Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis72 είπε

@XarisArgy  είσαι σίγουρος οτι κατανόησες το ύφος των μηνυμάτων πριν τα κάνεις παράθεση;

Ναι, εσυ εισαι?

1 λεπτό πριν, yiannis72 είπε

@XarisArgy  είσαι σίγουρος οτι κατανόησες το ύφος των μηνυμάτων πριν τα κάνεις παράθεση;

Θελω να πω, κατανοησες το υφος των μηνυματων των δικων σου και των αλλων?

Δημοσ.

οκ,αν θεωρείς οτι το μηνυμα μου ήταν επιθετικό προς εσένα,δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να πουμε κάτι αλλο..

• Like 2
Δημοσ.

οκ,αν θεωρείς οτι το μηνυμα μου ήταν επιθετικό προς εσένα,δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να πουμε κάτι αλλο..

Συμφωνω απολυτως.

Δημοσ.

Διαβάζοντας το νήμα , έχω την εντύπωση πως από ένα σημείο και μετά τον πιάσατε από τα μούτρα τον άνθρωπο. Με την λίγη κρίση που έχω, δεν μου φαίνεται για τρολ. 

• Like 3
Δημοσ.

Αν δεν γνωρίσεις καλά έναν άνθρωπο δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη για ψυχολογικά και ψυχικά θέματα. 

Ρε συ half για το θεο,διαβασες το πρωτο μου ποστ;Θεωρεις οτι τον επιασα απο τα μουτρα;

Δεν αναφέρομαι σε όλους. Γράψανε τόσοι πολλοί που είναι δύσκολο να απαντάς ξεχωριστά. :)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Αν δεν γνωρίσεις καλά έναν άνθρωπο δεν μπορείς να εκφέρεις άποψη για ψυχολογικά και ψυχικά θέματα. 

Δεν αναφέρομαι σε όλους. Γράψανε τόσοι πολλοί που είναι δύσκολο να απαντάς ξεχωριστά. :)

Συμφωνω αλλα την έπεσε σε όλους,ακόμα και σ αυτους που τον υπερασπίστηκαν.

Τελος παντων,δεν εχει νόημα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω αλλα την έπεσε σε όλους,ακόμα και σ αυτους που τον υπερασπίστηκαν.

Τελος παντων,δεν εχει νόημα.

Εξηγησε μου τι ακριβως υπερασπιζεσαι με το "

Ts  όπως κατάλαβες ,επειδή εμείς συμβιβαστήκαμε και ανεχτήκαμε την αδικία ,την σκατοψυχιά,την ανθρωποφαγία και τόσα ακόμη,πρέπει να συμβιβαστείς κι εσύ.Τι πάει να πει δεν μπορείς; Να μπορέσεις αλλιώς χάπια ,ή λουκουμάδες στην παραλία ,ή καριέρα ως νεκροθάφτης...τόσες επιλογές έχεις.

Ακου μικρέ,επειδή εγώ στο περιβάλλον μου δεν έχω κανέναν με ψυχολογικά προβλήματα,σημαίνει πως κανείς δεν έχει και μην με δουλευεις(ακομα κι είχε τέτοια προβλήματα πάντως,προφανώς θα φρόντιζα να μην ειναι περιβάλλον μου).Οπότε ,μην ζητάς ειδική μεταχείριση,όλοι είμαστε ακριβώς το ιδιο.Θα κάνεις ότι έκανα κι εγώ."

Δημοσ.

χωράφι, μοίρασμα φυλλάδια, οικοδομή, πλυντήριο οχημάτων, βοηθός ψαρά

με λίγο brainstorm αυτά μου έρχονται και πόσα ακόμα θα υπάρχουν

γενικά δουλειές υπάρχουν να τηρούν αρκετά από αυτά που ζητάς αρκεί να έχεις όντως όρεξη για αυτές

καλή λύση είναι να ξεμπλέξεις με το φανταρικό, είτε το κάνεις είτε όχι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Leleouras είπε

χωράφι, μοίρασμα φυλλάδια, οικοδομή, πλυντήριο οχημάτων, βοηθός ψαρά

με λίγο brainstorm αυτά μου έρχονται και πόσα ακόμα θα υπάρχουν

γενικά δουλειές υπάρχουν να τηρούν αρκετά από αυτά που ζητάς αρκεί να έχεις όντως όρεξη για αυτές

καλή λύση είναι να ξεμπλέξεις με το φανταρικό, είτε το κάνεις είτε όχι

Εχω αρχισει και κοιταω σε βενζιναδικα αλλα με φανταριλικι να εκρεμει δυσκολο πολυ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, XarisArgy είπε

Εξηγησε μου τι ακριβως υπερασπιζεσαι με το "

Ts  όπως κατάλαβες ,επειδή εμείς συμβιβαστήκαμε και ανεχτήκαμε την αδικία ,την σκατοψυχιά,την ανθρωποφαγία και τόσα ακόμη,πρέπει να συμβιβαστείς κι εσύ.Τι πάει να πει δεν μπορείς; Να μπορέσεις αλλιώς χάπια ,ή λουκουμάδες στην παραλία ,ή καριέρα ως νεκροθάφτης...τόσες επιλογές έχεις.

Ακου μικρέ,επειδή εγώ στο περιβάλλον μου δεν έχω κανέναν με ψυχολογικά προβλήματα,σημαίνει πως κανείς δεν έχει και μην με δουλευεις(ακομα κι είχε τέτοια προβλήματα πάντως,προφανώς θα φρόντιζα να μην ειναι περιβάλλον μου).Οπότε ,μην ζητάς ειδική μεταχείριση,όλοι είμαστε ακριβώς το ιδιο.Θα κάνεις ότι έκανα κι εγώ."

Δεν θα σου εξηγησω,θα σου κανω παραθεση την απαντηση του @haris_216 που υπαρχει ακριβως κατω απο το ποστ μου και ο οποιος καταλαβε ακριβως το υφος του.

"Μια χαρά κριτικάρεις όλους τους ποστάροντες δίνοντας "άφεση" μόνο στον ts γιατί...έτσι (δεν τον γνωρίζεις, δεν τον γνωρίζω).

Πέρα όμως από την κριτική στους υπόλοιπους, την φιλοσοφική εκτίμηση της κοινωνίας και το φιλικό "χτύπημα στην πλάτη" του ts δεν βλέπω να του προτείνεις κάποια λύση.

Εμείς κακοί, εσύ καλός αλλά bottom line ......?"

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis72 είπε

Δεν θα σου εξηγησω,θα σου κανω παραθεση την απαντηση του @haris_216 που υπαρχει ακριβως κατω απο το ποστ μου και ο οποιος καταλαβε ακριβως το υφος του.

"Μια χαρά κριτικάρεις όλους τους ποστάροντες δίνοντας "άφεση" μόνο στον ts γιατί...έτσι (δεν τον γνωρίζεις, δεν τον γνωρίζω).

Πέρα όμως από την κριτική στους υπόλοιπους, την φιλοσοφική εκτίμηση της κοινωνίας και το φιλικό "χτύπημα στην πλάτη" του ts δεν βλέπω να του προτείνεις κάποια λύση.

Νομιζω καταλαβα τι εννοουσες, ηταν σαρκασμος σχετικα με το πως με αντιπετωπιζουν, σωστα?

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, yiannis72 είπε

Ναι καταλαβα τωρα. Θα σου προτεινα την επομενη φορα που θες να εκφρασεις κατι τετοιο να χρησιμοποιησεις αποστροφους ή καποια αλλη ενδειξη οτι ειναι σαρκασμος, γιατι πραγματικα δεν απεχει καθολου απο την πραγματικοτητα, και χωρις διευκρινηση μου ηταν ευκολο να το μπερδεψω μαζι με ολα τα αλλα παρομοια αλλα κυριολεκτικα σχολια.

Παρ'ολα αυτα ζητω συγνωμη, και θα σβησω το δικο σου κομματι απο την απαντηση μου

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...