Προς το περιεχόμενο

Renault Clio vs Kia Stonic

judge_manos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φόρουμ, ενδιαφέρομαι για γνώμες μεταξύ των 2 το συντομότερο δυνατό.
Το clio είναι με πετρελαιοκινητήρα 1500 cc στα 100 άλογα. Η έκδοση είναι η evolution.
Το stonic είναι το hybrid 1000 cc στα 100 άλογα επίσης. Η έκδοση είναι η GL Optimum.

Δυνατότητα δοκιμής δεν υπάρχει γιατί το αμάξι θα είναι με leasing, και με τον χαμό που γίνεται με τη παράδοση των αυτοκινήτων προσπαθώ να απαντήσω το συντομότερο για να μην τα χάσω.

Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι το αυτοκίνητο προορίζεται για την κοπέλα μου, χωρίς να έχουμε παιδιά ή κάποιο πλάνο για να κάνουμε :P

Επεξ/σία από judge_manos
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, judge_manos είπε

Καλησπέρα φόρουμ, ενδιαφέρομαι για γνώμες μεταξύ των 2 το συντομότερο δυνατό.
Το clio είναι με πετρελαιοκινητήρα 1500 cc στα 100 άλογα. Η έκδοση είναι η evolution.
Το stonic είναι το hybrid 1000 cc στα 100 άλογα επίσης. Η έκδοση είναι η GL Optimum.

Δυνατότητα δοκιμής δεν υπάρχει γιατί το αμάξι θα είναι με leasing, και με τον χαμό που γίνεται με τη παράδοση των αυτοκινήτων προσπαθώ να απαντήσω το συντομότερο για να μην τα χάσω.

Edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι το αυτοκίνητο προορίζεται για την κοπέλα μου, χωρίς να έχουμε παιδιά ή κάποιο πλάνο για να κάνουμε :P

Διαφορετική κατηγορία το καθένα. Τι χρήση ορίζεται κτλ.

Θεωρώ το stonic καλύτερο και γενικά δεν εμπιστεύομαι φθηνούς γάλλους. Ωστόσο για Leasing χωρίς μελλοντική αγορά θα έλεγα να πάρει όποιο της αρέσει. Το clio και γενικότερα τα μικρά hatch για πόλη είναι άψογα με ελαφρύ τιμόνι και μικρές διαστάσεις.

Γενικά η περισσότερη χρήση του θα γίνεται μέσα στη πόλη αλλά δεν θα είναι καθημερινή.
Ταξίδια κάνουμε συνήθως 5-6 το καλοκαίρι. Από κατανάλωση κατάλαβα ότι παρότι το Κια το δίνουν λιγότερο, μάλλον θα είναι στα ίδια ή λιγο περισσότερ το ΚΙΑ.
Σχετικά με τις εκδόσεις, το Clio έχει το σύστημα που σε ειδοποιεί όταν ακουμπάς τις γραμμές των λωρίδων (και ίσως διόρθωσης αν κατάλαβα καλά).
Το ΚΙΑ δεν το έχει αυτό, αλλά έχεις τις κάμερες μπροστά και πίσω για το παρκάρισμα. Αυτές είναι οι κύριες διαφορές του

1 ώρα πριν, judge_manos είπε

Γενικά η περισσότερη χρήση του θα γίνεται μέσα στη πόλη αλλά δεν θα είναι καθημερινή.
Ταξίδια κάνουμε συνήθως 5-6 το καλοκαίρι. Από κατανάλωση κατάλαβα ότι παρότι το Κια το δίνουν λιγότερο, μάλλον θα είναι στα ίδια ή λιγο περισσότερ το ΚΙΑ.
Σχετικά με τις εκδόσεις, το Clio έχει το σύστημα που σε ειδοποιεί όταν ακουμπάς τις γραμμές των λωρίδων (και ίσως διόρθωσης αν κατάλαβα καλά).
Το ΚΙΑ δεν το έχει αυτό, αλλά έχεις τις κάμερες μπροστά και πίσω για το παρκάρισμα. Αυτές είναι οι κύριες διαφορές του

Έχω το Renault Megane. Το σύστημα με τις λωρίδες το έχει και το έχω απενεργοποιημένο από την πρώτη μέρα που το δοκίμασα.
Κάμερα οπισθοπορείας δεν έχει, αλλά έχει αισθητήρες για την όπισθεν.
Αυτό που μου λείπει είναι αισθητήρες ή κάμερες εμπρός και πίσω, όχι το σύστημα για τις λωρίδες.

• Like 1

Clio αγάπη, πετρέλαιο θα έχει χαμηλότερη κατανάλωση ( αν σε ενδιαφέρει αυτό ). Αν θυμάμαι καλά έχει και μεγαλύτερο Πορτ παγκαζ και είναι και πενταστερο στο euroncap. Προσωπικά το βρίσκω πολύ όμορφο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...