GiannisShark Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Φίλοι μου καλησπέρα σας!Σήμερα έλαβα το εξής sms στο κινητό μου χωρίς να προσπαθώ να κάνω τίποτα σ αυτήν την VMware που αναφέρει. Το sms έχει ως εξής:To finishing registering VMware Verify click:vmverify://register/30-αριθμός κινητού μου/608827 or manually enter:608827 Γνωρίζει κανείς κάτι επί τούτου;Πρέπει ν'ανυσηχώ; Σας ευχαριστώ πολύ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μην το ανοιξεις και δεν θα εχεις προβλημα .Σβηστο αμμεσως .
kormos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, GiannisShark είπε Φίλοι μου καλησπέρα σας!Σήμερα έλαβα το εξής sms στο κινητό μου χωρίς να προσπαθώ να κάνω τίποτα σ αυτήν την VMware που αναφέρει. Το sms έχει ως εξής:To finishing registering VMware Verify click:vmverify://register/30-αριθμός κινητού μου/608827 or manually enter:608827 Γνωρίζει κανείς κάτι επί τούτου;Πρέπει ν'ανυσηχώ; Σας ευχαριστώ πολύ. Προσπέρασε το γιατί "μυρίζει"
ipal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Μου ήρθε το ίδιο. Έχουμε καμία ιδέα ποιος τα στέλνει και για τι εφαρμογή;
kormos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, ipal είπε Μου ήρθε το ίδιο. Έχουμε καμία ιδέα ποιος τα στέλνει και για τι εφαρμογή; Μην χάνεις τον χρόνο σου, το επιλέγεις και πατάς το κουμπί διαγραφή! 1
ipal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, kormos είπε Μην χάνεις τον χρόνο σου, το επιλέγεις και πατάς το κουμπί διαγραφή! Ναι , δε νομίζω να βγάλω άκρη. Σβήστηκε επί τόπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα