Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 12:31 ΠΜ, costas1973 είπε Από τα πρόσφατα ατυχήματα είναι ξεκάθαρο ότι οι οδηγοί εστίασαν στο δέντρο ……. Στην μέση ακριβώς του δέντρου. τελικα ειχα δικιο..... «Βρήκε στο δέντρο και εκσφενδονίστηκε γύρω στα 30 μέτρα πιο μπροστά, ενώ το μπροστινό κομμάτι του αμαξιού είχε κοπεί τελείως στη μέση», λένε στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες
cumulus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 37 λεπτά πριν, costas1973 είπε τελικα ειχα δικιο..... «Βρήκε στο δέντρο και εκσφενδονίστηκε γύρω στα 30 μέτρα πιο μπροστά, ενώ το μπροστινό κομμάτι του αμαξιού είχε κοπεί τελείως στη μέση», λένε στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες Αφήστε τις βλακειες.Ο οδηγός δεν φταιει ,αφου όπως όλοι εδώ μέσα ξέρουν να οδηγούν και δεν τρακαρουν ποτε,το ίδιο και αυτος ήταν οδηγός επιπεδου φόρμουλας 1 . Η ευθύνη είναι του δέντρου, που σαφώς ήταν εμβολιασμενο και φύτρωσε εκεί που δεν το σπέρνουν.
xionomiaou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Εγώ το βρίσκω τέλειο για μια χώρα απαιδευτων οδηγών όπως η δικιά μας. Σίγουρα θα προτιμούσα να τηρείται ο κ.ο.κ. από τους οδηγούς όμως κακά τα ψέματα δεν γίνεται. Μακάρι να γίνουν αυτόνομα και να είναι ακόμα πιο ασφαλή.
butters Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/7/2022 στις 12:16 ΜΜ, ikorolis είπε Συγνώμη που θα το πω χύμα και μπορεί να μην σου αρέσει εσένα και άλλων τα ΑΝ που αναφέρω είναι αιτίες που μπορείς να σκοτωθείς εσύ και να πάρεις και άλλους μαζί σου. άρα καμία δικαιολογία δεν ισχύει για εμένα άρα η οποιαδήποτε κυβέρνηση αν θέλει οι οδηγοί οποιουδήποτε οχήματος να τηρούν τον ΚΟΚ και τους ΝΟΜΟΥΣ αυτά πρέπει να εφαρμόσουν. τόσο απλό είναι για εμένα Άρα στα παραδείγματα που ανέφερα εσύ πως θα φρόντιζες να μην "παρανομήσεις"; Ο ΚΟΚ είναι κώδικας και όχι νόμος, για κάποιους λόγους. Και δεν εννοώ για να τον κάνουν κουρέλι ο καθένας κατά το δοκούν. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2022 από butters
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Politicians have failed to control the Economy, gas price and Inflation but they can control your driving speed, Welcome to the Totalitarian state. More people are dying from stressful life caused by over priced, food, housing and health care than from speeding accidents... Completely dictatorship under the umbrella of safety......
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, butters είπε Άρα στα παραδείγματα που ανέφερα εσύ πως θα φρόντιζες να μην "παρανομήσεις"; Ο ΚΟΚ είναι κώδικας και όχι νόμος, για κάποιους λόγους. Και δεν εννοώ για να τον κάνουν κουρέλι ο καθένας κατά το δοκούν. Τουλάχιστον την εποχή που είχα όχημα και οδηγούσα γιατί τώρα δεν έχω πλέον... Δεν παραβίαζα τον ΚΟΚ Δεν παραβίαζα τον ΝΟΜΟ Δεν κινδύνευε κανείς να σκοτωθεί εξαιτίας μου Απλά πράγματα Απορώ γιατί δεν θέλετε μερικοί να το καταλάβετε Αν παραβιάζεις τον ΚΟΚ άρα και τον ΝΟΜΟ στις περιπτώσεις που αναφέρω Θα σκοτωθείς ΕΣΥ αλλά θα πάρεις και ΑΛΛΟΥΣ μαζί σου που δεν φταίνε Τόσο απλό είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα