοχεια που μπορεις να σκεφτεις. 1
XarisArgy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, Stavroulami είπε Αν ξανά διαβάσεις το κείμενο σου και γενικά τις απαντήσεις θα καταλάβεις! Τέλος πάντων 🙄 Λοιπον?
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Οι δικοί σου τι λενε;Πως την βγαζεις οικονομικά τώρα; 1
Stavroulami Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Αν μπορουσα να καταλαβω απο μονος μου θα το ειχα καταλαβει ηδη, οποτε αυτο που λες δεν βγαζει νοημα. Εξηγησε το μου εσυ λοιπον που το εχεις καταλαβει. Αρχικά διακρίνω ένα υφακι ειρωνείας μην ζητάς βοήθεια και όταν ακούς διαφορετική γνώμη ή μια άποψη που δεν σου αρέσει παρεξηγείς τον άλλον. Δεν έχει καμία όρεξη ο άλλος να τσακωθεί μαζί σου μεσημεριατικα... να σου δώσει την δική του άποψη θέλει.Απλά θεωρώ πως ίσως δεν έχεις καλή ψυχολογία από όλα αυτά που έχεις γράψει.Κανεις μας όταν ξεκίνησε δουλειά δεν ήταν καλός σε κάτι αλλά μάθαμε ούτε όμως παρουσιάζαμε τον εαυτό μας ως άχρηστο. Δεν είμαι καλός εδώ δεν είμαι καλός εκεί ε έτσι λογικό μου ακούγεται κανένας δεν θα σε πάρει για δουλειά.Πισω από τα λόγια που λέμε παίζει μεγάλο ρόλο η αντίληψη μας και η ψυχολογία μας περί του θέματος.Και άχρηστος να είσαι στα μαθηματικά ας πούμε στις μέρες μας ανετα μπορείς να δουλέψεις ταμείο.Εγω ας πούμε δούλεψα και δεν ηξερα πως να κάνω μια αφαίρεση.Οσο για το ότι δεν θες να συναναστραφείς με κόσμο προσπαθώ να σου πω πως όλα είναι στο μυαλό και αυτοί απλοί άνθρωποι σαν εσένα είναι. Και πολύ ομιλητικός να μην είσαι δεν πειράζει! Αν δεν προσπαθήσεις πως θα ξέρεις ; 2
SB_1957 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Uptheirons είπε Ναι ειναι οντως στεναχωρο αλλα συμβαινει ολο και περισσοτερο. Τεινω να πιστευω οτι παλαιοτερα οταν ειχαμε ζορια ειχαμε και φιλους κοντα μας να τα πουμε. Κι αυτοι ακουγανε. Ουτε χλευαζαν ουτε τιποτα. Τα λεγες ξαλαφρωνες σηκωνοσουν και ριχνοσουν στη "μαχη". Παει τωρα να πει ο αλλος τον προβληματισμο του ή το προβλημα του και ξεκιναει το bullying. Και καταληγεις να σε τρωει το σαρακι. Λες αστο καλυτερα. Το ανησυχητικο ειναι οτι οταν εμφανιστει καποιος πιο χαμηλων τονων πιο ταλαιπωρημενος πιο ευκολο θυμα βρε αδερφε μαζευομαστε κι αρχιζουν οι σφαλιαρες. Για να πεσει πιο κατω. Λες και ξερουμε τι αντεχει και τι δεν αντεχει ο καθενας και ποια ειναι τα ορια του. Δεν είναι τωρινό φαινόμενο το bullung, παιδιά. Δυστυχώς όσο πιο πίσω πάμε χρονικά τόσο χειρότερες ήταν οι συμπεριφορές και οι αντιδράσεις απέναντι στους διαφορετικούς και αδύναμους κάθε μορφής, από σχεδόν όλους, ακόμη και από την οικογένεια. Σήμερα υπάρχει αντίδραση και κατακραυγή για το bulling και υπάρχουν νόμοι και πρόνοιες για να αλλάξουν τέτοιες συμπεριφορές. Η επικρατούσα πολιτική ορθότητα απαγορεύει πλέον πάρα πολλά από αυτά που κάποτε θεωρούνταν φυσιολογικά. Η διαφορά είναι ότι σήμερα μαθαίνονται ακαριαία τα πάντα όσα συμβαίνουν και γι'αυτό νομίζουμε ότι είναι χειρότερα. Αλλά και επειδή ανέκαθεν το χειρότερο πρόβλημα είναι αυτό που βιώνεις και όχι αυτό που βιώνουν ή βίωσαν κάποιοι άλλοι.
XarisArgy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Stavroulami είπε Αρχικά διακρίνω ένα υφακι ειρωνείας μην ζητάς βοήθεια και όταν ακούς διαφορετική γνώμη ή μια άποψη που δεν σου αρέσει παρεξηγείς τον άλλον. Δεν έχει καμία όρεξη ο άλλος να τσακωθεί μαζί σου μεσημεριατικα... να σου δώσει την δική του άποψη θέλει.Απλά θεωρώ πως ίσως δεν έχεις καλή ψυχολογία από όλα αυτά που έχεις γράψει.Κανεις μας όταν ξεκίνησε δουλειά δεν ήταν καλός σε κάτι αλλά μάθαμε ούτε όμως παρουσιάζαμε τον εαυτό μας ως άχρηστο. Δεν είμαι καλός εδώ δεν είμαι καλός εκεί ε έτσι λογικό μου ακούγεται κανένας δεν θα σε πάρει για δουλειά.Πισω από τα λόγια που λέμε παίζει μεγάλο ρόλο η αντίληψη μας και η ψυχολογία μας περί του θέματος.Και άχρηστος να είσαι στα μαθηματικά ας πούμε στις μέρες μας ανετα μπορείς να δουλέψεις ταμείο.Εγω ας πούμε δούλεψα και δεν ηξερα πως να κάνω μια αφαίρεση.Οσο για το ότι δεν θες να συναναστραφείς με κόσμο προσπαθώ να σου πω πως όλα είναι στο μυαλό και αυτοί απλοί άνθρωποι σαν εσένα είναι. Και πολύ ομιλητικός να μην είσαι δεν πειράζει! Αν δεν προσπαθήσεις πως θα ξέρεις ; Μου λες οτι βγαζω τον εαυτο μου αχρηστο επειδη ανεφερα τις ξεκαθαρες αδυναμιες που εχω? Γιατι εγω αυτο το βλεπω απλα σαν να ειμαι ρεαλιστης. 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οι δικοί σου τι λενε;Πως την βγαζεις οικονομικά τώρα; Πως να τα βγαζω, με μηδενικες απαιτησεις και υπομονη.
Stavroulami Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Μου λες οτι βγαζω τον εαυτο μου αχρηστο επειδη ανεφερα τις ξεκαθαρες αδυναμιες που εχω? Γιατι εγω αυτο το βλεπω απλα σαν να ειμαι ρεαλιστης. Οκευ οκευ συγγνώμη απλα εγώ σου είπα τι κατάλαβα από όσα διάβασα! Μπορεί να παρεξήγησα γίνεται ξέρεις αυτό στον γραπτό λόγο! Παρόλαυτα θα σου πω να προσπαθήσεις να δουλέψεις και σε δουλειές που να μην σου αρέσουν πολύ έστω για να δεις πως είναι καμιά φορά λέμε δεν μ'αρέσει αυτό και μετά αλλάζουμε άποψη. Άλλωστε το πιο σημαντικό είναι και τα οικονομικα...δεν ξέρω πως βγαίνεις οικονομικά (από γονείς , φίλους κλπ) ποιος σε βοηθάει αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί να δουλέψεις.Οποτε προσπάθησε να προσαρμοστείς λίγο ή να φτιάξεις κάτι δικό σου. Που δεν θα έχεις κανέναν πανω από το κεφάλι σου και να σου δημιουργεί πρόβλημα στην δουλεια σου! Πίεση σίγουρα θα εχεις σε ότι και αν ασχοληθείς! (Αν και εγώ αυτά που λες δεν τα θεωρώ αδυναμίες σου όλοι πάνω κάτω τα έχουμε.) Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από Stavroulami 1
XarisArgy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Stavroulami είπε Οκευ οκευ συγγνώμη απλα εγώ σου είπα τι κατάλαβα από όσα διάβασα! Μπορεί να παρεξήγησα γίνεται ξέρεις αυτό στον γραπτό λόγο! Παρόλαυτα θα σου πω να προσπαθήσεις να δουλέψεις και σε δουλειές που να μην σου αρέσουν πολύ έστω για να δεις πως είναι καμιά φορά λέμε δεν μ'αρέσει αυτό και μετά αλλάζουμε άποψη. Άλλωστε το πιο σημαντικό είναι και τα οικονομικα...δεν ξέρω πως βγαίνεις οικονομικά (από γονείς , φίλους κλπ) ποιος σε βοηθάει αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί να δουλέψεις.Οποτε προσπάθησε να προσαρμοστείς λίγο ή να φτιάξεις κάτι δικό σου. Που δεν θα έχεις κανέναν πανω από το κεφάλι σου και να σου δημιουργεί πρόβλημα στην δουλεια σου! Πίεση σίγουρα θα εχεις σε ότι και αν ασχοληθείς! Το οτι θα κανω δουλειες που δεν μου αρεσουν ειναι πολυ πιθανο, δεν σημαινει αυτο ομως οτι δεν θα πρεπει να εχω καποια καθοδηγηση, καποιες ιδεες και να ξερω τις επιλογες μου πριν μπω στον επαγγελματικο κοσμο. 1
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Ναι οκ, εφυγες κι εσυ Εγω να μεινω;
XarisArgy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εγω να μεινω; Εαν δεν αναφερεσαι σε πραγματα στα οποια ηδη εχω απαντησει χιλιες φορες μεινε. Εαν οχι, μπορεις να πας με τα αλλα NPC Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από XarisArgy 1
Stavroulami Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, XarisArgy είπε Το οτι θα κανω δουλειες που δεν μου αρεσουν ειναι πολυ πιθανο, δεν σημαινει αυτο ομως οτι δεν θα πρεπει να εχω καποια καθοδηγηση, καποιες ιδεες και να ξερω τις επιλογες μου πριν μπω στον επαγγελματικο κοσμο. Μα φυσικά!!! Ίσως να χρειαστεί και να αλλάξεις πολλές δουλειές μέχρι να βρεις αυτό που πραγματικά θες και ούτε πρέπει να ζοριζεσαι πολύ από την δουλειά σου γιατί ούτε καλες αποδώσεις θα έχεις αν δεν σαρέσει αυτό που κάνεις ούτε καλά ψυχικά θα είσαι!!! Επίσης πρέπει να ξέρεις τι θες δηλαδή που ακριβώς θες να δουλέψεις και να το προσπαθήσεις!! Μπορεί να φας πολλές απορρίψεις αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι! Και καθοδήγηση και άποψη και απορίες πρέπει να έχεις! Δεν είπα κάτι σε αυτό. 1
StamTheMan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, XarisArgy είπε Εαν δεν αναφερεσαι σε πραγματα στα οποια ηδη εχω απαντησει χιλιες φορες μεινε. αν συνεχισεις παντως με αυτο το φερσιμο,θα κλειδωθει το thread. Πηρες πολλες απαντησεις,δε σου αρεσει καμια,τι θες να σου πουμε; 2
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, XarisArgy είπε Δυστυχως μου φαινεται οτι εχετε χασει την μπαλα τελειως κρινοντας απο τις απαντησεις σας, και η αληθεια ειναι οτι το ψηλοπεριμενα, γιατι εχει γινει συνηθεια να παιρνετε ενα κειμενο η καποια σχολια, να διαβαζετε το κομματακι που γουσταρετε αποκλειστικα, και μετα απο αυτο το κομματακι να βγαζετε το δικο σας συμπερασμα, οπως ακριβως γουσταρετε εσεις να ειναι πλασμενο. Δεν απαιτησα ποτέ τιποτα, ειπα τι προτιμω, ειπα οτι θα προτιμουσα μια ησυχη δουλεια οπου δεν εχω επαφη με κοσμο η πολλους συναδελφους/αφεντικα, δεν ζητησα να ειμαι διευθυντης η CEO, και δεν ζητησα να βολευτω σε κανενα γραφειακι και να μου φερνουν καφεδακι μερα μπαινει μερα βγαινει. Ειπα ξεκαθαρα οτι ο κοσμος δεν ειναι τελειος για αυτο και θα δουμε στην πορεια τι θα τυχει, ζητησα ιδεες γιατι χρειαζομαι καθοδηγηση, ανεφερα τι μπορω να κανω και τι δεν μπορω να κανω, και για μια ακομα φορα ειπα οτι θα προτιμουσα (λεξη κλειδι προτιμουσα) μια δουλεια οπου δεν συναναστρεφομαι με κοσμο. Τωρα επειδη εσεις δεν εχετε δουλεψει ποτε σας πουθενα περα απο σερβιτορος, ντελιβερας και ταμειο, και επειδη δεν ειχατε ποτε τα @@ να ζητησετε αυτα που θελατε, δεν σημαινει οτι δεν θα το κανει κανεις αλλος απο συμπονια, ουτε σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλες δουλειες. Βλεπετε ξαφνικα εναν ανθρωπο με καποιες προτιμησεις και ιδιαιτεροτητες, που θελει λιγο να το ψαξει, που γνωριζει τον εαυτο του, και πεφτετε να τον φατε σαν να ειναι μαγισσα στον μεσαιωνα, εμενα αυτο μου δειχνει απωθημενα και τυψεις. Τελος, ειπα οτι δεν υπαρχει χρονος και περιθωριο για διαβασμα, επειδη λογικα, ειτε το ξεχασατε ειτε το γραψατε σε ενα σημειο του σωματος που δεν πολυβλεπει ο ηλιος, αυτη την στιγμη σπουδαζω ηδη, εχω αλλον εναν χρονο, εχω να κανω πρακτικη, και εχω να παω και στρατο. Εγω προσωπικα δεν μπορω να αρχιζω παλι σπουδες στα 23 μου και στα 24, δεν εχω το κουραγιο και εχω φαει πολλα χρονια σε γυμνασιο και λυκειο λογω του οτι εμενα στην ιδια ταξη για λογους υγειας, και με τα χιλια ζορια εκανα υπερπροσπαθεια να τα παω καλα στο ΙΕΚ, εχω βαρεθει το διαβασμα και τις εξεταστικες, θελω να τελειωσω αυτο που κανω και να ξεκινησω δουλεια, αληθινη δουλεια. Και κατι ακομα, δεν εχω ψυχολογικα, και οι προτιμησεις που ανεφερα στο πρωτο ποστ μου δεν εμφανιζουν κανενα ψυχολογικο. Ειχα καποια θεματα στο παρελθον τα οποια ειχα την καλοσυνη και την ευγενεια να μοιραστω με αγνωστους, το οποιο δεν ειμαι καν υποχρεωμενος να κανω και το οποιο ο μεσος ανθρωπος θα προτιμουσε να μην κανει, επειδη ακριβως θα προκαλεσει αυτη την παρεξηγηση που γινεται εδω και την ασχετοσυνη, και επειδη ετυχε εγω και εκατομμυρια αλλα ατομα στον κοσμο να ειχαμε αντιμετωπισει καταθλιψη και καποια αλλα θεματα στο παρελθον, ξαφνικα ειναι ολοι γιατροι και ξερουν ακριβως τι χρειαζομαι, ξερουν αν θελω αλλη θεραπεια, ξερουν τι χαπια πρεπει να παρω, η ξερουν οτι πρεπει να βγαλω τον σκασμο και να μην ζηταω τιποτα, οσο και αν αυτο με κανει να νιωσω ασχημα στην δουλεια που θα κανω. Λυπαμαι πολυ μαγκες αλλα νομιζω θα συμφωνησω με την γνωμη των γιατρων σε αυτη την περιπτωση και θα πω πως ειμαι μια χαρα, ευχαριστω για το ενδιαφερον, και την επομενη φορα που θελετε να μου δωσετε καποια γνωματευση, στειλτε ενα πτυχιο πρωτα για καλο και για κακο, οχι τιποτα αλλο για να ειμαστε καλυμμενοι. Υ.Γ Αναρωτιεμαι πραγματικα, εγω μπορει να ειχα θεματα για τα οποια εκανα θεραπεια και δοξα το θεο τα παλεψα, αυτοι που προσπαθουν να μου φορτωσουν κι αλλα, εχουν παει ποτε να δουν σε τι κατασταση ειναι? Μπορουν να πουν με αυτοπεποιθηση οτι τους εχουν δει ειδικοι και εχουν τσεκαρει οτι ειναι οκ? Γιατι εγω για τον εαυτο μου το θεωρω πλεονεκτημα, και κατι μου λεει οτι το 90% δεν μπορει να πει με σιγουρια το ιδιο. Εχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Οι απαντήσεις που έλαβες είναι ανάλογες του περιεχομένου που έγραψες. Αν από τις απαντήσεις εσυ κατάλαβες αυτά που έγραψες τώρα, τότε εσύ έχεις πρόβλημα αντίληψης και όχι οι υπόλοιποι. Για να τελειώνω, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και πάλι το 2/3 της απάντησης σου διάβασα γιατί το περιεχόμενο που φαίνεται ανούσιο. Τα γραφόμενα σου μου θυμίζουν κάτι σαν να λέει ένα παιδάκι συνέχεια ότι θέλει να φάει παγωτό, να του λένε οι γονείς του ότι δεν γίνεται γιατί δεν έχουμε τώρα και μετά όταν οι γονείς βαριούνται να λένε τα ίδια και τα ίδια τότε αυτό να απαντάει ότι λάθος κάνετε δεν καταλάβατε τι έλεγα, εγώ δεν σας ζήτησα παγωτό αλλά κάτι άλλο. Δυο τρεις συμβουλές από μένα χωρίς να συμμετάσχω ξανά σε αυτό το thread. Τελείωσε το ΙΕΚ και τον στρατό. Μετά αναζητάς δουλειά στο αντικείμενο σου. Αν δεν βρεις εκεί τότε ψάχνεις μια οποιαδήποτε άλλη δουλειά χωρίς κριτήρια, θα κάτσεις σε όποια δουλειά βρεις, θα υπομείνεις μέχρι τελικής πτώσης σε ταλαιπωρία, αφεντικά, πελάτες, ωράρια κτλ, να απαιτήσεις οπωσδήποτε να μπαίνουν τα ένσημα, όλα τα άλλα τα κρίνει ο εργοδότης. Αν καταρρεύσεις σωματικά η ψυχολογικά τότε παραιτεισαι και αναζητάς αλλού και πάλι από την αρχή, κάποια στιγμή κατά τα 35 θα έχεις γίνει σκληροπετσος και θα κατασταλάξεις σε τι αντέχεις τι όχι, τι βρήκες που σου άρεσε, ποιο αφεντικό είναι λιγότερο κακο από το άλλο. Οτιδήποτε άλλη επιλογή απλά θα σε οδηγήσει για χάσιμο χρόνου. Οοσν αφορά την κριτική σου, δεν μπορείς να ξέρεις ο καθένας μας τι έχει κάνει στην ζωή του, αν δούλεψε πολύ, λίγο η καθόλου. Το κοινό συμπέρασμα που βγαίνει από όλους μας, εργατικούς η τεμπελιδες, έμπειρους η άπειρους, είναι ότι αν δεν φτύσεις αίμα, κόπο και ιδρώτα προκοπή δεν έχει, δεν καταλήγεις πουθενά. 1
XarisArgy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε αν συνεχισεις παντως με αυτο το φερσιμο,θα κλειδωθει το thread. Πηρες πολλες απαντησεις,δε σου αρεσει καμια,τι θες να σου πουμε; Με απειλεις? Και ποιο ακριβως ειναι το φερσιμο, και που ειδες οτι δεν μου αρεσει καμια απαντηση? 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Εχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Οι απαντήσεις που έλαβες είναι ανάλογες του περιεχομένου που έγραψες. Αν από τις απαντήσεις εσυ κατάλαβες αυτά που έγραψες τώρα, τότε εσύ έχεις πρόβλημα αντίληψης και όχι οι υπόλοιποι. Για να τελειώνω, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και πάλι το 2/3 της απάντησης σου διάβασα γιατί το περιεχόμενο που φαίνεται ανούσιο. Τα γραφόμενα σου μου θυμίζουν κάτι σαν να λέει ένα παιδάκι συνέχεια ότι θέλει να φάει παγωτό, να του λένε οι γονείς του ότι δεν γίνεται γιατί δεν έχουμε τώρα και μετά όταν οι γονείς βαριούνται να λένε τα ίδια και τα ίδια τότε αυτό να απαντάει ότι λάθος κάνετε δεν καταλάβατε τι έλεγα, εγώ δεν σας ζήτησα παγωτό αλλά κάτι άλλο. Δυο τρεις συμβουλές από μένα χωρίς να συμμετάσχω ξανά σε αυτό το thread. Τελείωσε το ΙΕΚ και τον στρατό. Μετά αναζητάς δουλειά στο αντικείμενο σου. Αν δεν βρεις εκεί τότε ψάχνεις μια οποιαδήποτε άλλη δουλειά χωρίς κριτήρια, θα κάτσεις σε όποια δουλειά βρεις, θα υπομείνεις μέχρι τελικής πτώσης σε ταλαιπωρία, αφεντικά, πελάτες, ωράρια κτλ, να απαιτήσεις οπωσδήποτε να μπαίνουν τα ένσημα, όλα τα άλλα τα κρίνει ο εργοδότης. Αν καταρρεύσεις σωματικά η ψυχολογικά τότε παραιτεισαι και αναζητάς αλλού και πάλι από την αρχή, κάποια στιγμή κατά τα 35 θα έχεις γίνει σκληροπετσος και θα κατασταλάξεις σε τι αντέχεις τι όχι, τι βρήκες που σου άρεσε, ποιο αφεντικό είναι λιγότερο κακο από το άλλο. Οτιδήποτε άλλη επιλογή απλά θα σε οδηγήσει για χάσιμο χρόνου. Οοσν αφορά την κριτική σου, δεν μπορείς να ξέρεις ο καθένας μας τι έχει κάνει στην ζωή του, αν δούλεψε πολύ, λίγο η καθόλου. Το κοινό συμπέρασμα που βγαίνει από όλους μας, εργατικούς η τεμπελιδες, έμπειρους η άπειρους, είναι ότι αν δεν φτύσεις αίμα, κόπο και ιδρώτα προκοπή δεν έχει, δεν καταλήγεις πουθενά. Δεν επρεπε να διαβασεις ουτε το 1/3 παλικαρι μου, αστο μην κουραζεσαι, αδικο ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις