Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, XarisArgy είπε Καλησπέρα. Είμαι 21 και χρειαζομαι βοηθεια σχετικα με την ευρεση εργασιας. Ειναι ειδικη περιπτωση γιατι δεν εχω καμια απολυτως εμπειρια, δεν νομιζω πως εχουν σημασια οι λογοι οι οποιοι ειναι πολλοι. Το θεμα ειναι οτι ψαχνω κατι επιτελους να κανω μεχρι να τελειωσω τις σπουδες μου στο *ΙΕΚ και το βρισκω υπερβολικα δυσκολο, συγκεκριμενα ψαχνω για κατι που εννοειται δεν απαιτει προυπηρεσια, που δεν εχει να κανει με διαχειριση χρηματων (ταμειο, σερβις, οτιδηποτε παρομοιο), για πρωινες ωρες, να μην απαιτει εκπληρωμενη στρατιωτικη θητεια (απο την οποια εχω αναβολη μεχρι το 24), και να μην απαιτει διπλωμα οδηγησης η μεσο μεταφορας (γιατι δεν παιζει φραγκο), και *κατα προτιμηση* να μην εχει να κανει με κοσμο/πελατεια γιατι δεν ειμαι εξωστρεφης καθολου και δεν ειναι κατι που μπορω να αλλαξω οσο κι αν εχω προσπαθησει, πιστευω πως δεν ειναι καλο ουτε για εμενα που θα ερχομαι σε δυσκολη θεση ουτε για τον πελατη που θα περιμενει εξυπηρετηση απο εναν μαντραχαλο που δεν χαμογελαει ουτε και να τον πληρωναν (για να χαμογελασει) και συνεπως για την εικονα της εκαστοτε εγκαταστασης/καταστηματος. Τι εχω? Οχι πολλα, απολυτηριο λυκειου, αριστη γνωση αγγλικων με πτυχια, καλη γνωση υπολογιστων χωρις πτυχιο, θεληση για να αποκτησω εμπειρια, και δεν μιλαω πολυ αν δεν μου μιλανε. Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα κατι σχετικα ησυχο, χωρις καποιον πανω απο το κεφαλι μου να φωναζει και να τα βαζει μαζι μου για το παραμικρο λαθος, γιατι λογω ψυχολογικων παραγοντων δεν μπορω να το αντεξω και μου ειναι δυσκολο να μην αντιδρασω (τα εχω ζησει με δασκαλους, καθηγητες και αλλα ατομα στον ρολο του αφεντικου), ειναι μια σημαντικη ανησυχια αυτη, αλλα φυσικα δεν ζουμε σε εναν τελειο κοσμο και απλα θα δουμε στην πορεια πως θα πανε αυτα. Παντως χιλιες φορες να μετακινω κουτια σε μια αποθηκη ολη μερα παρα να στεκομαι πισω απο ενα ταμειο χαμογελωντας σε αγνωστους. *Οι σπουδες μου στο ΙΕΚ δεν εχουν καμια σχεση με θεσεις μερικης απασχολησης ή γενικα κατι που θα μπορουσα να κανω χωρις πιστοποιηση (Φυλαξη). Υπαρχουν ελπιδες για κατι που ανταποκρινεται στα παραπανω η σφιγγω το ζωναρι και περιμενω αλλο 1 χρονο για την πρακτικη? Από ότι βλέπω στο προφίλ σου είσαι από "Μεσσηνία - Καλαμάτα" δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτείς όλη η περιοχή σου έχει μπει στο αρχαιολογικό μουσείο να είναι καλά κάποιος ονόματι "σαμαράς" δεν ξέρω αν σου θυμίζει κάτι Εγώ στην θέση σου θα κοιτούσα προς δημόσιο μεριά αν θες κάτι το σίγουρο και μόνιμο Καθώς αν ψάξεις προς ιδιωτικό μόνο σερβιτόρος/διανομέας προβλέπω να βρεις Δεν ξέρω τώρα στην περιοχή σου ίσως έχουν ανάγκη π.χ. τα σούπερ μάρκετ. "Ενημέρωση" Αν τώρα περιμένεις...μπορείς να επενδύσεις π.χ. στο να βγάλεις επαγγελματική άδεια οδήγησης για φορτηγά (καθώς π.χ. στην Ιταλία ζητούν οδηγούς και πληρώνουν πάρα πολύ καλά) και δεν έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από ikorolis
Uptheirons Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Προσωπικα θα επενδυα σε επαγγελματικο διπλωμα οδηγησης 3ης κατηγοριας. Τελειωνεις και στρατιωτικο κι εφυγες για ταξιδια. Φυλαξη αρχ. χωρων σορρυ αλλα θα κοψεις φλεβες. Ασχετα τι μαθαινεις στο πρακτικο μερος ειναι φρικη. Το εκανα για 2 μηνες στα 19. Αλλα αν σου ταιριαξει παω πασο. Αν δεν εχουμε τιποτα καλο να πουμε ας μην πουμε τιποτα. Τα ελεγε κι ο Πλατωνας. Ο καθε ανθρωπος δινει την δικη του μαχη.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 με στεναχωρεί / προβληματίζει και με κάνει να αναρωτιέμαι το γεγονός ότι άνθρωποι (σαν τον συνομιλητή μας που ξεκίνησε αυτό το θέμα) μικρής ηλικίας έχουν την ανάγκη από φάρμακα και ειδικούς επιστήμονες/γιατρούς γύρω από ψυχολογικά/ψυχιατρικά θέματα αναρωτιέμαι γιατί στην ηλικία των 50 χρονών που είμαι μπορεί να ζω χαλαρά και με ηρεμία αλλά όταν διαβάζω τέτοια μηνύματα σαν του συνομιλητή μας τα οποία με κάνουν να θυμάμαι τι πέρασα στην δική μου ζωή η οποία μου έδειξε το άγριο/σκληρό της πρόσωπο όσο δεν πάει ... τι θα έκαναν αν ερχόντουσαν αντιμέτωποι άνθρωποι σαν τον συνομιλητή μας. θα κατέληγαν σε κλινική με φάρμακα και γιατρούς ή θα αυτοκτονούσαν? γιατί εγώ μετά από όλα αυτά τα άγρια/σκληρά που πέρασα υπήρξα νικητής και μέχρι τώρα ούτε φάρμακα παίρνω ούτε επιστήμονες/γιατρούς χρειάστηκα. 15 λεπτά πριν, Uptheirons είπε Προσωπικα θα επενδυα σε επαγγελματικο διπλωμα οδηγησης 3ης κατηγοριας. Τελειωνεις και στρατιωτικο κι εφυγες για ταξιδια. Φυλαξη αρχ. χωρων σορρυ αλλα θα κοψεις φλεβες. Ασχετα τι μαθαινεις στο πρακτικο μερος ειναι φρικη. Το εκανα για 2 μηνες στα 19. Αλλα αν σου ταιριαξει παω πασο. Αν δεν εχουμε τιποτα καλο να πουμε ας μην πουμε τιποτα. Τα ελεγε κι ο Πλατωνας. Ο καθε ανθρωπος δινει την δικη του μαχη. Αν ζούσε ο Περικλής - Πλάτωνας και άλλοι πρόγονοι μας και αρχαίοι ήρωες της ιστορίας μας και έβλεπε τα τωρινά χάλια των Ελλήνων ή Ελληναράδων πίστεψε με θα έλεγε στον "ΚΙΜ" πάτα το άτιμο το κουμπί να τελειώνουμε...
XarisArgy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ikorolis είπε με στεναχωρεί / προβληματίζει και με κάνει να αναρωτιέμαι το γεγονός ότι άνθρωποι (σαν τον συνομιλητή μας που ξεκίνησε αυτό το θέμα) μικρής ηλικίας έχουν την ανάγκη από φάρμακα και ειδικούς επιστήμονες/γιατρούς γύρω από ψυχολογικά/ψυχιατρικά θέματα αναρωτιέμαι γιατί στην ηλικία των 50 χρονών που είμαι μπορεί να ζω χαλαρά και με ηρεμία αλλά όταν διαβάζω τέτοια μηνύματα σαν του συνομιλητή μας τα οποία με κάνουν να θυμάμαι τι πέρασα στην δική μου ζωή η οποία μου έδειξε το άγριο/σκληρό της πρόσωπο όσο δεν πάει ... τι θα έκαναν αν ερχόντουσαν αντιμέτωποι άνθρωποι σαν τον συνομιλητή μας. θα κατέληγαν σε κλινική με φάρμακα και γιατρούς ή θα αυτοκτονούσαν? γιατί εγώ μετά από όλα αυτά τα άγρια/σκληρά που πέρασα υπήρξα νικητής και μέχρι τώρα ούτε φάρμακα παίρνω ούτε επιστήμονες/γιατρούς χρειάστηκα. Θα σε γλιτωσω απο τον κοπο να προβληματιστεις λεγοντας σου οτι δεν εχεις περασει σκληροτερες καταστασεις απο εμενα, και χωρις να θελω να κανω αυτο το θεμα καποιου ειδους διαγωνισμο, αν το συζητουσαμε καπου πιο ιδιαιτερως, θα σου το αποδεικνυα αρκετα ευκολα. Οσον αφορα τα φαρμακα, δεν τα πηρα για πανω απο 3 χρονια κυριως γιατι δεν ειχαν καποιο οφελος, και καταφερα να τα βγαλω καλυτερα περα χωρις αυτα. Γενικα βασει της εμπειριας μου δεν προτεινω τα φαρμακα σαν πρωτη, η δευτερη λυση, παρα μονο τελευταια. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από XarisArgy
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 58 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Εχω αρχισει και κοιταω σε βενζιναδικα αλλα με φανταριλικι να εκρεμει δυσκολο πολυ συγνωμη αλλά το φανταριλίκι που σε δυσκολευει;Σε 2 χρόνια που θα πας; Μονος σου βρίσκεις δυσκολίες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, XarisArgy είπε Θα σε γλιτωσω απο τον κοπο να προβληματιστεις λεγοντας σου οτι δεν εχεις περασει σκληροτερες καταστασεις απο εμενα, και αν το συζητουσαμε καπου πιο ιδιαιτερως, θα σου το αποδεικνυα αρκετα ευκολα. Οσον αφορα τα φαρμακα, δεν τα πηρα για πανω απο 3 χρονια κυριως γιατι δεν ειχαν καποιο οφελος, και καταφερα να τα βγαλω καλυτερα περα χωρις αυτα. Πάντα με σεβασμό και εκτίμηση προς εσένα Πιστεύεις στην ηλικία που βρίσκεσαι ότι έχεις περάσει αυτά που έχω περάσει εγώ που τώρα είμαι 50 χρονών Συγνώμη αλλά πίστεψε με αν πέρναγες το 1/3 από αυτά που έχω περάσει εγώ στην ζωή μου Όχι χάπια θα έπαιρνες ή γιατρούς θα έβλεπες μην σου πω ότι θα ήσουν σε κλινική τώρα Άκουσε με κάτι ξέρω που στα λέω
XarisArgy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ikorolis είπε Πάντα με σεβασμό και εκτίμηση προς εσένα Πιστεύεις στην ηλικία που βρίσκεσαι ότι έχεις περάσει αυτά που έχω περάσει εγώ που τώρα είμαι 50 χρονών Συγνώμη αλλά πίστεψε με αν πέρναγες το 1/3 από αυτά που έχω περάσει εγώ στην ζωή μου Όχι χάπια θα έπαιρνες ή γιατρούς θα έβλεπες μην σου πω ότι θα ήσουν σε κλινική τώρα Άκουσε με κάτι ξέρω που στα λέω Ναι, το πιστευω. Για την ακριβεια δεν πιστευω οτι εχω περασει αυτα που εχεις περασει εσυ, γιατι δεν ειμαστε ο ιδιος ανθρωπος, πιστευω οτι εχω περασει πολυ χειροτερα, και το πιστευω με απολυτη σιγουρια. Η αληθεια ειναι οτι αν ειχα την ιδια σιγουρια σε εναν γκρεμο, θα επεφτα απο κατω χωρις κανεναν φοβο. Καποια αλλη ερωτηση? 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε συγνωμη αλλά το φανταριλίκι που σε δυσκολευει;Σε 2 χρόνια που θα πας; Μονος σου βρίσκεις δυσκολίες. Δωσε μου λιγο να καταλαβω, νομιζεις οτι εγω λεω "αχ μωρε εχω να παω φανταρος, δεν εχει νοημα να προσπαθησω να δουλεψω σε βενζιναδικο", αυτο καταλαβες? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από XarisArgy
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε συγνωμη αλλά το φανταριλίκι που σε δυσκολευει;Σε 2 χρόνια που θα πας; Μονος σου βρίσκεις δυσκολίες. Ακριβώς Ο συνομιλητής μας θα πρέπει να καταλάβει όσο εκκρεμούν οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του (ή τις κάνει ή παίρνει απαλλαγή από αυτές εφόσον μπορεί και υπάρχουν οι προυποθέσεις) και όσο εκκρεμούν οι σπουδές του δεν μπορεί να βρει "μόνιμη" εργασία άρα ψάχνει κάτι το προσωρινό μέχρι να τελειώσουν οι υποχρεώσεις του προσωρινή εργασία είναι το βενζινάδικο , η αποθήκη ενός σούπερ μάρκετ (υπό προυποθέσεις) , κτλ... όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του τότε ψάχνει κάτι το μόνιμο βάση των προσόντων που διαθέτει αν και όπως λέει ο συνομιλητής και φίλος Βασίλης προς Δημόσιο μεριά τον κόβω.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Δωσε μου λιγο να καταλαβω, νομιζεις οτι εγω λεω "αχ μωρε εχω να παω φανταρος, δεν εχει νοημα να προσπαθησω να δουλεψω σε βενζιναδικο", αυτο καταλαβες? Οταν γράφεις Αναφορά σε κείμενο Εχω αρχισει και κοιταω σε βενζιναδικα αλλα με φανταριλικι να εκρεμει δυσκολο πολυ Τι πρέπει να καταλαβω;Σε κόβουν απο υποψήφιο υπάλληλο επειδή θα πας σε δυο χρόνια φαντάρος;Πήγαινε σε πλυντήριο αυτοκινήτων που δεν χρειάζονται άτομα καριέρας.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Ναι, το πιστευω. Για την ακριβεια δεν πιστευω οτι εχω περασει αυτα που εχεις περασει εσυ, γιατι δεν ειμαστε ο ιδιος ανθρωπος, πιστευω οτι εχω περασει πολυ χειροτερα. Καποια αλλη ερωτηση? Δωσε μου λιγο να καταλαβω, νομιζεις οτι εγω λεω "αχ μωρε εχω να παω φανταρος, δεν εχει νοημα να προσπαθησω να δουλεψω σε βενζιναδικο", αυτο καταλαβες? εγώ δεν έχω καμία άλλη ερώτηση/απάντηση να σου δώσω τώρα (αργότερα στο μέλλον) έχεις πάρα πολλά ακόμα να μάθεις στην ζωή σου φίλε μου είσαι πάρα πολύ μικρός στην ηλικία και μάντεψε ελπίζω και εύχομαι να μην ζήσεις στην ζωή σου αυτά που έχω ζήσει εγώ ούτε ζήσεις ή δεις το σκληρό/κακό πρόσωπο της ζωής γιατί πίστεψε με δεν θα σου αρέσει ...
XarisArgy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ikorolis είπε εγώ δεν έχω καμία άλλη ερώτηση/απάντηση να σου δώσω τώρα (αργότερα στο μέλλον) έχεις πάρα πολλά ακόμα να μάθεις στην ζωή σου φίλε μου είσαι πάρα πολύ μικρός στην ηλικία και μάντεψε ελπίζω και εύχομαι να μην ζήσεις στην ζωή σου αυτά που έχω ζήσει εγώ ούτε ζήσεις ή δεις το σκληρό/κακό πρόσωπο της ζωής γιατί πίστεψε με δεν θα σου αρέσει ... Αν ζησω αυτα που εχεις ζησει κι εσυ, δεν θα εχω ζησει πλεον τα τριπλασια απο εσενα, αλλα τα τετραπλασια, τοσο απλο. Και ναι, μακαρι να μην τα ζησω, γιατι αυτα που εχω περασει μου φτανουν για 3 ζωες δικες σου. 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οταν γράφεις Τι πρέπει να καταλαβω;Σε κόβουν απο υποψήφιο υπάλληλο επειδή θα πας σε δυο χρόνια φαντάρος;Πήγαινε σε πλυντήριο αυτοκινήτων που δεν χρειάζονται άτομα καριέρας. Ναι φιλαρακι, εγω βαζω τους ορους για προσληψη, οχι η αγγελια του βενζιναδικου που κυριολεκτικα ζηταει εκπληρωμενη θητεια, για την οποια παρολα αυτα εχω στειλει τις πληροφοριες μου διευκρινιζοντας οτι εχω αναβολη. Οπως τα λες ειναι. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από XarisArgy
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Ναι φιλαρακι, εγω βαζω τους ορους για προσληψη, οχι οι αγγελια του βενζιναδικου που κυριολεκτικα ζηταει εκπληρωμενη θητεια, για την οποια παρολα αυτα εχω στειλει τις πληροφοριες μου διευκρινιζοντας οτι εχω αναβολη. Οπως τα λες ειναι. Οποιος βαριέται να ζημώσει δέκα μέρες κοσκινίζει.Και του φταίνε όλα και όλοι. 3 1
XarisArgy Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Οποιος βαριέται να ζημώσει δέκα μέρες κοσκινίζει.Και του φταίνε όλα και όλοι. ξερω κι εγω ενα, χεσε ψηλα και αγναντευε.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, XarisArgy είπε ξερω κι εγω ενα, χεσε ψηλα και αγναντευε. Μπράβο σου.Κάτσε και αγνάντευε.Και ρίχνε τα όλα στο κακό ριζικό και στην κακούργα κοινωνία. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, XarisArgy είπε Αν ζησω αυτα που εχεις ζησει κι εσυ, δεν θα εχω ζησει πλεον τα τριπλασια απο εσενα, αλλα τα τετραπλασια, τοσο απλο. Και ναι, μακαρι να μην τα ζησω, γιατι αυτα που εχω περασει μου φτανουν για 3 ζωες δικες σου. είσαι μικρός στην ηλικία σε σχέση με εμένα (50άρη) και άλλους εδώ συνομιλητές σου (μεγαλύτερους) που προσπαθούν να σε βοηθήσουν έστω διαδικτυακά κάτσε διάβασε και άκου τι σου λένε εδώ πέρα μην γράφεις απλά για να πεις την άποψη σου δεν έχεις ζήσει ούτε το 1/3 από αυτά που έχω ζήσει εγώ αλλά και πάρα πολλών από τους συνομιλητές σου και εννοείται εύχομαι και εγώ και οι συνομιλητές σου να μην τα ζήσεις. όλα αυτά που λέω αν θες τα ακολουθείς εγώ και οι συνομιλητές σου για καλό σου στα λέμε. αν δεν θες κανένα πρόβλημα έκανες την επιλογή σου με τις όποιες συνέπειες/κυρώσεις έχει αυτή. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από ikorolis
Προτεινόμενες αναρτήσεις