Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Ας μην γράφονται ανακρίβειες……. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει  (στα θανατηφόρα)

IMG_0949.jpg

Μην ποστάρεις τέτοια. Δεν νοιαζόμαστε για αλήθειες εδώ μέσα.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pikita είπε

Γεμίσαμε στο άρθρο αυτό πολλούς δασκάλους η πολλούς χεστες αυτό βλέπω εγώ.

δεν ειναι ουτε δασκαλια ουτε χεσιμμο αυτο που σου περιγραφουν ειναι σεβασμος στο κοκ και στον νομο

και όπως ειναι δεν ειναι μαγκιά να διαφημίζεις παράνομες πραξεις

και εμενα μαρεσουν τα όπλα αλλά δεν διαφημίζω αν κουβαλάω μαζί μου ένα η όχι , τουλαχιστον αν κάνουμε μα.... ας την κάνουμε χωρίς να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι ειναι και σωστό (ζωμέ σε μια χώρα που δεν έχει νόμους η καλύτερα ειναι μονο στα χαρτιά  και το ξερουμε όλοι για αυτό και φερόμαστε ετσι ένας με έναν τρόπο άλλος με άλλον..... αλλά τουλαχιστον ας μην το διαφημίζουμε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Pikita είπε

Γεμίσαμε στο άρθρο αυτό πολλούς δασκάλους η πολλούς χεστες αυτό βλέπω εγώ.

Ούτε να δεις μπροστά σου δεν μπορείς δυστυχώς. Σου είπα τα 300, που τα έχεις πιάσει μια φορά, τα πιάνω κάθε μέρα και τελικιαζω στα 1500..

Επεξ/σία από karaLRS
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

δεν ειναι ουτε δασκαλια ουτε χεσιμμο αυτο που σου περιγραφουν ειναι σεβασμος στο κοκ και στον νομο

και όπως ειναι δεν ειναι μαγκιά να διαφημίζεις παράνομες πραξεις

και εμενα μαρεσουν τα όπλα αλλά δεν διαφημίζω αν κουβαλάω μαζί μου ένα η όχι , τουλαχιστον αν κάνουμε μα.... ας την κάνουμε χωρίς να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι ειναι και σωστό (ζωμέ σε μια χώρα που δεν έχει νόμους η καλύτερα ειναι μονο στα χαρτιά  και το ξερουμε όλοι για αυτό και φερόμαστε ετσι ένας με έναν τρόπο άλλος με άλλον..... αλλά τουλαχιστον ας μην το διαφημίζουμε)

Το άρθρο είναι για γέλια.κακώς απαντάω και εγώ.

• Confused 1
Δημοσ.

Τότε αφού η αγάπη τους για εμάς τους απλούς πολίτες είναι τόσο μεγάλη γιατί δεν βγάζουν ολοι ένα βασικό μοντέλο με (πχ) -40% τιμή που θα φοράει ένα απλό ταπεινό κινητήρα που να επιτρέπει στο όχημα μέγιστη ταχύτητα 130χλμ? Εντελώς υποκριτικό όλο αυτό που συμβαίνει με τις ευρωπαϊκές βιομηχανίες οχημάτων επιδόσεων( και όχι μόνο).

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Ούτε να δεις μπροστά σου δεν μπορείς δυστυχώς. Σου είπα τα 300, που τα έχεις πιάσει μια φορά, τα πιάνω κάθε μέρα και τελικιαζω στα 1500..

Χέστης detected 😛

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Εάν εσυ έχεις πάει πάνω από 80χλμ στο δρόμο εθνικής θα σου κάνω δώρο ένα μπετονι βενζίνης 

2 λεπτά πριν, MAFAKA είπε

Χέστης detected 😛

Δεν καταλαβαίνει ο τύπος.νομίζει ότι ειμαστε παιδάκια και απλά βγαίνουμε έξω και ρισκάρουμε τη ζωή μας.καλά κρασιά 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pikita είπε

Εάν εσυ έχεις πάει πάνω από 80χλμ στο δρόμο εθνικής θα σου κάνω δώρο ένα μπετονι βενζίνης 

Diesel αν μπορείς. Βενζίνη είναι για τους γρήγορους με πολλά άλογα 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, karaLRS είπε

Diesel αν μπορείς. Βενζίνη είναι για τους γρήγορους με πολλά άλογα 

Κανενα πρόβλημα.απλά και τα turbo diesel αμάξια είναι πολυβόλα να ξέρεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MAFAKA είπε

Χέστης detected 😛

Κανας 80αρης που δε μπορει να δει 900  μετρα μπροστα του για να σταματαει απο τα 300 θα ειναι.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Μην ποστάρεις τέτοια. Δεν νοιαζόμαστε για αλήθειες εδώ μέσα.

15 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Ας μην γράφονται ανακρίβειες……. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει  (στα θανατηφόρα)

IMG_0949.jpg

ναι είδατε ότι πάει έως το 2019 ? στο βίντεο που έβαλα πιο πάνω μιλάει για 1014 τροχαία και αυτά μόνο έως τον Απρίλιο το κοντέρ γράφει ακόμη δηλαδή μέχρι το τέλος του χρόνου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, flexpick είπε

Κανας 80αρης που δε μπορει να δει 900  μετρα μπροστα του για να σταματαει απο τα 300 θα ειναι.

Η αλήθεια είναι ότι έχω και καταρράκτη στο ένα μάτι 😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε

ναι είδατε ότι πάει έως το 2019 ? στο βίντεο που έβαλα πιο πάνω μιλάει για 1014 τροχαία και αυτά μόνο έως τον Απρίλιο το κοντέρ γράφει ακόμη δηλαδή μέχρι το τέλος του χρόνου. 

Υπάρχει μία μικρή αύξηση από το 19 (covid etc) αλλά τίποτα τρελό. Ο αριθμός των τροχαίων γενικά δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί περιλαμβάνει τα πάντα. Το θέμα είναι τα θανατηφόρα τροχαία (μιας και υποτίθεται αυτά θέλει να "βελτιώσει").

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pikita είπε

Κανενα πρόβλημα.απλά και τα turbo diesel αμάξια είναι πολυβόλα να ξέρεις.

Μπα το δικό μου είναι ψόφιο. Το καλό καίει jp-4 και είναι turbojet

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, jmirko15 είπε

Ο αριθμός των τροχαίων γενικά δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί περιλαμβάνει τα πάντα.

Οντως εξαλλου ουτε αιμα εισαγουμε για να καλυψουμε τις αναγκες μας ως χωρα και τα νοσοκομεια ειναι αδεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...