Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Black Demis είπε

απλά σε κάθε τρύπα και γωνία έχει κάμερα στους δρόμους και ενα κιχ να κάνεις πρόστιμο σπιτάκι έρχεται

Αποκαλυπτεις μονο σου το σχεδιο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, flexpick είπε

ή να πανε σε πιστες .

Βεβαια καποιος πιο πονηρεμενος θα αναρωτιοταν μηπως αυτο ακριβως ειναι το σχεδιο. Να απομονωσουν κοινωνικα αυτους που θελουν αδρεναλινη απο το υπολοιπο κοινωνικο συνολο.

Καλά δεν είπαμε να τρέχουνε στην πόλη μέσα.αλλά ένα βραδυ Αττική όδο δεν είναι δολοφονικό να ξεδωσεις.

οπως και να Έχει απευθύνεται σε χρήστες νορμαλ όχι τόσο του γκαζιού.

εγω θα το έπαιρνα στα γεράματα μου όχι τώρα πάντως να το κάνω τι.να μου μπλοκάρει το κοντέρ και να με περνάνε και τα παπάκια.είναι λίγο τραγελαφικό πιστεύω

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pikita είπε

Καλά δεν είπαμε να τρέχουνε στην πόλη μέσα.αλλά ένα βραδυ Αττική όδο δεν είναι δολοφονικό να ξεδωσεις.

οπως και να Έχει απευθύνεται σε χρήστες νορμαλ όχι τόσο του γκαζιού.

εγω θα το έπαιρνα στα γεράματα μου όχι τώρα πάντως να το κάνω τι.να μου μπλοκάρει το κοντέρ και να με περνάνε και τα παπάκια.είναι λίγο τραγελαφικό πιστεύω

Δηλαδή αν κάποιος είναι στην Πάτρα που δεν έχει Αττική οδό πως ξεδινει αυτός;; 🤔 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, karaLRS είπε

Δηλαδή αν κάποιος είναι στην Πάτρα που δεν έχει Αττική οδό πως ξεδινει αυτός;; 🤔 

Δεν ξέρω ρε φίλε δεν είμαι στο μυαλό του καθένα.εγώ πάντως που έχω γρήγορο αμάξι και γρήγορη μηχανη δεν θέλω να αναφέρω τώρα μοντέλα γιατί θα φανώ ψώνιο και υπερβολικος απλά είναι φωτοβολίδες και τα 300 τα έχω μέσα  και στα δυο.ανοίγω όταν με παίρνει.όχι μαλακιες που κάνουν οι κάγκουρες παντού ακόμα και τα στενά.αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τους.

• Thanks 1
Δημοσ.

"Αν είχα ρωτήσει τους ανθρώπους τι ήθελαν, θα έλεγαν πιο γρήγορα άλογα." (Henry Ford, Αμερικανός αυτοκινητοβιομήχανος). Δε νομίζω πως θα χαρούν οι βιομηχανίες αυτοκινήτων αν το σύστημα δεν απενεργοποιείται - που θα ανεργοποιείται όπως γράφει το άρθρο - ή θα παρακάμπτεται. Σε αντίθετη περίπτωση θα χαιρετήσουν τις πωλήσεις αυτοκινήτων επιδόσεων, που εκεί είναι τα λεφτά. Όπως λέει και άλλος αναγνώστης, η έμφαση θα πρέπει να δωθεί στην παιδεία και στην εκπαίδευση - από τις πρώτες τάξεις του σχολείου - ώστε να γίνει συνείδηση, όπως σιγά σιγά έγινε η χρήση ζώνης και κράνους σε μεγάλο βαθμό. Στη δική μας χώρα η οδηγική παιδεία και συμπεριφορά στο δρόμο είναι άγνωστα. Καλύτερα να συμπεριφερόμαστε σωστά από το να μας περιορίζουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, karaLRS είπε

Αναγκαστικά μόνο παρακολουθώντας ενήλικο περιεχόμενο 😉.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexiosdimitriadis είπε

Αναγκαστικά μόνο παρακολουθώντας ενήλικο περιεχόμενο 😉.

Ας μπαίνει YouTube να βλεπει.εάν δεν έχει οδηγική παιδεία καλύτερα να μείνει μακρυά από τέτοιου είδους σπορ

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, flexpick είπε

Αποκαλυπτεις μονο σου το σχεδιο

μια χαρά κανουν  άνθρωποι ειναι ζώα και φέρονται σωστά μόνο όταν πίπτει ξύλο......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Όποιος στο δίλημμα "ασφάλεια ή ελευθερία" επιλέγει μόνο το πρώτο, θα χάσει νομοτελειακά και τα δύο.

Αν ελευθερία για εσένα είναι να πηγαίνεις με 120 σε δρόμο που έχει όριο 70 (τυχαίο παράδειγμα) και να θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή σου, των επιβατών σου και των άλλων χρηστών του δρόμου, τότε ουδέν σχόλιον. 'Αλλωστε μόνο στην Ελλάδα μπορεί και πηγαίνει ο καθένας με όσα γουστάρει, στην υπόλοιπη Ευρώπη τα όρια ταχύτητας τηρούνται και δεν είναι απλά υποδείξεις.

Επεξ/σία από panos3521
  • Like 8
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pikita είπε

Δεν ξέρω ρε φίλε δεν είμαι στο μυαλό του καθένα.εγώ πάντως που έχω γρήγορο αμάξι και γρήγορη μηχανη δεν θέλω να αναφέρω τώρα μοντέλα γιατί θα φανώ ψώνιο και υπερβολικος απλά είναι φωτοβολίδες και τα 300 τα έχω μέσα  και στα δυο.ανοίγω όταν με παίρνει.όχι μαλακιες που κάνουν οι κάγκουρες παντού ακόμα και τα στενά.αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τους.

Ανοίγεις όταν σε παίρνει; έχεις κάποιες ειδικές δυνάμεις που στα 300 καταλαβαίνεις τι γίνεται ή θεωρείς ότι θα γλυτώσεις από ένα σκασμένο λάστιχο; 

Δεν θέλω να φανώ ψώνιο αλλά τριακόσια έχω λίγο πριν την α/γ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, karaLRS είπε

Ανοίγεις όταν σε παίρνει; έχεις κάποιες ειδικές δυνάμεις που στα 300 καταλαβαίνεις τι γίνεται ή θεωρείς ότι θα γλυτώσεις από ένα σκασμένο λάστιχο; 

Δεν θέλω να φανώ ψώνιο αλλά τριακόσια έχω λίγο πριν την α/γ. 

Φίλε δεν υπάρχουν ειδικές δυνάμεις και ούτε ανοίγουμε συνέχεια.φαίνεται κάπου το χάνεις.και πεζός να είσαι μπορεί ένα αμάξι να πέσει και να σε λιώσει.και ναι έχω μηχανη 1400 κυβικά που πηγαίνει 328 και αμάξι 3000 στα 290

ζητημα να έχω δει τα χλμ 2 φορές δεν ρισκάρω συνέχεια.επίσης εάν κάποιος φοβάται παίρνει ένα μπαταριας κινεζικό τυπου σμαρτ και είναι κομπλε.

Μόλις τώρα, Pikita είπε

Φίλε δεν υπάρχουν ειδικές δυνάμεις και ούτε ανοίγουμε συνέχεια.φαίνεται κάπου το χάνεις.και πεζός να είσαι μπορεί ένα αμάξι να πέσει και να σε λιώσει.και ναι έχω μηχανη 1400 κυβικά που πηγαίνει 328 και αμάξι 3000 στα 290

ζητημα να έχω δει τα χλμ 2 φορές δεν ρισκάρω συνέχεια.επίσης εάν κάποιος φοβάται παίρνει ένα μπαταριας κινεζικό τυπου σμαρτ και είναι κομπλε.

Τώρα εάν εσυ φοβασαι τη ταχύτητα η φοβασαι μην σου σκάσει κάνα λάστιχο τα οποία όλα τα σενάρια ειναι πιθανά στο δρόμο για όλο το κόσμο απλά κάτσε σπιτι σου.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχεις το σύντροφό σου με εμφραγμα στο χωριό , ΕΚΑΒ δεν υπάρχει , αποφασιζεις αφού περιμενεις μια ώρα να πας τον άνθρωπο σου στη πρωτεύουσα για στεφανιογραφια και πέφτεις πάνω στο όριο ταχύτητας 100km/h

Γενικά καλό το μέτρο για περιορισμό στη μέγιστη ταχύτητα αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις ειδικά σε τριτοκοσμικές χώρες σαν τη δικιά μας.

Κάποιες φορές είναι αναγκαίο να τρέξεις με οποίο ρίσκο υπάρχει . Ένα όριο πάντως στα 160 km /h πιστευω είναι λογικό

Επεξ/σία από Choronzon
Δημοσ.
1 ώρα πριν, b-boy_steve είπε

Όταν θα γίνει μόδα η μπαταριοβλακια στις μηχανές θέλω να δω τι θα κάνουν που θα πηγαίνουν με 60 και θα προσπερνάω με το καρμπυρατερατο τέρας...

για γέλια το άρθρο.εκτός εάν απευθύνεται σε 80χρονους η χεστες 

7 λεπτά πριν, Choronzon είπε

έχεις το σύντροφό σου με εμφραγμα στο χωριό , ΕΚΑΒ δεν υπάρχει , αποφασιζεις αφού περιμενεις μια ώρα να πας τον άνθρωπο σου στη πρωτεύουσα για στεφανιογραφια και πέφτεις πάνω στο όριο ταχύτητας 100km/h

Γενικά καλό το μέτρο για περιορισμό στη μέγιστη ταχύτητα αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις ειδικά σε τριτοκοσμικές χώρες σαν τη δικιά μας.

Κάποιες φορές είναι αναγκαίο να τρέξεις με οποίο ρίσκο υπάρχει . Ένα όριο πάντως στα 160 km /h πιστευω είναι λογικό

Όχι στα 50 κόφτης 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Pikita είπε

Τώρα εάν εσυ φοβασαι τη ταχύτητα η φοβασαι μην σου σκάσει κάνα λάστιχο τα οποία όλα τα σενάρια ειναι πιθανά στο δρόμο για όλο το κόσμο απλά κάτσε σπιτι σου.

Λες να φοβάμαι την ταχύτητα; Προτιμώ για χάρη του εαυτού μου, της οικογένειας και του απέναντι ΙΧ να παλέψω με ένα σκασμένο λάστιχο σε λογικές ταχύτητες. 

Εσύ ο ίδιος το λες.. "ρισκαρεις"... Το πρόβλημα είναι ότι ρισκαρεις και για τις γύρω σου. 

• Like 6
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Pikita είπε

Ναι απλα επειδη το οδικο δικτυο ειναι δημοσιο ''δε μπορει να κατσει σπιτι του αν φοβαται''

Εχουμε παραπανω αυτοκινητα υψηλου κυβισμου στην Ελλαδα απο οδηγους f1.

Γι αυτο θεωρω λυση τις πιστες.

18 λεπτά πριν, panos3521 είπε

Αν ελευθερία για εσένα είναι να πηγαίνεις με 120 σε δρόμο που έχει όριο 70 (τυχαίο παράδειγμα) και να θέτεις σε κίνδυνο τη ζωή σου, των επιβατών σου και των άλλων χρηστών του δρόμου, τότε ουδέν σχόλιον. 'Αλλωστε μόνο στην Ελλάδα μπορεί και πηγαίνει ο καθένας με όσα γουστάρει, στην υπόλοιπη Ευρώπη τα όρια ταχύτητας τηρούνται και δεν είναι απλά υποδείξεις.

Ναι στις σοβαρες χωρες δεν ειναι ΄'ειδηση''.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...