Ptolemaios1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) ειχα ακουσει οτι υπαρχουν οροι και κανονες που ο αγοραστης υποχρεουται να τηρει ακομα και μετα την αγορα και τωρα βλεπω να πουλαν φεραρι ακομα και σε μαντρες μεταχειρισμενων τελικα τι ισχυει? Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από Ptolemaios1
greekfragma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα τους https://athina.ferraridealers.com/en-GB 1
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε ειχα ακουσει οτι υπαρχουν οροι και κανονες που ο αγοραστης υποχρεουται να τηρει ακομα και μετα την αγορα και τωρα βλεπω να πουλαν φεραρι ακομα και σε μαντρες μεταχειρισμενων τελικα τι ισχυει? Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που η εταιρεία επιβάλλει στους ιδιοκτήτες Ferarri, αλλιώς τους αποκλείει από την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου και από την συντήρηση του σε συγκεκριμένους αντιπροσώπους. Ποιο μοντέλο θες να πάρεις?
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που η εταιρεία επιβάλλει στους ιδιοκτήτες Ferarri, αλλιώς τους αποκλείει από την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου και από την συντήρηση του σε συγκεκριμένους αντιπροσώπους. Ποιο μοντέλο θες να πάρεις? Δεν το ήξερα αυτό. Θα με ενδιέφερε να μάθω τι είναι αυτοί οι κανόνες. Οδηγική συμπεριφορά ας πούμε, προσοχή στο αμάξι η κατι αλλο.
Joshua21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν το ήξερα αυτό. Θα με ενδιέφερε να μάθω τι είναι αυτοί οι κανόνες. Οδηγική συμπεριφορά ας πούμε, προσοχή στο αμάξι η κατι αλλο. Περιορισμοί στο χρώμα του αμαξώματος πχ. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες ψάξε το.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 40 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε ειχα ακουσει οτι υπαρχουν οροι και κανονες που ο αγοραστης υποχρεουται να τηρει ακομα και μετα την αγορα και τωρα βλεπω να πουλαν φεραρι ακομα και σε μαντρες μεταχειρισμενων τελικα τι ισχυει? Οι πρώτοι πιθανοί ιδιοκτήτες υπόκεινται στους περιορισμούς.Οταν το πουλάει αυτός μετά δεν μπορεί να κάνει πολλά η εταιρία. https://www.carkeys.co.uk/news/want-to-buy-a-ferrari-it-s-not-as-simple-as-just-having-the-money
Haldol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Ferrari γιατί να πάρεις τέλος πάντων; Βλαμμένοι είναι σαν εταιρεία. Lambo ναι, με χίλια, την άλλη όχι.
DrLo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Δεν το ήξερα αυτό. Θα με ενδιέφερε να μάθω τι είναι αυτοί οι κανόνες. Οδηγική συμπεριφορά ας πούμε, προσοχή στο αμάξι η κατι αλλο. Δε τους ξέρω όλους αλλά κάποιοι που μου έρχονται στο μυαλό: 1. Δε μπορείς μα κανένα τρόπο να παραποιείς / αλλάζεις το logo της Ferrari 2. Δεν είναι ακριβώς περιορισμός αλλά μετά από 2 χρόνια νομίζω (δε ξέρω για όλα ή για κάποια μοντέλα) περνάει το αυτοκίνητο από έλεγχο που "πιστοποιεί" ότι είναι ακόμα "αυθυτνική Ferrari" ... δεν είναι υποχρεωτικό 3. Σε κάποια elit μοντέλα ίσως πωλούνται μόνο σε προγούμενους ιδιοκτήτες Ferrari Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από DrLo 1
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, DrLo είπε Δε τους ξέρω όλους αλλά κάποιοι που μου έρχονται στο μυαλό: 1. Δε μπορείς μα κανένα τρόπο να παραποιείς / αλλάζεις το logo της Ferrari 2. Δεν είναι ακριβώς περιορισμός αλλά μετά από 2 χρόνια νομίζω (δε ξέρω για όλα ή για κάποια μοντέλα) περνάει το αυτοκίνητο από έλεγχο που "πιστοποιεί" ότι είναι ακόμα "αυθυτνική Ferrari" ... δεν είναι υποχρεωτικό 3. Σε κάποια elit μοντέλα ίσως πωλούνται μόνο σε προγούμενους ιδιοκτήτες Ferrari Κατάλαβα, έχουν να κάνουν με παρεμβάσεις σου στο αμάξι.
Lucifer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Πολύ τουπέ και ξενέρωσα, θα αφήσω αλλού τα ψιλά μου. Οι Μαζεράτι θέλουν επίσης ποινικό μητρώο και Ι1 ή τις παίρνεις απλά με δυο βαλίτσες πράσινα;
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Δεν το ήξερα αυτό. Θα με ενδιέφερε να μάθω τι είναι αυτοί οι κανόνες. Δεν εχει να κανει με το πως την οδηγεις,αλλα σιγουρα εχουν περιορισμους στα καγκουριλικια. θυμαμαι οτι για να παρεις ενα συγκεκριμενο μοντελο,επρεπε να εχεις στην κατοχη σου φεραρι 20 χρονια πριν,1 αμαξι καθε δεκαετια. Επρεπε κοινως να εισαι γνωστης,και οχι κακομαθημενο πλουσιοπαιδο. 10 λεπτά πριν, Lucifer είπε Οι Μαζεράτι θέλουν επίσης ποινικό μητρώο και Ι1 ή τις παίρνεις απλά με δυο βαλίτσες πράσινα; Ημουν Ι3 αοπλο λογω κηλης. Μην ξηγιεσαι ετσι και μαζευω εδω και μερικες μερες λεφτα.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν εχει να κανει με το πως την οδηγεις,αλλα σιγουρα εχουν περιορισμους στα καγκουριλικια. θυμαμαι οτι για να παρεις ενα συγκεκριμενο μοντελο,επρεπε να εχεις στην κατοχη σου φεραρι 20 χρονια πριν,1 αμαξι καθε δεκαετια. Επρεπε κοινως να εισαι γνωστης,και οχι κακομαθημενο πλουσιοπαιδο. https://www.thethings.com/the-real-reason-ferrari-banned-justin-beiber-from-buying-their-cars/
StamTheMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε https://www.thethings.com/the-real-reason-ferrari-banned-justin-beiber-from-buying-their-cars/ Τωρα τους αγαπαω λιγο παραπανω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις