Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, Shyn είπε PS: Για τους φιλους της Lamborghini που γραφουν πιο πανω. Ας αγορασει καμια Ferrari ακομη το VAG Group μηπως και μπορεσουν να φτασουν την μιση αποδοση απο την SF90 Ότι τώρα δυσκολεύεσαι να βρεις αυτοκίνητο του VAG με 780+ HP, που είναι το μοτέρ της SF90; Πέρα απ' την Ultimae (που είναι ακριβώς 780 HP!), ο γνωστός W16 (που πλέον είναι στα 1.500+ HP) ξέρεις πόσα χρόνια παίζει; Έλα σε παρακαλώ!
Burgos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Κοίτα, αν πας να πάρεις μια Roma ή μια Portofino το πολύ να μη σε αφήσουν να τη βάψεις ροζ. Οι περιορισμοί είναι συνήθως στις Limited editions και στις ναυαρχίδες. Μπορείς βέβαια να πάρεις και μια μεταχειρισμένη 360 που είναι και φθηνές και να την κάνεις ότι θέλεις 😛 1
Shyn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Haldol είπε Ότι τώρα δυσκολεύεσαι να βρεις αυτοκίνητο του VAG με 780+ HP, που είναι το μοτέρ της SF90; Πέρα απ' την Ultimae (που είναι ακριβώς 780 HP!), ο γνωστός W16 (που πλέον είναι στα 1.500+ HP) ξέρεις πόσα χρόνια παίζει; Έλα σε παρακαλώ! Συγκρινεις 8.0L με 4.0L? Επισης ειναι γυρω στα 1000 αλογα με τον ηλεκτροκινητηρα. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2022 από Shyn
Haldol Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Shyn είπε Συγκρινεις 8.0L με 4.0L? wtf Δε μου 'βαλες περιορισμό στα λίτρα. Παρόλα αυτά, μη μπούμε σ' αυτό το παιχνίδι (απόδοση στο λίτρο) διότι δε μπορούν να γίνουν άμεσες συγκρίσεις. Επιπλέον αν ξεφύγουμε απ' το δίπτυχο Ferrari - VAG που πιαστήκαμε, η SF90 δεν έχει κάποιο μοτέρ που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί. Senna π.χ. έχει 4.0L - 790 HP. Merc CLA 2.0L - 400+ HP. Evo X 2.0L - 440 HP. Δεν εννοώ ότι είναι άχρηστο (προφανώς), αλλά έχουμε δει πολλά τέτοια μοτέρ... 2
giorgosvet Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Εγώ πάντως τη πήρα τη Lamborghini χωρίς γκουκ μουκ και μου είπαν κι ευχαριστώ! 2
Mansora Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Από τη στιγμή που ειναι από τα πιο αναγνωρίσιμα brand στον κόσμο (αν όχι το πιο αναγνωρίσιμο) και η παραγωγή είναι μικρή ξέρει ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να ξεπουλήσει όποτε έχει την πολυτέλεια να διαλέγει τους πελάτες της και προφανως οι καγκουροινσταφλουενσερ δεν είναι στο target group της πόσο μάλλον για τις ειδικές εκδόσεις. Με μικρή παραγωγή και τεράστιο heritage έχει καταφέρει οι πελάτες να έχουν ανάγκη τη Ferrari παρά η Ferrari ανάγκη τους πελάτες . Ας έχει όσα εκατομμυρια θέλει ο κάγκουρας δεν θα έχει πρόβλημα να βρει τον επόμενο εκατομμυριούχο που δεν είναι Κάγκουρας και θα κρατήσει το μύθο της ζωντανό για πολλά χρόνια ακόμα. Bigger than life
dtk-386 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Kαλά τα λες αλλά δυστυχώς ιδιοκτήτες Ferrari έχουν υπάρξει και κάτι μαφίες και δικτάτορες στο παρελθόν που σε κάνει να αναθεωρήσεις το ότι τους επιλέγει με αγνά κριτίρια. Και μιλάω για καινούριες Ferrari όχι μεταχειρισμένες.
agnostos13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Spoiler 5 ώρες πριν, giorgosvet είπε Εγώ πάντως τη πήρα τη Lamborghini χωρίς γκουκ μουκ και μου είπαν κι ευχαριστώ! Καλά μην νομίζεις οτι αυτό κοστίζει λιγότερο από supercar!
dkstopo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 η ζητηση ειναι μεγαλυτερη απο την προσφορα, οπότε διαλεγουν που θα τις δώσουν, υπαρχει ενας πελατης τους που του στελνουν απο καθε μοντελο ένα. μαλιστα έχουν φτιαξει και ενα μοντελο μόνο γιαυτόν
bill987 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω ότι ισχύει μόνο για τα επετειακά μοντέλα και τις ειδικές εκδόσεις...
tosser Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Όταν την πάρεις ανέβασέ μας και ένα βίντεο. Για τις ειδικές εκδόσεις παλιά ήταν θέμα κυρίως γνωριμιών και όχι τόσο χρημάτων (είχε προτεραιότητα ο Ευρωπαίος πελάτης που μπορούσε να την πληρώσει και διαφήμιζε και την εταιρία, όχι τόσο ο καμηλιέρης δικτάτορας που θα έπαιρνε και περισσότερα κομμάτια). Τώρα η εταιρεία είναι εισηγμένη, ελέγχεται από fund του Ανιέλι ένα 20%, μόλις 10% έχει ο γιος του Φεράρι. Διατηρεί ένα στάτους που δεν το έχει η Lamborghini. Επιλέγει και απορρίπτει πιο εύκολα πελάτες. 2 από τις πιο ωραίες περιορισμένες εκδόσεις έγιναν με τέτοια κριτήρια, η omologata που την έχει ο ρουμάνος στο Μόναχο και η SP38 που την έχει ο γιος του Kessel Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από tosser 1
vs_skg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 και γω αμα ηθελα απαντηση σε αυτο το ερωτημα, στο ινσομνια θα ρωτουσα, τα παιδια απο το "Μην πετατε χαριστε" και το "Ποσο να πουλησω" εχουν σιγουρα εμπειρια απο πρωτο χερι 1
SinAkuma Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Ναι θα σκάσω εγώ σαν δισεκατομμυριούχος τα λεφτά μου στην Ferrari και θα μου πούνε όχι 🤣🤣🤣🤣🤣 Ρε μόλις δουν ζεστά τα φράγκα μέχρι και καφεδάκι θα σου φτιάξουν.
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, SinAkuma είπε Ναι θα σκάσω εγώ σαν δισεκατομμυριούχος τα λεφτά μου στην Ferrari και θα μου πούνε όχι 🤣🤣🤣🤣🤣 Ρε μόλις δουν ζεστά τα φράγκα μέχρι και καφεδάκι θα σου φτιάξουν. Οι τρισεκατομμυριούχοι έχουν τους δισεκατομμυριούχους για τα @@ τους, υπόψιν
SinAkuma Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Οι τρισεκατομμυριούχοι έχουν τους δισεκατομμυριούχους για τα @@ τους, υπόψιν Και στεναχωρήθηκε ο δισεκατομμυριούχος 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις