Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, XarisArgy είπε

Με απειλεις? Και ποιο ακριβως ειναι το φερσιμο, και που ειδες οτι δεν μου αρεσει καμια απαντηση?

Δεν επρεπε να διαβασεις ουτε το 1/3 παλικαρι μου, αστο μην κουραζεσαι, αδικο ειναι.

Εγω παντως κανω αναφορα .
Οτι προβληματα και να εχεις,δε μπορεις να ειρωνευεσαι οποιον σου γραφει κατι το οποιο δε σου αρεσει,ειδικα οταν προσπαθουν να σε βοηθησουν.

Καλη τυχη παλικαρι μου,θα τη χρειαστεις.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Εγω παντως κανω αναφορα ,οτι προβληματα και να εχεις,δε μπορεις να ειρωνευεσαι οποιον σου γραφει κατι το οποιο δε σου αρεσει,ειδικα οταν προσπαθουν να σε βοηθησουν.

Αρα θα ειρωνευεσαι μονο εσυ, κι εγω δεν εχω κανενα δικαιωμα να σου απανταω ε? Κρατα την τυχη σου δεν την θελω, κατι μου λεει οτι θα σου τελειωσει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Εγω παντως κανω αναφορα .
Οτι προβληματα και να εχεις,δε μπορεις να ειρωνευεσαι οποιον σου γραφει κατι το οποιο δε σου αρεσει,ειδικα οταν προσπαθουν να σε βοηθησουν.

Μην του κάνεις αναφορά ρε συ! Άστον... Απλά... Δεν έχει νόημα 

Δημοσ.

Και ας αγνοησουμε το γεγονος οτι κυριολεκτικα καθε απαντηση που "δεν μου αρεσει" με χαρακτηριζει ειτε ως ψυχικα ασταθη, ειτε ως τεμπελη, ειτε ως φαντασιοπληκτο.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, XarisArgy είπε

Εαν δεν αναφερεσαι σε πραγματα στα οποια ηδη εχω απαντησει χιλιες φορες μεινε. Εαν οχι, μπορεις να πας με τα αλλα NPC

Εχουν παει για μπανιο οι mods,αλλιως θα ειχε κλειδωσει ηδη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Εχουν παει για μπανιο οι mods,αλλιως θα ειχε κλειδωσει ηδη.

Ναι μωρε θα χασω internet points στο insomnia απο τον StamTheMan και χεστηκε η φοραδα στο αλλονι. Εγω πηρα καποιες απαντησεις που εψαχνα, εσεις καντε ο,τι θελετε. Η ζωη συνεχιζεται.

Επεξ/σία από XarisArgy
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, XarisArgy είπε

Και ας αγνοησουμε το γεγονος οτι κυριολεκτικα καθε απαντηση που "δεν μου αρεσει" με χαρακτηριζει ειτε ως ψυχικα ασταθη, ειτε ως τεμπελη, ειτε ως φαντασιοπληκτο.

Δεν είσαι ούτε ψυχοπαθής ούτε τεμπέλης ούτε φαντασιόπληκτος αυτές τις ιδέες τις έχεις εσύ για τον εαυτό σου! Ευέξαπτος είσαι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα σε καθε απαντηση θα επρεπε να λες "πω πως δεν το ειχα σκεφτει? Εισαι θεος!"

Το γεγονος βεβαια οτι προταθηκε να γινει το παιδι νεκροθαφτης απο επιλογη με ξεπερναει. Και μην ακουσω καποιος πρεπει να το κανει κι αυτο. Σκεφτειτε μονο ενας φιλος σας να το προτεινε στον γιο σας.

Και να συμπληρωσω οτι ουτε μαγκια πουλαει ουτε ευεξαπτος ειναι. Τον εαυτο του υπερασπιζεται οπως θα εκανε ο καθενας.

Επεξ/σία από Uptheirons
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stavroulami είπε

Δεν είσαι ούτε ψυχοπαθής ούτε τεμπέλης ούτε φαντασιόπληκτος αυτές τις ιδέες τις έχεις εσύ για τον εαυτό σου! Ευέξαπτος είσαι!

Να σου τα λενε εσενα τοτε να δουμε πως θα αντιδρας

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Uptheirons είπε

Το γεγονος βεβαια οτι προταθηκε να γινει το παιδι νεκροθαφτης απο επιλογη με ξεπερναει. Και μην ακουσω καποιος πρεπει να το κανει κι αυτο. Σκεφτειτε μονο ενας φιλος σας να το προτεινε στον γιο σας.

Καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη.

Εκτος και αν εισαι ανεξαρτητος συνεργατης της herbalife.

Το οτι σε ξεπερναει,σημαινει οτι την εχεις για πολυ ξεφτιλα δουλεια,κατι που λεει πιο πολλα για σενα,παρα για εκεινον που την προτεινε.

• Like 1
Δημοσ.

Μαζευτηκαν να ριξουν abuse αβερτα γιατι καποιος ζηταει κατι συγκεκριμενο, και με το που τα πραγματα εγιναν σκουρα αρχιζουνε οι κλικες και οι απειλες με αναφορες και mods.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, XarisArgy είπε

Να σου τα λενε εσενα τοτε να δουμε πως θα αντιδρας

Φιλε μου μιλάς με κοπέλα που δεν την στήριξε κάνεις σε τίποτα και έχω ακούσει χειρότερα έτσι δεν αντέδρασα! Απλά αγνόησα ότι σχόλιο δεν σου αρέσει απλά δεν απαντάς! Ξέρεις πόσα σχόλια θα ακούσεις στην ζωή σου που δεν θα σου αρέσουν και θα σε νευριάζουν ; ; Ουυυ πολλά!!!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...