GiannisShark Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Φίλοι μου καλησπέρα σας!Σήμερα έλαβα το εξής sms στο κινητό μου χωρίς να προσπαθώ να κάνω τίποτα σ αυτήν την VMware που αναφέρει. Το sms έχει ως εξής:To finishing registering VMware Verify click:vmverify://register/30-αριθμός κινητού μου/608827 or manually enter:608827 Γνωρίζει κανείς κάτι επί τούτου;Πρέπει ν'ανυσηχώ; Σας ευχαριστώ πολύ.
jim_p Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Εχεις παρε δωσε με virtual machines κλπ? Γιατι τετοια πραγματα φτιαχνει η vmware. Αν οχι, τοτε καποιος εδωσε το δικο σου κινητο για να κανει register σε αυτη, λογικα για να κατεβασει κατι.
GiannisShark Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 όχι δεν έχω.Το θέμα είναι που το βρήκε το κινητό μου.Εκτός κι αν δώθηκε τυχαία ο αριθμός.Πώς όμως θα κάνει register αφού ο κωδικός στάλθηκε σε μένα.Τι νόημα έχει?Σ ευχαριστώ πολύ.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, GiannisShark είπε όχι δεν έχω.Το θέμα είναι που το βρήκε το κινητό μου.Εκτός κι αν δώθηκε τυχαία ο αριθμός.Πώς όμως θα κάνει register αφού ο κωδικός στάλθηκε σε μένα.Τι νόημα έχει?Σ ευχαριστώ πολύ. Εχω κάνει και εγώ λάθος νούμερο όταν ζήταγα κωδικό για το wifi σε ΜcDonalds και μέχρι να το πάρω είδηση θα το δοκίμασα και 10 φορές.Οταν το είδα άλλαξα με το σωστό το νούμερο και ήρθε.Ετσι θα έκανε και ο δικός σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα