Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Pikita είπε

επίσης εάν κάποιος φοβάται παίρνει ένα μπαταριας κινεζικό τυπου σμαρτ και είναι κομπλε.

μα αυτο ειναι το θεμα δεν φοβουνται να οδηγήσουν φοβουνται καποιος με 300 που παει να ξεδώσει επειδη έχει ψυχολογικά (η όπως λενε λαικα καυ...ς)... να πέσει πάνω τους  (όπως έχει συμβεί και πολλές φορές μαλιστα στην ελλαδα)

• Like 8
  • Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάπου στην Ελλάδα:

- και πότε είπες θα παραλάβεις το αμάξι;

- Δευτέρα πρωί. Και μετά με περιμένει ένα φιλαράκι που ξέρει από αυτά, να απεργοποιήσουμε αυτή την καινούργια μ@λ@ία

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Choronzon είπε

Κάποιες φορές είναι αναγκαίο να τρέξεις με οποίο ρίσκο υπάρχει . Ένα όριο πάντως στα 160 km /h πιστευω είναι λογικό

Σε πόλη; με smart; με βροχή; με παλιά λάστιχα; με νυσταγμένο οδηγό; και εκεί 160;🤔 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, karaLRS είπε

Λες να φοβάμαι την ταχύτητα; Προτιμώ για χάρη του εαυτού μου, της οικογένειας και του απέναντι ΙΧ να παλέψω με ένα σκασμένο λάστιχο σε λογικές ταχύτητες. 

Εσύ ο ίδιος το λες.. "ρισκαρεις"... Το πρόβλημα είναι ότι ρισκαρεις και για τις γύρω σου. 

Κάτσε σπιτι σου αδερφέ.και στο μπανιο μπορεί να γλυστρισεις και να μείνεις σεκος.δεν έχει να κάνει με το που και ποτέ αλλά ποτέ είναι η στιγμή σου να επισκεφτείς τον άγιο Πέτρο.και δεν θα είναι από λάστιχο 

1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

μα αυτο ειναι το θεμα δεν φοβουνται να οδηγήσουν φοβουνται καποιος με 300 που παει να ξεδώσει επειδη έχει ψυχολογικά (η όπως λενε λαικα καυ...ς)... να πέσει πάνω τους  (όπως έχει συμβεί και πολλές φορές μαλιστα στην ελλαδα)

Μιλάμε για οδηγική παιδεία και αντίληψη κινδύνου.το τι κανεί ο καθένας πρόβλημα του.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Pikita είπε

Μιλάμε για οδηγική παιδεία και αντίληψη κινδύνου.το τι κανεί ο καθένας πρόβλημα του.

αν αντίληψη και αντιμετώπιση κινδύνου δεν θερωρειτε να βάλουν φρένο σε αυτούς που τρέχουν και παραβιαζουν το κοκ  (βλέπε ολη την ευρωπη ) το επόμενο ειναι να κυκλοφορείς με όπλο και να για άμυνα να ρίχνεις (μια πολύ καλή λύση πιστεύω ειναι και αυτή

το καταλαβαίνεις οτι όλη η ζήτηση ειναι άσκοπη ετσι? επειδή σε κάποιον αρέσει να κάνει κάτι παράνομο και επικίνδυνο  προσπαθεί να το αναδείξει σαν σωστό

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pikita είπε

Κάτσε σπιτι σου αδερφέ.και στο μπανιο μπορεί να γλυστρισεις και να μείνεις σεκος.δεν έχει να κάνει με το που και ποτέ αλλά ποτέ είναι η στιγμή σου να επισκεφτείς τον άγιο Πέτρο.και δεν θα είναι από λάστιχο 

Δεν είμαι αδερφός σου. 

Δεν λέει να καταλάβεις ότι στο μπάνιο μου δεν θα πάρω κάποιον μαζί μου. Δεν συχνάζουν άσχετοι στο μπάνιο μου. 

Αυτό δεν ισχύει σε δημόσιους δρόμους που "ρισκάρεις" 

• Like 12
Δημοσ.
Μόλις τώρα, karaLRS είπε

Δεν είμαι αδερφός σου. 

Δεν λέει να καταλάβεις ότι στο μπάνιο μου δεν θα πάρω κάποιον μαζί μου. Δεν συχνάζουν άσχετοι στο μπάνιο μου. 

Αυτό δεν ισχύει σε δημόσιους δρόμους που "ρισκάρεις" 

Παίξε στο ps τότε.σιγά μην είχα αδερφό εναν τύπο που μετράει την κάθε κίνηση του και σκέφτεται συνέχεια.στο Δαφνί θα ήταν.

• Confused 8
Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, karaLRS είπε

Σε πόλη; με smart; με βροχή; με παλιά λάστιχα; με νυσταγμένο οδηγό; και εκεί 160;🤔 

Προφανώς  αφορούν τα όρια τους αυτοκινητόδρομους 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Black Demis είπε

αν αντίληψη και αντιμετώπιση κινδύνου δεν θερωρειτε να βάλουν φρένο σε αυτούς που τρέχουν και παραβιαζουν το κοκ  (βλέπε ολη την ευρωπη ) το επόμενο ειναι να κυκλοφορείς με όπλο και να για άμυνα να ρίχνεις (μια πολύ καλή λύση πιστεύω ειναι και αυτή

το καταλαβαίνεις οτι όλη η ζήτηση ειναι άσκοπη ετσι? επειδή σε κάποιον αρέσει να κάνει κάτι παράνομο και επικίνδυνο  προσπαθεί να το αναδείξει σαν σωστό

Γεμίσαμε στο άρθρο αυτό πολλούς δασκάλους η πολλούς χεστες αυτό βλέπω εγώ.

• Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Pikita είπε

για γέλια το άρθρο.εκτός εάν απευθύνεται σε 80χρονους η χεστες 

Όχι στα 50 κόφτης 

Σωστο

Δημοσ.

Eρχεται σκουπα στους καθε φυση γιδεμπορους τσοπαναρεους κομπλεξικους ζωεμπορους των δρομων!

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

Προτιμότερο να τρέχεις με ψεύτικη μηχανή στο meta παρά στην πραγματική ζωή πάντως τα τροχαία έχουν αυξηθεί κατα περίπου 40% στην χώρα μας. 

Ας μην γράφονται ανακρίβειες……. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει  (στα θανατηφόρα)

IMG_0949.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, flexpick είπε

Ναι στις σοβαρες χωρες δεν ειναι ΄'ειδηση''.

Έτσι είναι. Στις υπόλοιπες "σοβαρές" χώρες έχουν βγει ήδη στους δρόμους με σαμπάνιες και το γιορτάζουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pikita είπε

Παίξε στο ps τότε.σιγά μην είχα αδερφό εναν τύπο που μετράει την κάθε κίνηση του και σκέφτεται συνέχεια.στο Δαφνί θα ήταν.

Ούτε εκεί δεν με πιάνεις. Xbox έχω

Εσύ δεν σκέφτεσαι συνέχεια και εκεί τελικά είναι το πρόβλημα. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, karaLRS είπε

Ούτε εκεί δεν με πιάνεις. Xbox έχω

Εσύ δεν σκέφτεσαι συνέχεια και εκεί τελικά είναι το πρόβλημα. 

Κούρασες.βγες με τα πόδια και φορά πανοπλία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...